Seijsener realiseert nieuwe camperplaatsen in Blankenberge

De provincie West-Vlaanderen en Westtoer hebben in Blankenberge samen met de Floreal Group 42 nieuwe camperplaatsen geopend. “Het aantal kampeerauto’s in ons land steeg de afgelopen jaren met 28 procent. Voor het kusttoerisme is dit een groeisegment”, rechtvaardigt Westtoer-voorzitter Sabien Lahaye-Battheu de investering.

Uitdaging

Kampeerauto’s winnen aan populariteit. De jongste jaren steeg het aantal ingeschreven kampeerauto’s in België met meer dan 28%. De provincie West-Vlaanderen geeft met het vernieuwd provinciaal reglement ‘Toeristische impulsen in West-Vlaanderen’ een forse impuls aan de toeristische sector.

Het reglement voorziet onder de categorie ‘Infrastructuur’ een speciefieke oproep voor de aanlag van camperplaatsen in West-Vlaanderen. Door deze inpuls zullen meer dan 230 nieuwe kampeerautoplaatsen gerealiseerd worden in de provincie.

Resultaat

Seijsener mocht deze camperplaatsen in opdracht van de Floréal Group realiseren. De keuze voor een terrein aan de Floréal Club in Blankenberge is eerder logisch dan verrassend. “We liggen op een boogscheut van de zee en zijn toch makkelijk bereikbaar via de Kustbaan”, zegt Wim Daniëls van Floréal Group. “We hebben een leeg terrein klaar gemaakt voor de komst van de kampeerwagens. Hier hebben ze alle comfort die ze nodig hebben.”

Contact

Referenties

Meer informatie?