Seijsener realiseert nieuw camperpark Lingewaard

Met kwalitatief hoogstaande camperplaatsen biedt Camperpark Lingewaard een prima uitvalsbasis om Gelderland te verkennen en te beleven. Deze nieuwe camperlocatie met door Seijsener gerealiseerde camperfaciliteiten beschikt over alles wat de camperaar anno nu verwacht.

Bekijk hier Camperpark Lingewaard

Uitdaging

De 20 prachtige, nieuwe en ruime overnachtingslocaties van Camperpark Lingewaard behoren tot de ruimste in de regio. De afmeting per camperplaats is 100 m2, (10 x 10m), waarvan 60m2 bestaat uit verhard materiaal en 40m2 uit groen terras. Elke camperplaats is afgescheiden door middel van een mooie groene haag. Er is bewust gekozen om zeer ruime camperplaatsen met veel privacy te maken en toch ook een kleinschalige sfeer te behouden.

Resultaat

Wij realiseerden voor dit kwaliteits camperpark:

  • Een drinkwaterfaciliteit om schoon drinkwater te kunnen tanken via het aluminium drinkwatertappunt type Atlantic 1200 met draaibare slanghaspel en 10m alg-aangroeiwerende slang voor comfortabele en hygiënische drinkwaterinname;
  • Een hygiënische vuilwaterafvoerput met RVS deksel;
  • Een uitstorttafel / lozingspunt voor cassettetoiletten met schoonspoelkraan;
  • Een eigen elektra aansluiting 220V/16A voor alle camperplaatsen. Deze worden afzonderlijk bediend via 4 centraal geplaatste servicezuilen met munt-inworp en dus elk een eigen stopcontact op de plaats;
  • Lichtmasten met led-armaturen;
  • Wasserette met wasmachine en wasdroger in sanitairgebouw met betaalsysteem.

Verdere door Seijsener verzorgde camperfaciliteiten  van Camperpark Lingewaard zijn een nieuw verwarmd sanitair gebouw, met afzonderlijke dames- en herentoiletten en douches, een wasserette, faciliteiten voor het reinigen van de voorruit en de stortmogelijkheid voor eenvoudig huisvuil.

Contact

Klant
Camperpark Lingewaard
Datum
2018
Diensten
Camperplaatsen
Website

Referenties

Meer informatie?