Seijsener legt dertig van nieuwe chalets aan voor De Heidekamp

Recreatiebedrijven zijn volop bezig om de Veluwe hoog in de lijst van favoriete vakantiebestemmingen te houden. Een goed voorbeeld is De Heidekamp te Otterlo. Seijsener kreeg de opdracht de technische installaties voor een uitbreiding met 30 chalets te realiseren.

De Veluwe staat – na de Noordzeebadplaatsen -op een tweede plaats qua populairste Nederlandse toeristenregio. De meest ondernomen activiteiten van verblijfstoeristen op de Veluwe zijn het maken van een wandeling, uit eten gaan en een bezoek brengen aan een natuurgebied. Dichtbijgelegen attracties zoals het Dolfinarium en de Apenheul worden nog niet zo vaak bezocht, maar daar wordt aan gewerkt. En: de Veluwe-vakantieganger overnacht het liefst in een bungalow of chalet.

Uitdaging

Logisch dus dat Recreatiecentrum Heidekamp te Otterlo onlangs ging uitbreiden met 30 chalets toen zich de mogelijkheid voordeed. Want de entree van Nationaal Park de Hoge Veluwe bevindt zich op maar één kilometer afstand van de Heidekamp. En trouwens: ook kinderen vervelen zich hier niet met een speeltuin, zwembad en in de zomermaanden een animatieteam op het park. Seijsener werd gevraagd voor het ontwerpen, leveren en mede installeren van de installaties.

Resultaat

Dit betekende stroomaansluitingen, drinkwateraansluitingen met drie watermeterputten, rioolafvoer, een propaangasnetwerk en terreinverlichting met lichtmasten. Omdat het uitbreidingsgebied zich aan de overkant van de weg bevindt, is er een slagboom geplaatst. Tevens is het totale toegangsbeheersysteem vernieuwd en up-to-date gemaakt.

De installatie- en montagewerkzaamheden zijn in “eigen” beheer met enkele medewerkers van De Heidekamp uitgevoerd, onder leiding van een leidinggevende en tevens meewerkende monteur van Seijsener. Ook als zijn aanwezigheid niet noodzakelijk was, kon specialistisch gereedschap, zoals tyleen afrolapparatuur en laser meetinstrumenten, door de medewerkers gebruikt worden. Ook dat is kenmerkend voor de flexibiliteit en het meedenken van Seijsener.

Contact

Klant
De Heidekamp
Datum
2018
Diensten
Elektra, Riool/Hemelwater, Water
Website

Referenties

Meer informatie?