Gemeente Enkhuizen kiest voor nieuwe betaalautomaat van Seijsener

Liggeldbetaalautomaten zijn al vele jaren een aantrekkelijke oplossing om de havenmeester te ontlasten en de geldstromen te regulieren. Elke passantenhaven heeft echter zijn eigen specifieke eisen en wensen. Seijsener heeft voor elke toepassing de juiste oplossing!

Uitdaging

In de binnenhavens van Enkhuizen wordt al vele jaren met succes het jachthavenbetaalkaart systeem toegepast voor betaling van stroom en water. De 2 bestaande liggeldbetaalautomaten waren na vele jaren trouwe dienst echter aan vervanging toe waren en het systeem moest daarnaast geschikt moest worden gemaakt voor de nieuwste vormen van PIN betaling. Voor de havendienst was het een uitgemaakte zaak dat de nieuwe automaten op dezelfde wijze moesten functioneren. Maar dan wel met de nieuwste technologie!

Resultaat

Seijsener gaat daarom dit voorjaar 2 nieuwe liggeldbetaalautomaten leveren waar de passanten hun liggeld kunnen betalen, de jachthavenbetaalkaart kunnen kopen en opwaarderen en een sticker krijgen welke als betalingsbewijs op de stag van het schip kan worden geplakt. Bewezen technologie in een nieuw modern jasje!

Contact

Klant
Gemeente Enkhuizen
Datum
2018
Diensten
Liggeldbetaalautomaat
Website

Referenties

Meer informatie?Nieuwe betaalautomaat bij het havenkantoor
Gemeente Enkhuizen heeft zonnepanelen geplaatst aan de steigers