Vakantiepark de Kuilart kiest voor gekoppelde kentekenherkenning van Seijsener

In Koudum, in het Nationale landschap Zuidwest-Friesland, ligt Vakantiepark en jachthaven De Kuilart tussen de Friese meren. Een groot groen vakantiecomplex voor kampeerders, jong en oud. Tussen bomen en langs water zijn er op het 41 hectare metende terrein verschillende accommodaties voor de vakantiegangers; van stacaravan tot luxe watervilla. Ook biedt de camping ruime plaatsen voor sta- en toercaravans, tenten, camperplaatsen en vouwwagens. Om klanten die gereserveerd hebben direct te kunnen laten doorrijden (geen wachttijd) is er gekozen voor het vervangen van het oude kentekenherkenningssysteem.

Uitdaging

Groot voordeel van het nieuwe systeem is dat het gekoppeld is aan het reserveringssysteem van het park. Er zijn twee kentekenherkenningszuilen geplaatst voor zowel inkomende als uitgaande voertuigen. Door de nieuwste technologieën te gebruiken is het mogelijk om kentekens al te herkennen vanaf 12 meter afstand.  Het systeem op Vakantiepark de Kuilart is voorzien van twee detectielussen die zijn gemonteerd in het straatwerk. Hierdoor worden camera’s pas geactiveerd als een auto goed en wel voor de slagboom staat. Het systeem herkent kentekens en registreert deze. De slagbomen worden aangestuurd na een positieve herkenning. Met de bijbehorende software kunnen NAW-gegevens van gasten, de bijbehorende staanplaats en/of tijdelijke bezoekers worden ingevoerd.

Resultaat

Het aantal ongewenste gasten is gedaald, want er komen alleen nog voertuigen binnen die geregistreerd staan. Het systeem werkt feilloos samen met het reserveringssysteem zodat de beheerder, mocht er iets aan de hand zijn, exact kan terughalen op welke campinglocatie de betreffende persoon dan wel het kenteken geregistreerd staat. Met dit Seijsener kentekenherkenningssysteem heeft Vakantiepark De Kuilart gekozen voor een systeem wat weer jaren mee kan!

Contact

Klant
Vakantiepark de Kuilart
Datum
2018
Diensten
Toegangscontrole
Website

Referenties

Meer informatie?Onze kentekenherkenningssysteem gemonteerd in een pacific.
Het seijsener kentekenherkenningssysteem is gekoppeld aan het reserveringssysteem van onze partner stratech