Walstroom

Efficiënt havenbeheer en betalingsgemak

Met de introductie van Walstroom van Seijsener Techniek kunnen mensen opgelucht ademhalen. Het beheer van havens voor de beroepsvaart zal aanzienlijk efficiënter verlopen. Schippers hoeven alleen maar in te pluggen, een app te activeren en vervolgens wordt alles digitaal bijgehouden en verrekend. Dit zal veel ruimte vrijmaken in de agenda’s! Op het gebied van duurzaamheid wordt er een enorme vooruitgang geboekt. Walstroom maakt generatoren hopeloos ouderwets. De vervuiling en stank van dieselmotoren zijn verleden tijd, evenals de geluidsoverlast van generatoren. Wilt u meer weten over de verfrissende mogelijkheden van Walstroom en de uitgebreide lijst met voordelen? We laten u graag alles zien, en dan zult u zeker concluderen: Walstroom, wat een verademing!

Gemak voor

Schippers

Walstroom maakt het voor schippers eenvoudig. Via de app of website kunnen de schippers apparaten bedienen en betalingen doen. Ze kiezen een locatie, selecteren het Walstroom punt en schakelen het in. Start en stop leveringen met één druk op de knop. Gemakkelijk, snel en gebruiksvriendelijk. 

Beheerders

Bent u beheerder van een walstroomlocatie of gemeentelijke haven? Bied uw schippers gemak met ons gebruiksvriendelijke betaalsysteem. In de app kunnen gebruikers zelf stroom  activeren en betalen. Beheer faciliteitsgebruik en betalingen, bespaar tijd met automatische online administratie en maak uw locatie toekomstbestendig. 

Iedereen

Walstroom faciliteert de afrekening van  stroom op meer dan 50 locaties in Europa. Ontdek waar u ons kunt vinden door op de onderstaande knop te klikken.

Walstroom oplossingen

Seijsener kan meerdere oplossingen leveren voor het aanbieden van Walstroom. We kunnen het integreren in bestaande kasten of compleet nieuwe walstroomkasten aanbieden. Ons assortiment biedt flexibiliteit en maatwerk, zodat u kunt kiezen wat het beste aansluit bij uw specifieke behoeften op het gebied van walstroomvoorzieningen.

De voordelen van Walstroom

Eikrecht in Duitsland

Seijsener Techniek heeft met succes ruim 120 walstroomvoorzieningen geïnstalleerd langs de kanalen en rivieren in Noordrijn-Westfalen, na het winnen van een aanbesteding. Schippers in de regio kunnen nu profiteren van de voordelen van Walstroom, waarbij ze alleen betalen voor de geleverde elektriciteit. Deze walstroomkasten zijn de eerste in Europa die voldoen aan het Duitse ijkrecht. Het speciaal aangepaste platform van Ease2Pay stuurt de kasten aan en zorgt voor de verrekening met de schippers. Hiermee nemen de walstroomvoorzieningen van Seijsener/Ease2Pay een unieke positie in op de Duitse markt.

Zo werkt Walstroom voor beheerders

1

Aanmelden

Wanneer je interesse hebt om Walstroom aan te bieden, zorgt Ease2Pay voor het versturen van een passend contract en de inloggegevens van het Walstroom portaal.

2

Extra opties

Via het portaal heb je de mogelijkheid om codes naar gebruikers te sturen voor verschillende doeleinden, zoals wifi, toegangshekken en sanitaire voorzieningen.

3

Overzicht en inzicht

Krijg eenvoudig inzicht in het gebruik van bezoekers. Dit geldt zowel voor het historische als actuele gebruik.

4

Inkomsten

De administratie wordt verzorgd door Ease2pay Walstroom. Aan het einde van iedere maand sturen wij de via Ease2pay Walstroom gegenereerde inkomsten.

En nog meer

Naast onze bestaande slimme diensten, bieden wij als producent nog meer waardevolle opties aan. Denk bijvoorbeeld aan AanUit.net, Marktstroom en Truckstroom. Deze innovatieve oplossingen stellen u in staat om nog efficiënter gebruik te maken van ons dienstenpakket. Ontdek de voordelen en mogelijkheden die deze diensten te bieden hebben en maak uw beheerervaring nog slimmer.

Meer weten?

Ervaar de kracht van onze systemen voor de beroepsvaart en optimaliseer uw locatie aanzienlijk. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze webshop voor individuele producten. Laat ons uw specifieke wensen weten, wij staan klaar om u te ondersteunen.