Walstroom

Eerlijke en transparante transacties met Walstroom

Seijsener techniek voor Walstroom

Met de komst van Walstroom van Seijsener Techniek kan iedereen opgelucht ademhalen. Het beheer van de havens van de beroepsvaart gaat veel efficiënter verlopen. Schippers hoeven alleen in te pluggen, een app te activeren en daarna wordt alles digitaal bijgehouden en verrekend. Dat gaat veel lucht in de agenda geven! Qua duurzaamheid gaat er helemaal een enorme slag gemaakt worden. Walstroom maakt aggregaten hopeloos ouderwets. Weg is de vervuiling en de stank van de dieselmotor en ook de geluidsoverlast van aggregaten behoort voorgoed tot de verleden tijd. Meer weten over het verfrissende Walstroom en de lange lijst met voordelen? We willen u graag alles demonstreren en dan zult u zeker concluderen: Walstroom, wat een verademing!

Walstroomkast

Seijsener Techniek maakt al meer dan 55 jaar een groot assortiment servicezuilen. Voor elk doel, voor elke doelgroep en voor elke doelstelling. In de hoogste kwaliteit en mèt een ingenieus afrekensysteem. Ook voor de scheepvaart ontwerpen en installeren wij walstroomkasten. De kasten zijn er in verschillende uitvoeringen en vermogens. Ook voor uw situatie bieden wij een oplossing.

Grote vermogens

Niet alleen de beroepsvaart maar ook de chartervaart en cruiseschepen hebben een stroomaansluiting nodig. Daarom is het belangrijk om ook grote vermogens – krachtstroom – aan te kunnen bieden. Seijsener Techniek kan dat. Met powerlock-aansluitingen van maar liefst 630 ampère. Dat scheelt weer stank, herrie en schadelijke uitstoot.

Als een service

Seijsener biedt Walstroom als een dienst. De gebruiker activeert en betaalt zèlf zijn werkelijke verbruik van Walstroom. Het platform met sterke back office zorgt voor een geautomatiseerde facturatie en incasso. U ontvangt maandelijks een overzicht van het werkelijke verbruik en de opbrengsten worden automatisch gestort. Dat geeft u weer lucht in de agenda!

Seijsener-techniek-Walstroom-gemeente-haven-involtum-havenbedrijven-duitsland

Walstroom van Seijsener voor:
• Binnenvaart-, cruise- en voor zeegaande schepen
• Schonere lucht
• Minder geluidshinder
• Alle kennis en installaties voor de aanleg van Walstroom
• Walstroom betalen met oa. GSM, creditcard of Sab Ecokaart
• Eerste fabrikant voor Walstroom die voldoet aan het Duits IJkrecht
• Goede referenties zie het project in Duitsland
• Ook voor diverse pompen, powerlocks en andere haveninstallaties

Seijsener is de eerste fabrikant van Walstroomkasten die het ‘Eichrecht’ certificaat toegewezen heeft gekregen. Dit garandeert eerlijke, transparante en traceerbare transacties.

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Ontdek hoe u met Walstroom meer lucht krijgt. Vraag vrijblijvend een (online) demonstratie aan. Wat een verademing!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Wij doen zoveel meer:

AanUit.net

Minder administratie, meer gastvrijheid

Beroepsvaart

Duurzame beroepsvaart en riviercruises

Markstroom

Via een app stroom (de)activeren en afrekenen

Truckstroom

Schone stadsdistributie

Camperplaatsen

Toeristische meerwaarde met nieuwe camperplaatsen

Emmissievrij varen

Elektrische havens zijn de toekomst