Volkstuin / tuincomplex

Maak van een
volkstuin een
paradijs

Seijsener techniek voor volkstuinen en tuinverenigingen

Volkstuinen zijn een soort tweede huis geworden. Een fijne groene plek om alle drukte te ontvluchten en volop te genieten. Maar huurders stellen tegenwoordig wel hoge eisen aan het comfort. Er moet water zijn, riolering, elektra, verlichting, zelfs tv en wifi. Net zoals thuis. Echt een ontwikkeling van deze tijd en juist met Seijsener Techniek wordt het dan echt genieten. We helpen eigenaren aan een adequaat plan voor de infrastructuur en bieden de techniek die het beste passen bij uw wensen en de mogelijkheden. Maar ook voor deelwerkzaamheden of voor technische producten bent u bij ons aan het goede adres. Want ons credo is niet voor niets: ‘Ga maar genieten.’

Advies en ontwerp

Seijsener-Techniek-infrastructuur-installateur-infraprojecten

Seijsener heeft al jaren ervaring met het ontwerpen en aanleggen van technische installaties bij volkstuinen. Het aanleggen van tv, kabel, internet en drinkwatervoorzieningen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Ook adviseren wij u graag over slimme spoelinstallaties, eventueel mogelijk door recycling van nabij gelegen natuurwater of gerecycled regenwater, of andere vraagstukken.

Webshop
Seijsener-Techniek-volkstuinen-tuincomplexen-webshop

Seijsener is specialist in het fabriceren, installeren en leveren van techniek voor tuincomplexen. De producten worden in onze eigen fabriek in Zaandam geproduceerd. Seijsener verzorgt graag het installatiewerk voor u. Natuurlijk kunt u de producten ook in de webshop bestellen en in eigen beheer installeren. Seijsener uw technische specialist voor het inrichten van volkstuinen.

Toegangstechniek
seijsener- Zugangslösungen - ANPR-Barrieren- Zutrittslösungen – Zugangskontrollsyste - Kennzeichener-kennung (ANPR) – Barrieresysteme – Barrieren - Fahrzeugbarrieren-Systemtechnologie

Veiligheid is een belangrijk aspect bij volkstuinen vooral als er ook overnacht mag worden. Kan het materiaal veilig achtergelaten worden? De mate waarin gasten zich veilig voelen, wordt onder meer bepaald door goede verlichting en een toegangscontrolesysteem. Seijsener heeft een eigen afdeling toegangscontrole die graag adviseert over de beste opties voor uw situatie.

Seijsener-techniek-camping-bungalowpark-gemeenten-volkstuin-tuincomplex-havens-Infrastructuur-installatietechniek-slagbomen

Seijsener voor:
• Slimme spoelinstallaties van natuurwater of regenwater
• Advies, ontwerp en uitvoer van herindeling en verlichtingsplannen
• Installaties zoals Stroomkastenwatermeterputten en drinkwaterinstallaties
• Stabiel, snel en dekkend internet
• Slagboominstallaties en hekwerken
• NEN keuringen

Seijsener zorgt ervoor dat alle voorzieningen voor de volkstuin netjes aangelegd zijn en de toegang veilig geregeld wordt. Dat is genieten!

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Wij doen zoveel meer:

Elektra

Duurzame & Veilige installatie

Verlichting

Veilig & Sfeervol

Gas

Veilig & verantwoorde installatie

Televisie/Internet

Snel & Storingsvrij

Energietransitie

Advies & maatregelen

Riool/hemelwater

Duurzame & hygiënische installatie

Water

Waterbesparende installatie

Blusleiding

Bluswatervoorziening aanleggen