Seijsener als trotse solutions partner van VodafoneZiggo

Seijsener is verheugd zich Solution Partner van VodafoneZiggo te kunnen noemen. Op deze pagina leggen we graag uit wat een Solution Partner precies inhoudt en hoe onze samenwerking eruit ziet.

Als bedrijven onafhankelijk advies zoeken over telecomzaken, werkt VodafoneZiggo samen met partners zoals Seijsener. Wij zijn getraind en gecertificeerd op een breed scala van het VodafoneZiggo Business-portfolio en hebben ervaring in gezamenlijke implementaties van diensten zoals interactieve televisie, IoT-oplossingen en glasvezel. 

Vodafone en Ziggo zijn toonaangevende merken die bekend staan om kwaliteit en innovatieve diensten. Daarom is het essentieel dat VodafoneZiggo samenwerkt met Solution Partners die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en die zich jaarlijks laten accrediteren en certificeren.

Seijsener en VodafoneZiggo werken nauw samen en bieden een totaaloplossing die u volledig ontzorgt. We hebben ruime ervaring in het succesvol opleveren van bedrijfskritische projecten door middel van maatwerk en een hoog serviceniveau. Bovendien zijn we vertegenwoordigd in de Benelux en kennen we onze klanten goed, waardoor we snel en efficiënt kunnen schakelen.

Samen met VodafoneZiggo staan we sterker en kunnen we aan elke klantvraag voldoen. Waarom kiezen voor de expertise van Seijsener? We adviseren graag kleine en middelgrote bedrijven over welk basispakket en welke aanvullende diensten het meest geschikt zijn voor hun activiteiten en groeiplannen. Voor grote ondernemingen en instellingen bieden we passende oplossingen voor hun communicatie-uitdagingen, gestandaardiseerd waar mogelijk en op maat waar nodig.

 

Gemak met

Interactieve televisie

Ontdek de ultieme televisie-ervaring in de recreatiesector met Seijsener en VodafoneZiggo. Als trotse partners bieden wij interactieve televisie-oplossingen die een breed scala aan entertainmentopties omvatten, zoals on-demand content en interactieve functies. Geniet en maak uw recreatieverblijf nog aangenamer voor uw gasten met ons geavanceerde tv-aanbod.

IoT oplossingen

In de recreatiesector kunt u uw terrein volledig transformeren met geavanceerde IoT-oplossingen, zoals ons innovatieve SenTrance Control Power systeem. Dankzij onze samenwerking met VodafoneZiggo bieden wij niet alleen efficiënt energiebeheer, maar ook geïntegreerd beheer van faciliteiten. Profiteer van de voordelen van slimme technologieën om een naadloze en geavanceerde recreatie-ervaring te bieden aan uw gasten.

Glasvezel

Stap in de toekomst van online connectiviteit met Seijsener en VodafoneZiggo’s geavanceerde glasvezeltechnologie, en ontdek de ongekende snelheden en betrouwbaarheid die essentieel zijn in onze digitale wereld. Maak het verschil met onze op maat gemaakte pakketten, speciaal voor u samengesteld om aan al je internetbehoeften te voldoen.  Met Seijsener en VodafoneZiggo ben u verzekerd van een superieure internetervaring.

Award in de pocket!

In 2022 werden we met trots uitgeroepen tot Vodafone Solutions Partner of the Year. We koesteren dit succes en kijken met trots terug op die prestatie. Dit jaar zijn we vastbesloten om door te gaan met het leveren van onze vertrouwde dienstverlening. We blijven streven naar ons vertrouwde kwaliteit en het leveren van hoogwaardige oplossingen voor onze gewaardeerde klanten.

En nog meer

Zorg ervoor dat uw gasten niets tekortkomen op uw camping of recreatieterrein. Seijsener biedt voorzieningen aan zoals laadpalen, toegangscontrole en internet- en televisieaansluitingen. Maak de ervaring compleet en vertrouw op Seijsener voor technische oplossingen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat wij kunnen betekenen als Solutions partner van VodafoneZiggo? Neem vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om u te helpen. Als u onze succesvolle producten wilt bestellen, bezoek dan onze webshop en ontdek de mogelijkheden!