Seijsener wordt partner van Vodafone Business

Seijsener wordt partner Vodafone

Seijsener wordt partner van Vodafone Business

Bij Seijsener techniek kunnen opdrachtgevers, afnemers en eindgebruikers nog meer genieten door gebruik van de modernste technieken op o.a. het gebied van internet, televisie, glasvezel en telefonie. We zorgen ervoor dat uw gasten via een snellere data-verbinding veilig en probleemloos hun gewenst diensten kunnen streamen en uw gehele terrein een goed bereik heeft.

Samen geniet je meer

Wij zijn er trots op geaccrediteerd Partner van Vodafone Business te zijn en we door deze strategische samenwerking nog meer ijzersterke diensten kunnen aanbieden.

Internet zoals thuis

Gasten dezelfde beleving geven als thuis. Om dit te realiseren is er op Qurios Gulpen glasvezel tot in iedere accommodatie aangelegd. Er is gekozen voor Ziggo Zakelijk Corporate Internet. Daarnaast heeft elke lodge zijn eigen SSID dit zorgt voor een goede performance en meer bandbreedte.

Verwelkom uw gasten met gepersonaliseerde berichten

Op Vakantiepark Molenwaard wordt de televisie aangestuurd vanuit een centraal hospitality systeem. Een systeem dat gasten kan verwelkomen met gepersonaliseerde berichten. Via het tv-scherm van de accommodatie kunnen gasten worden geïnformeerd over activiteiten, aanbiedingen, aankondigingen, thema-avonden, het weer en bezienswaardigheden.  Vakantiepark Molenwaard, onderdeel van de Van Hoorne Groep, met in de hoofdrollen – hoe kan het ook anders – Fien & Teun, is een groot entertainment bedrijf. Via Hospitality T.V. wordt alle content van dit bedrijf beschikbaar gesteld voor de gasten.

Wilt u weten wat deze samenwerking voor u kan betekenen? Bel ons gerust.

Together we can. Dat is genieten!

Share this post