Stil en schoon koelen met Truckstroom

Truckstroom biedt overheden, tolwegbeheerders en parkeerterreinen een professioneel en eenvoudig systeem voor het afrekenen van stroom. Bij parkeerplaatsen rusten of wachten chauffeurs van koelvrachtwagens vaak. In plaats van het draaien van vervuilende dieselaggregaten om de koelmotor van stroom te voorzien, kunnen ze nu eenvoudig, stil en schoon koelen met de nieuwe stroompunten van Truckstroom. Elektrisch koelen is niet alleen stiller en schoner, maar ook kostenefficiënter dan koelen met diesel. Activeer de stroom gemakkelijk zelf via een app, en de facturatie wordt aan het begin van de volgende maand naar uw administratie gestuurd. Dat is puur genieten!

Gemak voor

Chauffeurs

Met behulp van de app en website kunnen chauffeurs zelf hun stroom activeren en betalen. Gewoon aankoppelen, starten en ontspannen. Het is zo eenvoudig. Activeer uw stroom op parkeerplaatsen en andere openbare locaties op uw gemak. Maak gebruik van duurzame en geruisloze stroom om uw lading te koelen of uw vrachtwagen op te laden. Aan het einde van de maand ontvangt u een duidelijke factuur op basis van uw werkelijke verbruik.

Beheerders

Ben je verantwoordelijk voor het beheer van een parkeerterrein en wil je meer gemak, tijdbesparing en overzicht? Met onze app kunnen vrachtwagenchauffeurs zelf stroom activeren voor het koelen en laden van hun truck. Als beheerder behoud je altijd het inzicht in het gebruik van de faciliteiten en de betalingsstatus. Wij zorgen ervoor dat facturen naar gebruikers worden verzonden en dat je het geld ontvangt.

Iedereen

Ons netwerk groeit snel en bestaat momenteel uit 50 locaties verspreid over 7 Europese landen, gelegen langs belangrijke transportcorridors op truckparkings.

Truckstroom oplossingen

Seijsener biedt diverse oplossingen om Truckstroom beschikbaar te stellen. U kunt kiezen voor standalone palen of een combinatie van een verdeelkast en losse satellieten. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om het te combineren met een 44 kW type 2-aansluiting. Ons assortiment is flexibel en op maat gemaakt, zodat u de oplossing kunt kiezen die het beste past bij uw specifieke behoeften op het gebied van walstroomvoorzieningen. We streven ernaar om u de meest geschikte oplossing te bieden om uw stroomvoorziening voor trucks te optimaliseren.

De voordelen van Truckstroom

En nog meer

Naast onze bestaande slimme diensten, bieden wij als beheerder nog meer waardevolle opties aan. Denk bijvoorbeeld aan AanUit.net, Marktstroom en Walstroom. Deze innovatieve oplossingen stellen u in staat om nog efficiënter gebruik te maken van ons dienstenpakket. Ontdek de voordelen en mogelijkheden die deze diensten te bieden hebben en maak uw beheerervaring nog slimmer.

Meer weten?

Ontdek de kracht van onze Truckstroom sytemen en optimaliseer uw locatie op indrukwekkende wijze. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze webshop voor individuele producten. Laat ons uw specifieke behoeften weten, wij staan klaar om u te ondersteunen en van dienst te zijn.