Stil en schoon koelen met Truckstroom

Seijsener techniek voor Truckstroom

Truckstroom biedt overheden, tolwegen, parking eigenaren de mogelijkheid om stroom eenvoudig en professioneel te laten afrekenen. Chauffeurs van koelvrachtwagens rusten of wachten vaak op parkeerplaatsen. Het vervuilende dieselaggregaat draait dan veelal op volle toeren om de koelmotor van stroom te voorzien. Met de nieuwe stroompunten van Truckstroom kan nu eenvoudig, stil en schoon worden gekoeld. Koelen met elektriciteit is niet alleen stiller en schoner, het is tevens goedkoper dan koelen met diesel! Activeer de stroom makkelijk zelf met een app. De rekening wordt aan het begin van de volgende maand verstuurd naar uw administratie. Dat is genieten!

Betalen met een APP

Seijsener-Techniek-systemen-Nomadpower - nomadpowerapp

De app en website maakt het mogelijk dat chauffers zélf hun stroom activeren en afrekenen. Aankoppelen, appen en rustig achterover liggen. Het is zo eenvoudig. Activeer uw stroom op de parkeerplaats en andere openbare plaatsen zelf. Gebruik duurzame en stille stroom voor het koelen van de lading of opladen van de truck. Aan het einde van de maand ontvangt u netjes een factuur van het werkelijk verbuik.

Laadpalen
Seijsener Technologien für den globalen Hafen- und Seeverkehr Landstrom und Powerlock für die Flusskreuzfahrt
Seijsener Techniek Truckstroom Laadpaal

Seijsener Techniek heeft ruim 55 jaar ervaring met het ontwerpen, fabriceren en installeren van diverse stroomzuilen. Onze laadpalen zijn speciaal ontworpen voor koelwagens en elektrische vrachtwagens, elk met twee 32A krachtstroom aansluitingen. Het is een duurzaam alternatief voor het dieselaggregaat en gebruikt 100% groene stroom. Inmiddels beschikbaar op meer dan 40 locaties in zeven landen.

Koelen
Seijsener haventechniek - walstroom - riviercruises - powerlocks - pompen - SAB ecokaart– installatietechnieken - vuilwaterpompen - jachthaven
Seijsener Techniek Truckstroom vrachtwagen

Koelen op elektriciteit is een schoon, stil en goedkoop alternatief voor diesel aggregaten op parkeerplaatsen en nabij distributie koelhuizen. Elektrisch koelen is goedkoper dan het gebruik van diesel en bespaart tevens op onderhoudskosten van de diesel aggregaat. Tevens vermindert het CO2 uitstoot met 70% en stikstof en fijnstof uitstoot met meer dan 90%. Daarnaast verdwijnt het geluidsoverlast voor chauffeur en omgeving.

Seijsener-techniek-truckstroom-nomadpower-gemeentes-chauffeurs-Involtum-betaalsystemen-elektrisch-opladen

Zoveel voordelen:
• Duurzaam alternatief voor  dieselaggregaten
• Efficiënte afhandeling, alles via de smartphone
• Ontzorging van administratief beheer
• Sluitende exploitatite
• Geen uitstoot van fijnstof, roet en andere schadelijke stoffen
• Goedkoper dan diesel
• Geen lawaai van draaiende dieselaggregaten
• 100% groene stroom
• Seijsener kwaliteit en service

Met de nieuwe stroompunten van Truckstroom kan nu eenvoudig, stil en schoon worden gekoeld. Koelen met elektriciteit is niet alleen stiller en schoner, het is tevens goedkoper dan koelen met diesel! Dat is genieten

Bent u geïnteresseerd in het aanbieden van Truckstroom? Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Wij doen zoveel meer:

AanUit.net

Minder administratie, meer gastvrijheid

Markstroom

Via een app stroom (de)activeren en afrekenen

Park and Power

De ultieme laadoplossing

Jachthavenbetaalkaart

Gecontroleerde toegang en betaalsysteem

Energie management

Voor efficiënt stroombeheer per accommodatie

SEP-card

Meer gemak voor uw gasten én uzelf