Draai maar rustig
een rondje mee

Seijsener techniek voor tourniquets

Hartelijk welkom! Maar dat geldt niet voor iedereen en ook niet op ieder gewenst moment. Daarvoor levert Seijsener techniek levert tourniquets in uiteenlopende uitvoeringen en met verschillende soorten behuizingen. Voor doelmatige toegangscontrole van uw faciliteiten waar u zelf kunt bepalen wie en wanneer u toegang wilt verlenen. Dat is genieten!

Wat is de juiste tourniquet of draaihek?

Een tourniquet is een draaihek steeds maar één persoon tegelijk doorlaat. Hiermee kunt u de toegang tot uw terrein of faciliteiten uitstekend controleren. Zeker wanneer u de poort combineert met toegangscontrole. Wilt u met een pasjessysteem werken? Waar wilt u het tourniquet plaatsen? Mogen er een maximaal aantal personen toegang krijgen? Wij adviseren u graag welk systeem geschikt is voor uw situatie.

Tourniquets

Seijsener-techniek-camping-jachthaven-bungalow-gemeente-recreatietechniek-toegangstechniek-Entreebeheer-Toegangscontrole-toegangssystemen-hekwerk-Camerasystemen-Tourniquets

De tourniquets van Seijsener zijn door de roestvrijstalen behuizingen zowel binnen als buiten te gebruiken. De tourniquets werken met elk toegangscontrolesysteem en zijn in het bijzonder geschikt voor pretparken, zwembaden, speelplaatsen en stadions. U hoeft dan geen bewakingspersoneel meer in te zetten om toezicht te houden!

Camerasystemen

Naast een goed advies of het plaatsen van een camerasysteem, levert Seijsener Techniek ook (harddisk) opnameapparatuur op maat. De camerabeelden kunnen live meegekeken worden tot wel vier verschillende camera’s tegelijk. Via aanraakbesturing kunnen de camera’s bovendien op afstand draaien en/of inzoomen.

Toegangssoftware

Seijsener Techniek heeft in eigen huis software ontwikkeld dat voor ieder toegangssysteem een passende oplossing biedt. Door de ruime mogelijkheden en het eenvoudig instellen van tijdsprofielen, tijdsgroepen en antipassback mogelijkheden ontstaat een flexibel systeem met onbeperkte mogelijkheden.

Seijsener-techniek-Entreebeheer-Draaihek-Tourniquet-toegangscontrole-tourniquets-toegangstechniek

Seijsener voor:
• Tourniquets in diverse hoogtes en configuraties.
• Voor binnen en buitengebruik
• Uitgevoerd in RVS of gegalvaniseerd staal en gehard glas met RVS
• Combineer met alle toegangssystemen en betaalsystemen
• Elektrische aandrijving
• Leespalen, camera’s, printers en uitgifte automaten
• Een zeer uitgebreide webshop
• Advies, ruime keuze, snelle levering

Hartelijk welkom, maar niet iedereen. Onze tourniquets laten zich combineren met al onze toegangs- en betaalsystemen. Dat is genieten.

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Seijsener-techniek-camping-jachthaven-bungalow-gemeente-recreatietechniek-toegangstechniek-Entreebeheer-Toegangscontrole-toegangssystemen-hekwerk-Camerasystemen-Tourniquets

Wij doen zoveel meer:

Sagbomen

Flexibel en robuust

Boekingsautomaat

Voor 24/7 (zelf)service

Hekwerken

Kostbare bezit veilig stellen .

Kentekenherkenning

Zonder sleutels of pasjes

Camerasystemen

Op afstand zien wat er op uw terrein speelt

SEP-card

Meer gemak voor uw gasten én uzelf