Doe mee en win!

woensdag 1 mei 2019

Doe mee en win!

Algemeen nieuws: Meld u aan voor onze webshop en ontvang 5% korting op uw eerste webshop aankoop. Deze actiecode wordt via de mail aangeboden en dat is nog niet alles. Wilt u ook nog eens kans maken op €250,- webshop tegoed? Doe dan mee met onze foto-actie waarbij de winnaar kans maakt dat zijn foto gebruikt wordt op verschillende social media kanalen, magazine(s) en onze nieuwe website die binnenkort gelanceerd wordt.

Hoe werkt het?

Voor deze actie vragen wij 3 minuten van uw tijd. Het is belangrijk een account aan te maken in de webshop om hier uw contactgegevens achter te kunnen laten. Hierna kan u de foto op sturen naar het mailadres marketing@seijsener.nl. Na ontvangst zullen wij checken of dit gelukt is en bevestigen wij u deelnamen. Wij voegen de foto toe aan onze database waarin wij alle ontvangen foto's bewaren.

Er bestaat altijd kans op een mogelijkheid tot meer bekendheid. De leukste foto’s worden tussentijds geplaats op onze social mediapagina waarin de foto van uw bedrijf gepromoot wordt.

De winnaar van de wedstrijd zal donderdag 10 juni bekend worden gemaakt.

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, dan horen wij dat natuurlijk graag. Ook kijken wij uit naar uw aanmelding en foto!

Logo Seijsener rekreatietechniek
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1505 HG Zaandam, +31 (0)75 6810 610   www.seijsener.com