Is het een goede zaak om een laadpaal te installeren?

maandag 28 januari 2019

Is het een goede zaak om een laadpaal te installeren?

Algemeen nieuws: Nu het Europese parlement heeft beslist dat er tegen 2020 verplicht voor iedere tien parkeerplaatsen er eentje met een elektrische autolaadpaal moet komen, is het een slim idee om na te denken over het aanschaffen en installeren van zo’n elektrische autolaadpaal op uw recreatieterrein.

Meer mensen zullen een elektrische wagen aanschaffen

Het feit dat er nu meer en meer laadpalen in het straatbeeld verschijnen wil zeggen dat heel wat meer mensen elektrisch zullen rijden. De perceptie dat er niet genoeg laadpalen zijn is namelijk een van de voornaamste redenen waarom mensen niet voor een elektrische wagen opteren.

Een andere reden waarom heel wat meer mensen een elektrische wagen zullen aanschaffen is omdat bestuurders die elektrische rijden heel wat minder belastingen betalen. Daarnaast is stroom vaak veel voordeliger dan benzine of diesel – grondstoffen waarvan de prijzen alsmaar blijven stijgen.

Elektrische laadpalen zijn een goede investering

Voor particulieren staat een elektrische auto dan ook vaak garant voor een goede, financiële besparing op lange termijn.

Een elektrische wagen trekt eveneens aan omdat het tanken van groene stroom erg goed is voor het milieu. Maar niet enkel zakelijke klanten hebben deze voordelen ontdekt, ook heel wat particulieren klanten blijken nu de voordelen van elektrisch rijden in te zien. Daarom kiezen ondernemers ook vaak om elektrische laadpalen op hun bedrijventerrein te installeren zodat gasten en werknemers makkelijk en snel hun elektrische auto kunnen opladen. Dit draagt bij tot een beter imago en betere klantenbinding.

Indien je gasten met elektrische wagens de mogelijkheid kan bieden om tijdens de vakantie of tijdens een bezoek hun wagen op te laden kan dit positieve gevolgen hebben op klantentevredenheid en dus ook de omzet van je bedrijf. Op die manier is de aankoop en plaatsing van een elektrische laadpaal op lange termijn vaak een erg goede investering.

Maar wat als zo’n paal nou stuk gaat? Bij Seijsener kunnen wij via de backoffice de laadpaal beheren en deze eventueel weer werkend krijgen. Mocht dit niet lukken? Dan staan de monteurs van Seijsener snel voor u klaar. Mede dankzij de duurzame sterke materialen waaruit zo’n laadpaal is gemaakt, gaat de laadpaal een hele tijd mee.

Het word dus hoog tijd dat u als ondernemer een elektrische laadpaal aanschaft. De voordelen van zo’n laadpaal zorgen ervoor dat de laadpaal zichzelf binnen de kortste keren heeft terugverdiend.

En mocht u een autolaadpaal met eigen look willen? Ook dat kan bij Seijsener! Alles is mogelijk, van eigen logo tot motief!

Heeft u vragen over het aanschaffen van een autolaadpaal op uw recreatieterrein? Vraag het aan van onze adviseurs! Bel ons via +31 (0)75 68 10 610 of mail naar info@seijsener.nl

Logo Seijsener rekreatietechniek
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1505 HG Zaandam, +31 (0)75 6810 610   www.seijsener.com