Seijsener helpt u ontzorgen!

maandag 5 november 2018

Seijsener helpt u ontzorgen!

Algemeen nieuws: Als ondernemer bent u altijd op zoek naar nieuwe manieren om uw bedrijf te verbeteren en te promoten. De conditie van uw installaties is daarbij belangrijk, maar u wilt er ook geen kopzorg over! Seijsener helpt u ontzorgen! Wij bieden een maatpakket voor controle en onderhouw van uw installaties:

Legionellapreventie:

De ziekteverwekkende legionellabacterie kan ontstaan in leidingen waarin (stilstaand) koud water gedurende langere tijd in warmere omgeving is.

Wettelijk verplichte maatregelen voor de verblijfsrecreatie zijn:

  • Het maken van een risico analyse
  • Het opstellen van een beheersplan
  • Het uitvoeren van eventueel noodzakelijke aanpassingen in de drinkwaterinstallatie
  • Een halfjaarlijkse monstername, die uitsluiting geeft over de aanwezigheid van legionella.

Seijsener's 4-stappenplan volgt nauwkeurig de wettelijke voorschriften en combineert toepassing ervan met de know-how en hulpmiddelen die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld.

U bent bij Seijsener verzekerd van een snelle en correcte afwikkeling van uw legionellaverplichtingen, inclusief duidelijke instructie over wat u zelf moet doen.

NEN3140 inspectie:

Bestaande elektrische installaties dienen periodiek te moeten worden gekeurd conform de NEN3140. Tijdens de inspectie komen eventuele gebreken aan het licht.
Deze dienen te worden verholpen, zodat er opnieuw een veilige situatie ontstaat.

Hoe vaak periodiek is, hangt van de samenstelling, opbouw en gebruik van uw installatie af. Wilt u hierover uitsluitsel, neem dan contact op met onze specialist voor storing en onderhoud. hij kan de gewenste inspectiefrequentie gebaseerd op de NEN3140 voor u bepalen.

Preventief onderhoud:

Grote storingen in uw installatie zijn vaak gevaarlijk en het herstel kan behoorlijk in de papieren lopen. Toch begint bijna iedere storing klein en onopvallend. Een stukje isolatie dat is aangeast, corrosie op een leiding of aansluiting. Je kijkt er zelf overheen; alleen het deskundige oog - vergezeld van de juiste meetapparatuur- onderkent in een vroeg stadium de potentieel risicovolle beschadiging en/of slijtage.

Met een onderhoudscontract voor uw installatie minimaliseert u de kans op storingen. Een specialist loopt jaarlijks uw installatie(s) na, verhelpt waar mogelijk ter plekke al storingen en maakt zo nodig een overzicht van de geconstateerde gebreken.

Mocht u toch problemen krijgen met een door ons onderhouden installatie, dan bent u verzekerd van de snelle actie ( voorrangsbehandeling ) door de servicemonteurs van Seijsener.

Wil u graag een onderhoudscontract afsluiten? Neem vandaag nog contact op met een van onze adviseurs!

Logo Seijsener rekreatietechniek
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1505 HG Zaandam, +31 (0)75 6810 610   www.seijsener.com