Seijsener voor toegangscontrole

Gastvrijheid, dat willen gasten voelen op een recreatiepark. Maar ook veiligheid. Ongewilde bezoekers die buiten de hekken worden gehouden. Verkeer dat op een park in goede banen wordt geleid. Seijsener Techniek regelt het allemaal. Het beschermt, controleert, verlicht en bewaakt zonder dat gasten dat merken. Met onze entree installatie worden de toegang, het parkeren, het afsluiten en de bewegingen op een park gereguleerd. Met de hulp van camera’s, slagbomen, hekwerk, tourniquets tot met gezichtsherkenningstechniek. Dat is veiligheid èn gastvrijheid voor uw gasten. Met Seijsener Techniek hoeft u dus zelf minder op te letten. Meer weten? Bij Seijsener Techniek is iedereen van harte welkom.

Seijsener voor: 
• Advisering over de juiste toegangstechniek voor uw situatie
• Het ontwerpen en aanleggen van toegangssytemen
• Hekwerken, slagboominstallaties met kentekenherkenning en deursloten

• Innovatieve installaties zoals  AanUit.net en SEP-cards
• Een zeer uitgebreide webshop
• Advies, ruime keuze, snelle levering

Gastvrij zijn, een veilige omgeving creëeren en alles met één systeem kunnen regelen. Ook dat kan Seijsener Techniek u bieden. Vanaf uw mobiel of ipad en dat geeft u meer flexibiliteit. Dat is genieten.

Persoonlijk advies

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u. >> Contact

Producten bestellen

Onze technische oplossingen uit 'eigen huis' kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt . >> Webshop

Account aanmaken

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak! >> Account aanmaken

Seijsener: zoveel om van te genieten.

.

Robuuste slagbomen
Slagbomen zijn zeer geschikt voor het flexibel en tijdelijk afsluiten van gebieden en wij adviseren u graag welke type slagboom het meest geschikt is voor uw situatie.

Waarom een Seijsener slagboom:

• Robuuste, vandaalbestendige constructie door dubbelzijdige montage van de arm.
• Een stevige behuizing in een modern eigentijds design.
• RAL kleur behuizing naar keuze.
• Geavanceerde besturingslogica, die naar wens is aan te passen.
• Elektronische besturing is voorzien van een aansluiting voor magnetische vangpaal, verkeerslichtinstallatie en afstandsbediening.
• Kan geleverd worden met toegangscontrolesystemen of kentekenherkenning camera.

.

Hekwerken
Uw gasten en bezoekers verwachten een goed beveiligd terrein of haven waar hun kostbare bezit veilig is. Anderzijds is een recreatiepark of jachthaven een plek om ontspannen te recreëren. Seijsener is de adviseur bij uitstek als het gaat om hekwerken op maat. Samen met u ontwerpen wij het hek dat bij de situatie en wensen aansluit. De uiteindelijke uitvoering kan zo variëren van eenvoudig tot zwaar bewapend, afhankelijk van de omgeving en omstandigheden.

Onze solide hekwerken laten zich combineren met verschillende toegangssystemen. Ook elektrische aansturing is mogelijk.

.

Tourniquets
Onze tourniquets zijn door de roestvrijstalen behuizingen binnen en buiten bruikbaar. Ze werken met elk toegangscontrolesysteem en zijn vooral toepasbaar bij pretparken, zwembaden, speelplaatsen en stadions.

De stabiele tourniquets van Seijsener zijn leverbaar in modellen voor één- of tweerichtingsverkeer. Een optionele zijdeur kan gebruikt worden om rolstoelen, fietsen of steekwagentjes toegang te verlenen. In alle gevallen kiest u bij Seijsener voor langjarig probleemloos gebruiksgemak!

.

Camerasystemen
Wilt u middels een camera uw terrein, gebouwen of haven bewaken? Welke camera heeft u nodig: de op afstand bestuurbare domecamera, een waterdichte camera of een extreme heavy-duty uitvoering? Seijsener  kan het volledige proces van advisering tot uitvoering voor u realiseren. Ook leveren wij opnameapparatuur (harddiskrecorders) op maat indien u de beelden later nog eens wilt bekijken. Onze camerasysteem is:

• Te combineren met onze toegangscontrolesysteem en kenteken-herkenningssysteem.
• De beelden zijn via een tablet of Iphone te benaderen.
• U kunt via een touchscreen de camera’s op afstand bedienen (draaien en/of inzoomen.

.

Identificatiemiddelen
Seijsener biedt een compleet assortiment van identificatiemiddelen met de bijbehorende lezers en uitgifteproducten, toegesneden op uw specifieke situatie. Er zijn sleutels, de veelgebruikte Jachthavenbetaalkaart en/of SEP-card, buttons maar ook barcodekaarten. Hoeveel variatie er ook is in ID-middelen. Bij Seijsener is één ding altijd hetzelfde: u krijgt de beschikking over door en door geteste systemen die zich in de praktijk hebben bewezen.

U kunt ervoor zorgen dat uw gasten alleen toegang krijgen in vooraf bepaalde accommodaties zoals toiletten, douches of lockers. Daarnaast leveren wij ook software die toegangscontrole combineert met aanwezigheidsregistratie.

.

Deursloten
Poorten en deuren blijven gesloten en worden alleen geopend door en voor bezoekers en medewerkers die daartoe bevoegd zijn. Ook voor toepassingen in appartementencomplexen is dit een veilige oplossing.

Wilt u uw toegangscontrole combineren met een betaalsysteem? Geen probleem, integreer via dit systeem zodat uw bezoekers het gebruikersgemak ervaren in een ‘alles-in-één’ oplossing.

.

Kentekenherkenning
Wilt u geen gebruik meer maken van pasjes of tags voor uw toegang? Het innovatieve systeem herkent de kentekens van auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen moeiteloos. Ons systeem biedt:

• Service voor uw gasten: geen wachtrij voor de slagboom, men hoeft niet de auto uit om zich bij de receptie te melden.
• Gemak voor uw bedrijfsvoering: minder belasting voor de receptie, geen borg voor pasjes, geen inkomstenderving door onderhandse verhuur want men moet zich aanmelden.
• Veiligheid op uw terrein: kentekens zijn uniek en niet overdraagbaar en ook niet in het systeem bekende kentekens worden als ze voor de slagboom staan geregistreerd.
• Een complete installatie met slagboom, reserveringssysteem, verlichting etc
• Een koppeling met de 5 meest bekende reserveringssystemen.
• Avond/weekend service bij onverwachte storing mogelijk.
• Alle standaard toegangscontrole opties, zoals anti-passback, tijdzones en afstandsbediening.

.

iProtect Recreation
Bent u op zoek naar één systeem waarin u zicht heeft op alles wat er op uw terrein/haven gebeurt, in data en beeld? Waar extra personeel in te zetten om wachtrijen te voorkomen zodra bezoekers toestromen? En hoe is de veiligheid? Met dit toegangscontrole systeem, koppelbaar aan een scala reserveringssystemen, overziet u deze antwoorden direct. Operationele keuzes zijn vervolgens zo gemaakt. Een win voor u en uw bezoekers.

Inclusief beeldregistratie en met behoud van uw huidige technische systemen, maken wij het met een kleine aanpassing installatie van het Seijsener iProtect Recreation systeem mogelijk.

.

Liggeldbetaalautomaat
De meertalige Liggeldbetaalautomaat is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor uw gasten. De havenmeester wordt in het hoogseizoen ontlast. Hij kan weer gezellig bijpraten met de watersporter.

Met een simpele handeling geeft de passant de scheepslengte, het aantal personen en het verblijf in dagen aan. De automaat rekent het verschuldigde bedrag uit. Vervolgens kan er veilig afgerekend worden via een door Interpay gecertificeerde PIN-koppeling. De automaat verstrekt een betalingsbewijs plus de inschrijfbewijs-sticker om aan de boot te bevestigen.

.

Boekingsautomaat
De boekingsautomaat van Seijsener is een uitkomst voor zelfservice terreinen. Ideaal voor een camperlocatie op openbaar gebied (gemeenten en overheid) of bij een bestaand recreatiebedrijf. Via het aanraakscherm kan de gast zelf de door hem gewenste plaats kiezen. Na betaling ontvangt men een ticket om toegang te verschaffen tot het terrein.

.

SEP card – 24/7 betrouwbaar
Gebruik van de SEP-card betekent meer gemak voor uw gasten èn uzelf. Uw gasten kunnen ermee betalen voor stroom, drinkwater, douche, wasserette en andere betaalde voorzieningen. Daarnaast kunnen zij desgewenst met de SEP-card de slagboom, de toegang tot het sanitair gebouw en bijvoorbeeld een tourniquet naar het zwembad bedienen.

24/7 beschikbaar? Het kan!
SEP-cards kunt u persoonlijk verstrekken aan uw receptiebalie, maar uitgifte en opwaarderen door een automaat is ook mogelijk. Met zo’n altijd beschikbare automaat verruimt u uw openingstijden op een eenvoudige manier!