Hartelijk welkom maar niet altijd

Op een recreatiepark streven gasten naar gastvrijheid en veiligheid. Seijsener Techniek is de onzichtbare kracht die dit alles mogelijk maakt. We beschermen, bewaken en zorgen voor een soepele verkeersstroom, terwijl gasten ongestoord kunnen genieten. Met onze geavanceerde entree installatie reguleren we de toegang, het parkeren, het afsluiten en de bewegingen op het park. Onze uitgebreide technologie, inclusief camera’s, slagbomen, hekwerk en gezichtsherkenningstechniek, zorgt voor een veilige omgeving zonder dat gasten hier hinder van ondervinden.

Seijsener Techniek staat voor veiligheid én gastvrijheid voor uw gasten. Met onze ondersteuning hoeft u als parkbeheerder minder op te letten. U kunt vertrouwen op ons ervaren team en geavanceerde systemen, zodat u zich volledig kunt richten op het bieden van een fantastische ervaring voor uw bezoekers. Bij Seijsener Techniek verwelkomen we iedereen met open armen. Wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen.

Ons aanbod

Advies en ontwerp

Seijsener biedt deskundig advies voor succesvolle projecten. Of het nu gaat om ontwerp, aanleg, onderhoud, beheer, kostenbesparing of verduurzaming van uw installaties, wij staan voor u klaar. Met onze brede vakkennis garanderen we een doordacht ontwerp en een advies op maat, passend bij uw budget.

Aanleg en realisatie

Bij Seijsener is uw project, groot of klein, in goede handen. Geen gedoe met verschillende monteurs voor elke installatie, maar ervaren en gecertificeerde monteurs. Of het nu gaat om elektra, gas, water, verlichting of toegangscontrole, u heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Onderhoud

Met Seijsener Techniek heeft u alles in één. Van advies tot rendabel infrastructuurplan, wij regelen het voor u. Laat ons ook de zorg voor service en onderhoud op ons nemen. Met preventief onderhoud minimaliseren we storingen, waardoor u tijd en geld bespaart.

seijsener-techniek-slagboom-slagboominstallatie-kentekenherkenning-toegangstechniek-toegangsbeheer-slagboomarm - qurios

Seijsener voor: 
• Advisering over de juiste toegangstechniek voor uw situatie
• In eigen huis ontworpen Toegangssoftware SenTrance
• Het ontwerpen en aanleggen van toegangssytemen
• Hekwerkenslagboominstallaties met kentekenherkenning en deursloten
• Ontzorging bij diverse projecten
• Innovatieve installaties zoals  AanUit.net en SEP-cards
• Een zeer uitgebreide webshop
• Advies, ruime keuze, snelle levering

Gastvrij zijn, een veilige omgeving creëeren en alles met één systeem kunnen regelen. Ook dat kan Seijsener Techniek u bieden. Vanaf uw mobiel of ipad en dat geeft u meer flexibiliteit. Dat is genieten.

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Wij doen zoveel meer:

Slagbomen

Flexibel en robuust

Boekingsautomaat

Voor 24/7 (zelf)service

Tourniquets

Voor binnen en buiten

Kentekenherkenning

Zonder sleutels of pasjes

Hekwerken

Kostbare bezit veilig stellen

Deursloten

Alleen voor bevoegde bezoekers of medewerkers

Camerasystemen

Op afstand zien wat er op uw terrein speelt

SEP-card

Meer gemak voor uw gasten én uzelf