Hartelijk welkom maar niet altijd

Seijsener techniek voor toegangscontrole

Gastvrijheid, dat willen gasten voelen op een recreatiepark. Maar ook veiligheid. Ongewilde bezoekers die buiten de hekken worden gehouden. Verkeer dat op een park in goede banen wordt geleid. Seijsener Techniek regelt het allemaal. Het beschermt, controleert, verlicht en bewaakt zonder dat gasten dat merken. Met onze entree installatie worden de toegang, het parkeren, het afsluiten en de bewegingen op een park gereguleerd. Met de hulp van camera’s, slagbomen, hekwerk, tourniquets tot met gezichtsherkenningstechniek. Dat is veiligheid èn gastvrijheid voor uw gasten. Met Seijsener Techniek hoeft u dus zelf minder op te letten. Meer weten? Bij Seijsener Techniek is iedereen van harte welkom.

Toegangsystemen

Seijsener Techniek heeft een groot assortiment aan betrouwbare en solide toegangssystemen die jaar na jaar zijn diensten bewijst. Of het nu gaat om slagbomen, kentekenherkenning, deursloten of draaipoorten. Seijsener biedt veiligheid èn gastvrijheid voor uw gasten.

Sentrance
SenTrance Gateway toegangstechniek softwarepakket toegangscontrole Seijsener

Seijsener Techniek heeft in eigen huis software ontwikkeld dat voor ieder toegangssysteem een passende oplossing biedt. Door de ruime mogelijkheden en het eenvoudig instellen van tijdsprofielen, tijdsgroepen en antipassback mogelijkheden ontstaat een flexibel systeem met onbeperkte mogelijkheden.

Service

Met Seijsener Techniek kunt u alle kanten uit. Wij kunnen u op zoveel manieren helpen. Wij willen u graag ontzorgen zodat u meer kunt genieten. Wanneer u verantwoordelijk bent voor de staat van de toegangssystemen, rust er een belangrijke taak op uw schouders. Seijsener is uw partner voor het in stand houden van deze installaties.

seijsener-techniek-slagboom-slagboominstallatie-kentekenherkenning-toegangstechniek-toegangsbeheer-slagboomarm - qurios

Seijsener voor: 
• Advisering over de juiste toegangstechniek voor uw situatie
• In eigen huis ontworpen Toegangssoftware SenTrance
• Het ontwerpen en aanleggen van toegangssytemen
• Hekwerkenslagboominstallaties met kentekenherkenning en deursloten
• Ontzorging bij diverse projecten
• Innovatieve installaties zoals  AanUit.net en SEP-cards
• Een zeer uitgebreide webshop
• Advies, ruime keuze, snelle levering

Gastvrij zijn, een veilige omgeving creëeren en alles met één systeem kunnen regelen. Ook dat kan Seijsener Techniek u bieden. Vanaf uw mobiel of ipad en dat geeft u meer flexibiliteit. Dat is genieten.

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Wij doen zoveel meer:

Slagbomen

Flexibel en robuust

Boekingsautomaat

Voor 24/7 (zelf)service

Tourniquets

Voor binnen en buiten

Kentekenherkenning

Zonder sleutels of pasjes

Hekwerken

Kostbare bezit veilig stellen

Deursloten

Alleen voor bevoegde bezoekers of medewerkers

Camerasystemen

Op afstand zien wat er op uw terrein speelt

SEP-card

Meer gemak voor uw gasten én uzelf