Seijsener voor slimme systemen

De wereld is de laatste 20 jaar zo veranderd. Klanten, gasten, huurders en gebruikers willen gemak en groots genieten. Anderzijds willen eigenaren, beheerders en ondernemers met minder inspanning meer bereiken. Met de vernieuwende techniek, producten, automatisering en de enorme kennis van Seijsener kan iedereen bereiken wat hij wil. Wij bieden innovatieve infrastructuur, nieuwe vormen van energiedistributie en beveiliging. Systemen die reserveren, gebruik van water en energie registreren en afrekenen met een app. We bouwen complete installaties, camperlocaties, software en zoveel meer. En daarnaast zijn we altijd met de toekomst bezig. Want ook de volgende 55 jaar willen we kunnen zeggen: Ga maar genieten!.

Seijsener voor
Innovatieve betaalsystemen
• Beheer en vernieuwen van technische installaties
Jachthavenbetaalkaart
AanUit.net
• Advies, ontwerp, uitvoering van camperplaatsen
Laadpalen voor auto’s en boten
• Een zeer uitgebreide webshop
• Advies, ruime keuze, snelle levering

 

De systemen van Seijsener maakt het iedereen makkelijk. Dat is genieten!

Persoonlijke Advies

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de 'leuke' werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u. >> Contact

Producten bestellen

Onze technische oplossingen uit 'eigen huis' kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt . >> Webshop

Account aanmaken

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak! >> Mijn account

Seijsener: zoveel om van te genieten.

.

AanUit.net

De meest gebruikte app voor camping, jachthaven en camperplaatsen. Zowel geschikt voor het direct activeren en betalen van water, stroom, sta-geld of verblijfkosten. Ook het openen van toegangspoorten en sanitaire ruimten is mogelijk via één en dezelfde Aanuit.Net app.

Het succes berust op twee pijlers. Voor de gebruikers is dat het gemak van het aan- en uitzetten van de voorzieningen per eigen telefoon, of smartphone. Voor de beheerder de ontzorging van beheer en betalingsverkeer. Immers, de gast regelt het gebruik van stroom en water zelf, waarna de kosten door AanUit.net worden geïnd. De opbrengsten komen via de backoffice op de rekening van de beheerder terecht.

bekijk de AanUit.net video voor beheerders

.

Walstroom

Walstroom biedt havenbedrijven, gemeenten en exploitanten de mogelijkheid om ter plaatse aangeboden stroom eenvoudig en professioneel te laten afrekenen via de Walstroom app of middels de SAB Ecokaart. Walstroom werkt met zeer betrouwbare, op afstand uitleesbare elektriciteitsmeters. Via een draadloze verbinding kunnen de Walstroom-aansluitingen op afstand door schippers worden aan- en uitgeschakeld. Het verbruik wordt – namens de betreffende havens – automatisch geregistreerd en gefactureerd.

Walstroom omvat:

  • aanleg en beheer stroom-/watervoorzieningen
  • aan- en afschakelen van stroom, water, en verblijf
  • uitlezen en registreren van verbruik van alle diensten
  • rapportage, administratie en facturatie.

Bekijk Walstroom video

.

Marktstroom

Marktstroom® is de moderne manier om stroom te activeren en af te rekenen op marktpleinen, evenemententerreinen en andere gewenste openbare ruimten. Verrekeningen van verbruikte energie gebeurt hiermee voortaan direct. Én contactloos. In plaats van achteraf.

Groot pluspunt:
Kraameigenaren kunnen direct zelf stroom (de)activeren. Wachten op (Gemeente) medewerkers, of seizoensmomenten, is hierdoor niet langer noodzakelijk.

Hoe het werkt?
In uw aansluiting plaatsen wij een slimme meter die communiceert met de servers van het marktstroom platform en uw diensten. Waarna de levering, na activering, direct wordt gestart. De stroomvoorziening kan eenvoudig met een app aan- en uitgezet worden. Na afloop berekent het systeem de totale verbruikskosten en ontvangt de gemeente of het bedrijf automatisch de afgesproken stroomvergoeding.

Bekijk de video over Marktstroom van onze partner BAAS B.V.

.

Truckstroom

Met Truckstroom genoemd, is al ruim 160 000 co2-uitstoot bespaard! Door actief aanbieden van stroomvoorzieningen op vrachtwagenparkeerterreinen, of in steden wordt minder co2 daadwerkelijk haalbaar.

Kort gezegd biedt Truckstroom elektriciteitsvoorzieningen aan voor koelvrachtwagens. Terwijl chauffeurs van deze vrachtwagens rusten op parkeerplaatsen of de winkels bevoorraden, blijft de vervuilende dieselaggregaat aan om de koelmotor van stroom te voorzien. Met de nieuwe stroompunten van Truckstroom kan nu eenvoudig, stil en schoon worden gekoeld. Koelen met elektriciteit is niet alleen stiller en schoner, het is tevens goedkoper dan koelen met diesel. Een milieubesparende oplossing en belangrijke aanwinst voor iedere vooruitstrevende gemeente of instantie die graag een voorbeeldfunctie neemt.

Bekijk de video over een groene stadsdistributie!

.

Evenementenstroom

In het verlengde van marktstroom® en walstroom®, is het eveneens mogelijk om tijdelijke stroomvoorzieningen voor u te faciliteren en te installeren.

Zo is het mogelijk om op festivals en kermisterreinen stroom- en wateroplossingen te bieden. Ook kunt u een beroep doen op Seijsener voor evenementen waar wellicht ook een van onze andere projectspecialisaties – bijvoorbeeld toegangscontrole en ticket scanners – zijn gewenst.

Enkele evenementen die Seijsener heeft gefaciliteerd: Sail, Volvo Ocean Race, WK Zeezeilen.

.

SEP-card

Liever een betaalkaart om de faciliteiten klantvriendelijk en efficiënt te verrekenen? Met de Seijsener Sep Card, welke uw bezoekers via betaalautomaat of deskterminal  kunnen opwaarderen, is dit eenvoudig te regelen. Software kan desgewenst gekoppeld worden aan uw eigen reserveringssysteem en voor iedere dienst wordt een Seijsener Sep Lezer geplaatst. Lees: geen kwetsbare magneetstrip, maar functionele apparatuur ontworpen voor veelvuldig gebruik. Precies zoals openbare, veel bezochte gelegenheden vereisen..

Nog een groot pluspunt: de Sep Card werkt ‘stand alone’. Voor de werking is geen WiFi vereist. Kortom, 24/7 op ieder gewenst moment en altijd operationeel. Ook als de techniek het even laat afweten. Eventuele storingen, geven dus nooit hinder.

.

Jachthavenbetaalkaart

Voor jachthavengebruikers is de Sep Card er in een speciale Jachthavenbetaalkaart uitvoering. Dezelfde faciliteiten met al dezelfde voordelen en bovendien het pluspunt van gecontroleerde toegang – u verleent eenvoudig toegang tot de havenvoorzieningen en alleen aan die mensen die er iets te zoeken hebben.

De Jachthavenbetaalkaart, kan worden voorzien van uw eigen logo en is bruikbaar in de haven waar hij wordt aangeschaft. Dit nodigt uit tot terugkerende klanten, die met uw pas nooit meer op zoek hoeven naar pin- en wisselautomaten. Ook zitten zij niet vast aan openingstijden voor toegang tot uw faciliteiten en het terrein.

Maximaal 10 jachthavens kunnen met één jachthavenbetaalkaart worden bediend. Wel heeft elke haven zijn ‘eigen protemonee’. Dat betekent dat het geld opgewaardeerd in haven A alleen gebruikt kan worden in haven A.

.

Meet- en beheersystemen
Efficiënt stroombeheer per locatie gewenst? Met het Seijsener Energie managementsysteem heeft u de mogelijkheid om per locatie / acoommodatie het energieverbruik in te stellen, te meten en te beheren. Een slimme, middels MID-gekeurde meetwijze waarbij monitoring van verbruik en opwekking van energie hand in hand gaan.

  • In uw balieprogramma heeft u volledig beheer over het verbruik per locatie / accommodatie op uw terrein.
  • Per gewenste periode kunt u overzichten genereren en exporteren voor uw rapportage.
  • Eventuele excessen in verbruik kunnen direct worden gemeld via de berichtenservice in het balieprogramma,- of middels mobiele telefoon/ smartphone.
  • Het spreekt voor zich dat u overal ter wereld inzage heeft in deze gegevens (cloud oplossing).
error: Beschermde weergave