De systemen van Seijsener maken het iedereen makkelijk

Bij Seijsener kijken we voortdurend naar de toekomst. We zijn gespecialiseerd in innovatieve systemen voor energie, beveiliging, reserveringen, registraties en betalingen. Of het nu gaat om camperlocaties, campings, jachthavens of andere locaties, we creëren complete installaties om het iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze oplossingen bespaart u tijd, wordt het beheer eenvoudiger, vergroot u uw winstmarges en vermindert u zorgen. Bij Seijsener draait het om het creëren van een zorgeloze ervaring.

Ons aanbod

Betalen met een APP

Met Seijsener’s innovatieve oplossingen wordt het beheer van havens, markten en camperplaatsen veel gemakkelijker. Onze technologie maakt communicatie tussen installaties, dashboards, smartphone-apps en flexibele betalingsmethoden mogelijk. Gebruikers kunnen zelf stroomvoorziening regelen, aangepaste facturen ontvangen en moeiteloos betalen. U heeft een efficiënte bedrijfsvoering en meer tijd voor gastheerschap. Puur genieten.

Betalen met kaarten

Met Seijsener genieten uw gasten van een probleemloze ervaring met één pas voor boeken, toegang, elektra, sanitaire voorzieningen en betalingen. Geen gedoe meer met wachtrijen of betalingen, maar een technologie die alles mogelijk maakt. Gasten kunnen op afstand inchecken, voelen zich veilig dankzij geavanceerde toegangstechnieken en regelen zelf elektriciteit en andere voorzieningen om onnodige kosten te voorkomen.  Kortom, Seijsener Techniek creëert een comfortabele ervaring in uw accommodatie.

Software

Bij Seijsener kijken we altijd naar de toekomst. We bieden niet alleen hardware voor technische installaties, maar ook software om uw energie en toegangscontrole te beheren. Onze eigen ontwikkelde software biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk toegangssysteem. Met automatisch inzicht in bezettingsgraad, gecontroleerde toegang. Heeft u meer tijd voor persoonlijk contact met uw gasten. Dat is waar genieten begint.

SenTrance Control Power

Ontdek de kracht van SenTrance Control Power, het geavanceerde energiebeheersysteem voor campings. Optimaliseer uw stroomverbruik, verlaag kosten en bevorder duurzaamheid met deze betrouwbare en op maat gemaakte oplossing voor uw camping.

En nog meer

Creëer een zorgeloze ervaring voor uw gasten op uw camping of recreatieterrein met behulp van onze slimme systemen. Seijsener biedt diverse voorzieningen, waaronder laadpalen, toegangscontrole en meer. Vertrouw op Seijsener voor technische oplossingen en maak de ervaring van uw gasten compleet.

Meer weten?

Ontdek onze geavanceerde slimme systemen en hoe ze uw locatie kunnen verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bestel individuele producten via onze webshop.