De systemen van Seijsener maken het iedereen makkelijk

Seijsener techniek voor slimme systemen

Seijsener is altijd met de toekomst bezig. Wij bieden innovatieve systemen voor energiedistributie, beveiliging, reserveren, registreren en afrekenen. We bouwen complete installaties op camperlocaties, campings, jachthavens en nog zoveel meer. Alles om het iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zodat u meer tijd over houdt, het beheer een stuk gemakkelijker gaat, u meer marge maakt en veel minder zorgen heeft. Dat is genieten.

Betalen met een APP

Seijsener-Techniek-AanUit.netapp-systemen-betaalsysteem-beheersysteem-innovatieve-oplossingen

Met deze innovatie krijgen beheerders van havens, markten en camperplaatsen het zoveel gemakkelijker. Seijsener zorgt ervoor dat de technische installaties kunnen communiceren met energieportals, smartphone apps en flexibele betalingsmethodes. Gebruikers kunnen hierdoor zelf stroomvoorzieningen aan/uit zetten, een factuur op maat ontvangen en op eenvoudige wijze betalen. U heeft een sluitende exploitatie en houdt meer tijd over voor gastheerschap. Dat is genieten.

Betaalkaarten
Seijsener-techniek-toegangsbeheer-toegangscontrole-entreebeheer--SEPCard-kaartlezer-identificatiemiddelen-barcodelezer

Eén pas voor boeken, toegang, elektra, plassen en afrekenen. Gasten willen genieten. Geen gedoe meer met wachtrijen bij de receptie, geen rompslomp met betalen maar een techniek die alles kan. Een pas, een app of een munt. Uw gasten kunnen inchecken op afstand, ze voelen zich veilig door de nieuwste toegangstechniek, ze schakelen zelf elektriciteit en andere voorzieningen in en uit waardoor ze nooit teveel betalen en met een commando wordt alles afgerekend. Kortom: uw accommodatie wordt één comfortabele ervaring. Dat is Seijsener Techniek.

Software

Seijsener is altijd met de toekomst bezig. Net alleen de hardware van technische installaties worden aangeboden. Ook de software om uw energiedistributie en toegangssystemen te beheren. Seijsener Techniek heeft in eigen huis software ontwikkeld dat voor ieder toegangssysteem een passende oplossing biedt. Krijg automatisch inzicht in uw actuele bezetting, wie uw park of haven mag betreden, digitaliseer tijdrovend administratief werk, creëer een sluitende financiële geldstroom en houd tijd over voor een gesprek met uw gast. Dat is genieten.

Seijsener techniek - toegangstechniek-betaalsysteem-toegangssystemen-betaalkaart-SEP-card-deurslot-toegangskaart

Seijsener voor
• Innovatieve betaalsystemen
• Ontzorging van administratief beheer
• Sluitende exploitatie
• Gebruiksvriendelijke software
• Actueel nachtregister
• Meer tijd voor gastheerschap
• Uitvoering van vele projecten

De systemen van Seijsener maken het iedereen makkelijk. Dat is genieten!

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Wij doen zoveel meer:

AanUit.net

Minder administratie, meer gastvrijheid

Walstroom

Leefbare omgeving & schone luchtkwaliteit

Markstroom

Via een app stroom (de)activeren en afrekenen

Truckstroom

Schone stadsdistributie

Park and Power

De ultieme laadoplossing

Jachthavenbetaalkaart

Gecontroleerde toegang en betaalsysteem

Energie management

Voor efficiënt stroombeheer per accommodatie

SEP-card

Meer gemak voor uw gasten én uzelf