Creeër een fijne sfeer en een veilig gevoel

Bij Seijsener begrijpen we dat verlichting niet alleen een functionele rol speelt, maar ook een essentiële bijdrage levert aan de sfeer en uitstraling van uw park of haven. Verlichting heeft de kracht om de juiste ambiance te creëren, waardoor gasten zich welkom en comfortabel voelen. Daarom is het van groot belang om de juiste verlichting te kiezen. Bij Seijsener zijn we ons bewust van de wettelijke verplichting en voordelen van LED-verlichting, zoals energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige LED-verlichtingsoplossingen die voldoen aan de strengste normen.

Of u nu verlichting zoekt voor paden, straten, recreatiegebouwen of speciale vleermuisverlichting, Seijsener beschikt over de expertise en ervaring om op maat gemaakte verlichtingsoplossingen te bieden die uw park of haven doen stralen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze verlichting uw recreatielocatie naar een hoger niveau kan tillen.

Wat voor verlichting zoekt u?

Paaltopverlichting

Paaltopverlichting biedt functionele en decoratieve verlichting voor openbare ruimtes, parken en paden. Het verhoogt de veiligheid en zorgt voor een sfeervolle omgeving. Seijsener biedt hoogwaardige paaltopverlichting aan voor diverse toepassingen.

Voetpadverlichting

Voetpadverlichting zorgt voor veiligheid en comfort op wandelpaden. Met hoogwaardige LED-technologie biedt Seijsener betrouwbare en energiezuinige verlichtingsoplossingen voor voetpaden aan, waardoor gebruikers zich veilig voelen, zelfs in het donker.

Steigerverlichting

Steigerverlichting is essentieel voor de veiligheid en navigatie op steigers. Seijsener biedt duurzame en betrouwbare (solar)LED-steigerverlichting aan die zorgt voor een heldere en goed verlichte omgeving, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden.

Een authentieke uitstraling

De Timberlab houten lantaarnpalen zijn momenteel verkrijgbaar in fijnbezaagd eiken, lariks, accoya, rustiek kastanje of ruw en ongeschaafd kastanje. Alle houtsoorten zijn duurzaam en gaan, afhankelijk van soort, 10 tot 25 jaar mee. Lariks wordt veel toegepast bij onze houten lantaarnpalen. Wij bieden onze lariks producten enkel aan in combinatie met een voetsteun om de beoogde levensduur te behalen.

Met lichtkleur kan je sfeer creeëren.

Seijsener levert alle Timberlab lantaarnpalen met 2.700º, 3000º of 4000º kelvin (hoe lager hoe warmer en hoe hoger hoe kouder kleur/licht). Maar ook een LED module met amber kleur is zeker mogelijk. Deze module is speciaal ontwikkeld voor kwetsbare gebieden waar bijvoorbeeld vleermuizen aanwezig zijn. Daarnaast zijn de houten lantaarnpalen erg energiezuinig (18 of 36 Watt) waardoor u extra lang kunt genieten van een sfeervolle en veilige omgeving.

Verlichting aanleggen

Kies voor Seijsener om uw verlichting aan te leggen, want een stabiele en veilige elektrische installatie is van essentieel belang op elk terrein. Het gaat verder dan wat uw gasten zien. 

Seijsener zorgt voor een optimale elektriciteitsvoorziening met advies op maat en een breed assortiment verlichtingsoplossingen, zodat uw recreatieonderneming voldoet aan de groeiende wensen van uw gasten. Laat Seijsener u ontzorgen met installatie  en advies en neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en efficiënte verlichting van uw terrein.

Verlichting van gemaaid fonteinkruid

Seijsener heeft een innovatief armatuur ontwikkeld dat gebruik maakt van gemaaid fonteinkruid. Introducing Groen Licht, professionele verlichtingsarmaturen vervaardigd uit overlastgevende waterplanten. Een duurzame oplossing!

Nederland kampt met overmatige waterplantengroei, met name in het Markermeer, IJmeer en de randmeren. Deze wildgroei belemmert het varen en zwemmen, en de situatie verslechtert. Vooral woekerende fonteinkruiden veroorzaken problemen.

Maaien is een van de weinige oplossingen, soms tot wel drie keer per jaar. Een tijdrovende en kostbare klus. Maar nu is er Groen Licht. Seijsener transformeert nutteloos wiermaaisel tot sfeervolle en hoogwaardige armaturen. Dit verdienmodel zal de natuur ten goede komen.

Meer weten?

Bent u op zoek naar informatie over verlichting of verlichtingsvoorzieningen? Neem nu contact met ons op en wij staan klaar om u te helpen. Bezoek onze webshop voor het bestellen van onze succesvolle verlichtingsproducten en ontdek de mogelijkheden!