Creeër een fijne sfeer
en een veilig gevoel

Seijsener techniek voor advies, aanleg en service

Verlichting geeft karakter aan uw park of jachthaven. Goede verlichting geeft uw gasten een veilig gevoel op looppaden, steigers van uw haven, bij uw entree, op toegangswegen en op uw parkeerterreinen. Seijsener levert en fabriceert een breed scala verlichtingsarmaturen met LED-lampen. Deze staan in de webshop maar u kunt ook bij ons terecht voor het aanleggen van uw complete verlichtingsinstallatie. Dat is genieten.

Wat zijn de voordelen van een duurzame verlichtingsinstallatie?

Wie denkt aan het verduurzamen van de verlichting, denkt al snel aan Ledverlichting. Is Ledverlichting wel verplicht. Niet verplicht. Per 1 juli 2020 zou ledverlichting wettelijk verplicht worden voor alle bedrijven. Dat plan is van de baan, maar toch is ledverlichting voor een groot aantal bedrijven al een aantal jaar wél verplicht. Ledverlichting is verplicht voor bedrijven die onder de Wet milieubeheer vallen. Misschien maakt dit niet eens zoveel uit. Er zijn namelijk zoveel voordelen, waarom zou u er niet in investeren? Ledlampen hebben een langere levensduur dan andere lampen. Ze verbruiken minder stroom dan andere lampen.

Tevens is Ledverlichting gezonder dan conventionele verlichting aangezien het niet flikkert

Er zijn meer ontwikkelingen om bijvoorbeeld lichtvervuiling af te nemen en te besparen op CO2 uitstoot, stroom- en beheerskosten.  Denk bijvoorbeeld aan de oriënterende solar verlichtingslijnen. Vraag ons gerust voor meer informatie 

Daarnaast introduceert Seijsener Groen Licht.

De overmatige groei van waterplanten en wier zorgt in Nederland voor een flinke overlast. Varen en zwemmen is in bepaalde gedeelten bijna onmogelijk. Maaien helpt, maar is arbeidsintensief en kostbaar. Gelukkig is er nu een bijzondere oplossing. Groen Licht van Seijsener. Van de gemaaide waterplanten, voorheen nutteloos maaisel, maken wij nu sfeervolle en betaalbare armaturen. En van een uitzonderlijke kwaliteit. Dus daarom uitermate geschikt voor verlichting in havens, camperplaatsen en recreatieparken.

Bouw aan uw merk met het aanleggen van verlichting

Bij verlichting wordt er niet meer alleen naar de functionele en technische eisen gekeken. Verlichting bepaalt de sfeer en kan een juiste beleving creëren voor uw gasten. Vraag ons naar de mogelijkheden. Seijsener levert en fabriceert een breed scala verlichtingsarmaturen met spaarlamp of LED, die zich in de praktijk op jachthavens en recreatiebedrijven bewezen hebben. U wilt voldoende zicht, veiligheid en sfeer bieden maar natuurlijk geen hinder veroorzaken voor mens en natuur. U vindt in onze webshop een groot assortiment verlichting.  Ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van uw complete verlichtingsinstallatie.

Waarom kiest u voor Seijsener als verlichting installateur?

Seijsener is dé verlichting installateur voor robuuste en betrouwbare verlichting. Bij het verlichten van terreinen/havens draait het om betrouwbaarheid, lage onderhoudskosten, goede service en het creëren van een omgeving die 24/7 veilig is in gebruik. Het assortiment van Seijsener is hierop geselecteerd. Seijsener levert en fabriceert een breed scala verlichtingsarmaturen met spaarlamp of LED, die zich in de praktijk op jachthavens en recreatiebedrijven bewezen hebben. U wilt voldoende zicht, veiligheid en sfeer bieden maar natuurlijk geen hinder veroorzaken voor mens en natuur. U vindt in onze webshop een groot assortiment verlichting. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van uw complete verlichtingsinstallatie. Bent u daarnaast op zoek naar goede service voor de gasaansluiting, drinkwater of elektra? Ook dan kunt u altijd bij Seijsener aan de bel trekken!

Seijsenertechniek - Duurzaam ondernemen - verlichting - haventechniek - jachthaven - zero emission - E-Harbour

Seijsener voor: 
• Advies, ontwerp, uitvoering van nieuwe duurzame verlichting
• Breed scala verlichtingsarmaturen met spaarlamp of LED
• Een zeer uitgebreide webshop
• Advies, ruime keuze, snelle levering
• Ontzorging bij diverse projecten
• Robuuste en betrouwbare verlichting
• Innovatieve installaties zoals onze solar verlichtingslijnen
• Verlichtingsarmaturen van waterplanten

Door goede verlichting voelen gasten zich veiliger op uw terrein. Het vermindert niet alleen de kans op verkeersongevallen, maar vermindert ook vandalisme, inbraken en diefstallen. Een veilig gevoel. Dat is genieten.

Bij verlichting wordt er niet meer alleen naar de functionele en technische eisen gekeken. Verlichting bepaalt de sfeer en kan een juiste beleving creëren voor uw gasten. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij maken meteen tijd om te genieten van u. 

Ons Natuurlijk Licht en andere verlichting uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt.

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Seijsener Techniek verlichting armatuur groen licht op Qurios Callantsoog van Seijsener

Wij doen zoveel meer:

Elektra

Duurzame & Veilige installatie

Water

Waterbesparende installatie

Gas

Veilig & verantwoorde installatie

Televisie/Internet

Snel & Storingsvrij

Energietransitie

Advies & maatregelen

Riool/hemelwater

Duurzame & hygiënische installatie