Seijsener voor Verlichting

Verlichting geeft karakter aan uw park of jachthaven. Goede verlichting geeft uw gasten een veilig gevoel op looppaden, steigers van uw haven, bij uw entree, op toegangswegen en op uw parkeerterreinen. Seijsener levert en fabriceert een breed scala verlichtingsarmaturen met LED-lampen. Deze staan in de webshop maar u kunt ook bij ons terecht voor het aanleggen van uw complete verlichtingsinstallatie. Dat is genieten.

Door goede verlichting voelen gasten zich veiliger op uw terrein. Het vermindert niet alleen de kans op verkeersongevallen, maar vermindert ook vandalisme, inbraken en diefstallen. Een veilig gevoel. Dat is genieten.

Seijsener voor: 
• Een breed scala verlichtingsarmaturen met spaarlamp of LED, die zich bewezen hebben op (jacht)havens en vakantieparken..
• Advies over verduurzaming, energietransitie en de mogelijkheden voor verlichting
• Wet en regelgeving
• Robuuste en betrouwbare verlichting
• Innovatieve installaties zoals onze solar verlichtingslijnen
• Snel kiezen en leveren via de webshop

Persoonlijk Advies

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u. >> Contact

Bouw aan uw merk

Bij verlichting wordt er niet meer alleen naar de functionele en technische eisen gekeken. Verlichting bepaalt de sfeer en kan een juiste beleving creëren voor uw gasten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

LED verlichting verplicht?

Onder bepaalde condities is het plaatsen van ledverlichting verplicht, omdat dit in de Erkende Maatregelen (EML) in het Activiteitenbesluit staat. De motie om per 1 juli 2020 alle bedrijven verplicht te voorzien van ledverlichting, is nog geen wet.

Seijsener: zoveel om van te genieten.