Seijsener voor Internet & Televisie

Campings, bungalowparken en jachthavens zijn een soort tweede huis geworden. Een fijne groene plek om alle drukte te ontvluchten en volop te genieten. Maar gasten stellen tegenwoordig wel hoge eisen aan het comfort. Er moet stabiele en snelle tv en wifi zijn, net zoals thuis. Echt een ontwikkeling van deze tijd en juist met Seijsener Techniek wordt het dan echt genieten. We helpen eigenaren aan een adequaat plan voor de infrastructuur en bieden de techniek die het beste passen bij uw wensen en de mogelijkheden. Maar ook voor deelwerkzaamheden of voor technische producten bent u bij ons aan het goede adres. Want ons credo is niet voor niets: ‘Ga maar genieten.’

Er wordt veel televise gekeken via internet. Netflix, Uitzendinggemist.nl en ook veel TV aanbieders hebben hun zenderpakket online beschikbaar. Dit alles legt een enorme druk op het internet (WiFi) netwerk. Seijsener Techniek adviseert uw graag.

Seijsener voor:
• Advies over de keuze voor een WiFi netwerk of COAX-kabel
• Meting & Analyse van het signaalsterkte van het huidige systeem
• Advies over het faciliteren van toegang en betaling van het systeem
• Apparatuur waarmee u op glasvezel voorbereid bent
• TV-oplossingen op maat
• Combinatie met COAX-kabel TV
• Aanbieder van o.a.: versterkerkasten en modems

Persoonlijk Advies

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u. >> contact

Internet via coax

Het Flexi Internet WiFi-modem is zeer geschikt voor recreatiewoningen. Het brengt draadloos internet waar het nodig is maar met de stabiliteit van een coax-verbinding.

Webshop

Heeft u zelf de kennis en technisch personeel in huis om de installatie zelf uit te voeren? Wij leveren een breed asortiment aan producten voor uw TV/ of Internet systeem. Zodat u snel aan de slag kunt.

Seijsener: zoveel om van te genieten.