Stabiel en snel internet net als thuis!

Een snelle, stabiele internetverbinding is cruciaal voor gasten op recreatieterreinen. Met Seijsener Techniek begrijpen we deze moderne behoeften en helpen we u met een adequaat plan voor de infrastructuur, zodat het gehele terrein een goed bereik heeft.

Tegenwoordig zijn campings, bungalowparken en jachthavens als een tweede huis voor gasten, waar comfort en gemak centraal staan. Bij Seijsener Techniek bieden we techniek op maat, inclusief stabiele en snelle tv en wifi zoals thuis, zodat uw gasten optimaal kunnen genieten.

Glasvezel

Glasvezel is de toekomstige technologie voor ultrasnelle en betrouwbare internetverbindingen. Met hoge downloadsnelheden en lage latentie is glasvezel ideaal voor zowel thuisgebruik als zakelijke toepassingen. Met glasvezel kunnen gasten en gebruikers genieten van een naadloze online ervaring, waardoor hun recreatieve beleving op uw terrein nog beter wordt.

WiFi

WiFi, of draadloos internet, is essentieel in ons dagelijks leven. Het biedt draadloze connectiviteit voor apparaten, waar we ook zijn. Met WiFi kunnen we naadloos surfen, e-mails checken, streamen en verbonden blijven. WiFi houdt ons in verbinding en opent een wereld aan mogelijkheden.

VodafoneZiggo

Bij Seijsener Techniek genieten opdrachtgevers, afnemers en eindgebruikers van moderne technieken voor internet, televisie, glasvezel en telefonie. Uw gasten kunnen veilig en probleemloos diensten streamen met snelle data-verbindingen op uw terrein. Samenwerking met Vodafone Business biedt nog meer sterke diensten op deze gebieden.

Seijsener Techniek internet en tv aansluiting
Seijsener Techniek-internet en tv aansluiting coax
Seijsener-techniek-camping-jachthaven-bungalow-gemeente-recreatietechniek-camera-Entreebeheer-Toegangstechniek-toegangssystemen-Camerasystemen

Seijsener is  geaccrediteerd Partner van Vodafone Business

Bij Seijsener techniek kunnen opdrachtgevers, afnemers en eindgebruikers nog meer genieten door gebruik van de modernste technieken op o.a. het gebied van internet, televisie, glasvezel en telefonie. We zorgen ervoor dat uw gasten via een snellere data-verbinding veilig en probleemloos hun gewenst diensten kunnen streamen en uw gehele terrein een goed bereik heeft. De samenwerking met Vodafone Business stelt ons in staat om nog meer ijzersterke diensten kunnen aanbieden op het gebied van: internet, televisie, glasvezel en telefonie.

Waarom is een goede internetaansluiting belangrijk?

Campings, bungalowparken en jachthavens zijn een soort tweede huis geworden. Een fijne groene plek om alle drukte te ontvluchten en volop te genieten. Maar gasten stellen tegenwoordig wel hoge eisen aan het comfort. Er moet stabiele en snelle tv en wifi zijn, net zoals thuis. Echt een ontwikkeling van deze tijd en juist met Seijsener Techniek wordt het dan echt genieten. We helpen eigenaren aan een adequaat plan voor de infrastructuur en bieden de techniek die het beste passen bij uw wensen en de mogelijkheden. Maar ook voor deelwerkzaamheden
of voor technische producten bent u bij ons aan het goede adres. Want ons credo is niet voor niets: ‘Ga maar genieten.’

Wat is internet over coax ?

De aanleg van een internet (WiFi) netwerk kan nog wel een voor discussie zorgen op vakantieparken. In het geval dat de woningen eigendom zijn van verschillende eigenaren, wil niet altijd iedereen gebruik maken van het internet (WiFi) netwerk. Soms wil men dan ook niet mee investeren in de aanleg ervan. Heeft u al coax-kabel voor TV dan zullen wij vaak adviseren om deze retourgeschikt te maken voor gebruik als internetkabel. U heeft dan het voordeel van een storingsvrije ontvangst gecombineerd met een grote bandbreedte. Enkel de mensen die gebruik willen maken van internet investeren in een eigen modem, de overige gasten hoeven niet te investeren.

Kies Seijsener voor de beste service voor uw internetaansluiting

De aanleg en installatie van internet op uw camping , maar ook van eventueel glasvezel en/of TV op uw recreatieterrein is bij ons in goede handen. Zoals gebruikelijk bij Seijsener kiest u namelijk niet voor een bepaald systeem, maar voor de oplossing die het beste bij uw situatie past. Seijsener maakt een nauwkeurige inventarisatie van uw situatie. U weet daardoor van tevoren precies wat voor signaalkwaliteit u krijgt. Bent u daarnaast op zoek naar goede service voor de gasaansluitingdrinkwater of elektra? Ook dan kunt u altijd bij Seijsener aan de bel trekken!

seijsener-techniek-camping-bungalowpark-haven-jachthaven-wifi-internet-tv-coax-netflix

Seijsener voor:
• Geaccrediteerd Partner van Vodafone Business
• Advies over de keuze voor een WiFi netwerk of COAX-kabel
• Meting & Analyse van het signaalsterkte van het huidige systeem
Versterkerkasten en modems
• Advies over het faciliteren van toegang en betaling van het systeem
• Apparatuur waarmee u op glasvezel voorbereid bent
• Combinatie met COAX-kabel TV
• Een zeer uitgebreide webshop

Er wordt veel televise gekeken via internet. Netflix, Uitzendinggemist.nl en ook veel TV aanbieders hebben hun zenderpakket online beschikbaar. Dit alles legt een enorme druk op het internet (WiFi) netwerk. Seijsener Techniek adviseert uw graag.

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Video afspelen

Wij doen zoveel meer:

Elektra

Duurzame & Veilige installatie

Verlichting

Veilig & Sfeervol

Gas

Veilig & verantwoorde installatie

Televisie/Internet

Snel & Storingsvrij

Energietransitie

Advies & maatregelen

Riool/hemelwater

Duurzame & hygiënische installatie

Water

Waterbesparende installatie

Blusleiding

Bluswatervoorziening aanleggen