Even wat gas terug nemen

Seijsener techniek voor uw gasaansluiting

Wat is een goede gasinstallatie?

Een goede gasinstallatie is op basis van alternatieve energiebronnen. Deze worden steeds belangrijker en er zijn zoveel veranderingen! Kiest men voor aardgas of propaangas of gaat op termijn alle gas eruit? Seijsener Techniek biedt campings, bungalowparken, (jacht)havens gemeenten en ook de officiële instanties, een veilige gasinstallatie. Wij helpen u zowel graag met de infrastructuur en installatie van uw huidige (aard)gas vereisende faciliteiten, als met een daartoe goedgekeurd alternatief. Neem wat gas terug. Ga maar genieten.

Wat zijn alternatieve energiebronnen?

Alternatieve energiebronnen worden vanuit de Nederlandse overheid steeds meer aangemoedigd. Voor veel recreatiebedrijven is de overstap van aardgas naar propaan gas een voor de hand liggende oplossing. Seijsener is één van de weinige bedrijven in Nederland gecertificeerd voor en gespecialiseerd in de aansluiting en toepassing van 100% CO2 compenserende propaangas. Dit is een goedgekeurd, groen alternatief voor wie toch gas wenst te blijven gebruiken, maar zich wel op eenvoudige wijze groen en duurzaam wil presenteren. Wij helpen u zowel graag met de infrastructuur en installatie van uw huidige (aard)gas vereisende faciliteiten, als met een daartoe goedgekeurd alternatief.

Een gasaansluiting op uw camping

Als specialist in de aanleg van ondergrondse infrastructuur heeft Seijsener 60 jaar ervaring in de aanleg van veilige en betrouwbare gasinstallaties op campings een vakantieparken. Heeft u plannen uw terrein uit te breiden met bungalows of chalets. Overweegt u van het aardgas af te gaan? Seijsener helpt u zowel graag met de infrastructuur en installatie van uw huidige (aard)gas vereisende faciliteiten, als met een daartoe goedgekeurd alternatief.

Een gasaansluiting voor uw jachthaven

Gas is niet ongevaarlijk voor uzelf, gasten en medewerkers. Daarom is het van belang om voor sommige werkzaamheden een erkend installatiebedrijf de werkzaamheden te laten uitvoeren. Seijsener is een erkend installatiebedrijf en voldoet aan alle normeringen en veiligheidsvoorschriften. Ook in gasaansluitingen voor havens heeft Seijsener al 60 jaar ervaring.

Waarom kiezen voor Seijsener als u gas wilt laten aansluiten?

Seijsener is dé gas installateur voor de beste service voor uw gasinstallatie. Als specialist in de aanleg van ondergrondse infrastructuur heeft Seijsener 60 jaar ervaring in de aanleg van veilige en betrouwbare gasinstallaties op recreatiebedrijven en havens. Of het gaat om de uitbreiding/verduurzaming van uw terrein, het aansluiten van bungalows/chalets of het produceren en installeren van aansluit-/verdeelkasten. Bij ons kunt u terecht. Onze monteurs zijn deskundig en opgeleid voor het werken aan en om het gasnet. Wij zijn op de hoogte van de wettelijke verplichtingen en adviseren u graag.

Bent u daarnaast op zoek naar goede service voor de internetaansluiting, drinkwater of elektra aansluiting? Ook dan kunt u altijd bij Seijsener aan de bel trekken!

Seijsener techniek camping bungalow haven aanui.net vakantiepark camperplaatsen Gas Propaangas installateur technische installaties

Seijsener voor:
• Advies over verduurzaming en de gevolgen voor uw gasinstallaties
• Aansluiting van 100% CO2 compenserende propaangas
• Gasmetersgasinstallatiesdrukregelaars en ander materiaal
• Erkend gasinstallateur
• Uitvoering van de NEN3140 Keuring
• Ontzorging bij diverse projecten
• Een zeer uitgebreide webshop
• Advies, ruime keuze, snelle levering

Als specialist heeft Seijsener meer dan 55 jaar ervaring in de aanleg van veilige en betrouwbare gasinstallaties op campings, bungalowparken, havens en voor gemeenten. Seijsener is een erkend installatiebedrijf en voldoet aan alle normeringen en veiligheidsvoorschriften. Wel zo veilig voor u en uw gasten.

Ruim 55 jaar ervaring in de aanleg van veilige en betrouwbare gasinstallaties. Of het gaat om verduurzaming van uw terrein of haven, het aansluiten van bungalows/chalets of het installeren van kasten  Bij ons kunt u terecht.

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt.

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Video afspelen

Wij doen zoveel meer:

Elektra

Duurzame & Veilige installatie

Verlichting

Veilig & Sfeervol

Gas

Veilig & verantwoorde installatie

Televisie/Internet

Snel & Storingsvrij

Energietransitie

Advies & maatregelen

Riool/hemelwater

Duurzame & hygiënische installatie

Water

Waterbesparende installatie

Blusleiding

Bluswatervoorziening aanleggen