Heerlijk de
wind in de
zeilen hebben

Seijsener voor uw Energietransitie

Recreatieondernemers, havenbedrijven en gemeenten worden gestimuleerd hun park, haven, faciliteiten en accommodaties duurzamer te maken. Waar moet u allemaal rekening mee houden? Wordt uw aardgasnetwerk straks nutteloos als we ‘van het gas af gaan’? Moet uw elektriciteitsnetwerk op termijn verzwaard worden. Seijsener heeft diverse systemen en producten ontwikkeld passend bij de energietransitie. Denk hierbij aan laadpalen voor auto’s, boten of fietsen/scooters. Ook hebben wij al mooie projecten, zoals het aanleggen van de eerste elektrische haven in Amsterdam, mogen realiseren. Met Seijsener Techniek heeft u de wind in de zeilen.

Seijsener voor:
• Advies over de gevolgen van elektrificatie
• Advies, ontwerp, uitvoering van nieuwe duurzame installaties
• Aansluiting van 100% CO2 compenserende propaangas
Elektrazuilen, stroomkasten, watermeterputten
• Ontzorging van diverse projecten
Laadpalen voor auto’s, boten, scooters en fietsers
• Innovatieve energiemanagement– en betaalsystemen
• Een zeer uitgebreide webshop

Zowel ondernemers, gasten als de overheid zijn steeds bewuster en vragen steeds meer naar energie besparende mogelijkheden. Wij kunnen u daarbij helpen. Of het gaat om nieuwe installaties of om verduurzaming van uw huidige installaties. Wij brengen alle mogelijkheden graag voor u in kaart. Dat is genieten!

Persoonlijke Advies

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de 'leuke' werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u. >> Contact

Energie besparende installaties

Of het nu gaat om het ontwerp, de aanleg of onderhoud en beheer van nieuwe installaties of om verduurzaming van uw bestaande installaties. Bij Seijsener kunt u terecht voor al uw infraprojecten. 

Energie besparende producten

Steeds meer mensen rijden volledig elektrisch. Ook elektrisch varen is de trend. Seijsener biedt laadpalen voor boot, auto, fiets/scooter die u energie geven. >> Bekijk het assortiment

Seijsener: zoveel om van te genieten.