Heerlijk de wind in
de zeilen hebben

Seijsener is dé adviseur voor uw energietransitie

Recreatieondernemers, havenbedrijven en gemeenten worden gestimuleerd hun park, haven, faciliteiten en accommodaties duurzamer te maken. Waar moet u allemaal rekening mee houden? Wordt uw aardgasnetwerk straks nutteloos als we ‘van het gas af gaan’? Moet uw elektriciteitsnetwerk op termijn verzwaard worden. Seijsener heeft diverse systemen en producten ontwikkeld passend bij de energietransitie. Denk hierbij aan laadpalen voor auto’s, boten of fietsen/scooters. Ook hebben wij al mooie projecten, zoals het aanleggen van de eerste elektrische haven in Amsterdam, mogen realiseren. Met Seijsener heeft u de wind in de zeilen.

Advies & maatregelen voor energietransitie

 

Voor nieuwe terreinen en havens, of bij vervanging van installaties, kunt u voortaan serieus gaan denken aan elektrificatie. Dus 100% elektrisch, inclusief warm water. Waar dient u dan rekening mee te houden? Is uw netwerk zwaar genoeg. Moet u aan bepaalde verplichtingen voldoen? Vraag ons om advies bij uw energietransitie. Seijsener helpt u graag met advies, aanleg, installatie van systemen en producten en service.

Welke producten en systemen helpen bij de energietransitie?

Inzicht in het verbruik gas, water en elektra is het startpunt voor het maken van gefundeerde keuzes als het gaat om energiebesparende maatregelen, voor zowel u als uw gasten. Reduceer uw energiekosten door meer grip te krijgen op uw verbruik. Seijsener heeft diverse systemen ontwikkeld die het mogelijk maken om het gebruik van nutsvoorzieningen te activeren, meten en direct af te rekenen zonder tussenkomst van personeel. Betalen voor het werkelijk verbruik, dat is eerlijk. 

Elektrisch rijden en varen gaat hard! Ruim 36 procent van de elektrische personenvoertuigen die in Nederland op de wegen rondrijden is inmiddels volledig elektrisch. Biedt u uw bezoekers de mogelijkheid om de auto, fiets/scooter of boot op te laden tegen vergoeding? Seijsener adviseert u graag over de inrichting van uw laadinfrastructuur.  Voor auto’s, fietsen, campers, vrachtwagens, boten, schepen en riviercruises. U kunt bij Seijsener terecht.  Bekijk ons assortiment.

Waarom kiest u voor Seijsener als energietransitie adviseur?

Of het nu gaat om het ontwerp, de aanleg of onderhoud en beheer van nieuwe installaties of om verduurzaming van uw bestaande installaties. Bij Seijsener kunt u terecht voor al uw infraprojecten. Zo heeft Seijsener de eerste toekomstbestendige elektrische jachthaven gerealiseerd. Ook is Seijsener één van de weinige bedrijven in Nederland gecertificeerd voor en gespecialiseerd in de aansluiting en toepassing van 100% CO2 compenserende propaangas. Voor energiebesparende systemen, producten in installaties bent u bij Seijsener aan het juiste adres.

Bent u daarnaast op zoek naar goede service voor uw rioolaanleg, drinkwaterinstallatie of verlichtingsadvies? Ook dan kunt u altijd bij Seijsener aan de bel trekken!

 
zonnenpanelen-op-de-steigers-Seijsener-energietransitie

Seijsener voor:
• Advies over de gevolgen van elektrificatie
• Advies, ontwerp, uitvoering van nieuwe duurzame installaties
• Aansluiting van 100% CO2 compenserende propaangas
• Elektrazuilenstroomkastenwatermeterputten
• Ontzorging van diverse projecten
 Laadpalen voor auto’s, boten, scooters en fietsers
• Innovatieve energiemanagement– en betaalsystemen
• Een zeer uitgebreide webshop

Zowel ondernemers, gasten als de overheid zijn steeds bewuster en vragen steeds meer naar energie besparende mogelijkheden. Wij kunnen u daarbij helpen. Of het gaat om nieuwe installaties of om verduurzaming van uw huidige installaties. Wij brengen alle mogelijkheden graag voor u in kaart. Dat is genieten!

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Steeds meer mensen rijden volledig elektrisch. Ook elektrisch varen is de trend. Seijsener biedt laadpalen voor boot, auto, fiets/scooter die u energie geven. 

Seijsener: zoveel om van te genieten

Video afspelen

Wij doen zoveel meer:

Elektra

Duurzame & Veilige installatie

Verlichting

Veilig & Sfeervol

Gas

Veilig & verantwoorde installatie

Televisie/Internet

Snel & Storingsvrij

Energietransitie

Advies & maatregelen

Riool/hemelwater

Duurzame & hygiënische installatie

Water

Waterbesparende installatie

Blusleiding

Bluswatervoorziening aanleggen