Iedereen even heerlijk opladen​

Ontspanning, gezelschap van leuke mensen en erop uit gaan zijn de bronnen van energie. Ze zorgen ervoor dat u weer kunt opladen. Een goed functionerende elektriciteitsvoorziening is hierbij essentieel, vooral gezien de ontwikkelingen op het gebied van elektrificatie. Bent u er zeker van dat u voldoende energie heeft? Bij Seijsener Techniek helpen wij u graag met advies.

Ongeacht welk type stroomaansluiting u wenst, Seijsener is de juiste partner voor de aanleg van zelfs de meest complexe stroombehoeften, met of zonder koppeling aan betaalsystemen. We hebben Aanuit.net bedacht, een systeem dat het verblijf, stroom- en waterverbruik efficiënt organiseert, inclusief het afrekenproces. Voor de beroepsvaart bieden we ook Walstroom aan. Bovendien kunt u bij Seijsener hoogwaardige energiemanagementsystemen en andere producten van de hoogste kwaliteit vinden. 

Gemak voor

Sta- en Toer installaties

Sta- en toercaravans hebben een toenemende behoefte aan een hogere elektriciteitsaansluiting vanwege de luxere inrichting. Moderne recreatiebedrijven spelen hierop in door installaties te baseren op deze wensen. Energiemetingen per aansluiting zorgen voor een eerlijke verdeling van kosten en stimuleren zuinig energiegebruik. Moderne kampeerders verlangen een goede elektriciteitsvoorziening nabij hun standplaats, conform de DIN-norm met een blauwe CEE-contactdoos. Seijsener kan u helpen bij het realiseren van de benodigde elektriciteitsvoorziening.

Bungalow installaties

De vereisten voor een elektriciteitsvoorziening in een bungalowpark verschillen aanzienlijk van die voor een kampeerterrein. Factoren zoals verkoop of verhuur, evenals netcongestie, hebben een grote invloed op het ontwerp van de installatie. Vanwege deze specifieke behoeften vereisen deze installaties een speciale aanpak, waar Seijsener de nodige kennis en ervaring voor in huis heeft.

(Jacht)Haven installaties

Een dikke kabel kan meer stroom geleiden dan een dunne kabel, maar het is ook duurder. Het is daarom altijd de moeite waard om de benodigde kabelcapaciteit goed te berekenen. Seijsener houdt rekening met diverse factoren bij deze berekening, waaronder het type schepen in uw jachthaven, overnachtingen op de schepen en het gelijktijdig gebruik. Met onze kennis en ervaring in honderden jachthavens stellen we een kabel- en leidingnetwerk samen dat voldoende capaciteit heeft zonder onnodige overdimensionering en onnodige kosten.

Polyester, Aluminium of RVS ?

Bij het kiezen van een buitenkast voor het opstellen van uw apparatuur buiten zijn verschillende factoren van belang. Het vochtige klimaat in Nederland zorgt voor uitdagende omstandigheden waar buitenbehuizingen tegen bestand moeten zijn. Het is dan ook essentieel om een buitenkast te selecteren die corrosiebestendig is. Hoewel roestvrij staal (rvs) vaak de voorkeur heeft vanwege zijn corrosiebestendigheid, biedt polyester en aluminium ook belangrijke voordelen.

Seijsener techniek is een expert op het gebied van het ontwerpen en leveren van verdeelkasten. Het is een kunst die wij als geen ander beheersen. Afhankelijk van de benodigde capaciteit en het aantal aansluitingen leveren wij kasten op maat, in een stijl die passend is voor zowel montage op steigers als aan de wal.

Elektra aanleggen

Kies voor Seijsener voor de aanleg van uw elektriciteit, want een stabiele en veilige elektrotechnische installatie is cruciaal op elk terrein. Het gaat veel verder dan wat we als gebruikers zien. Achter elk stopcontact of schakelpunt schuilt een wereld van techniek die diep onder de grond begint. Dikke kabels en infrastructuren onder onze voeten zorgen ervoor dat de stroom uiteindelijk op de juiste punten terechtkomt waar gasten het nodig hebben.

Seijsener zorgt voor een optimale elektriciteitsvoorziening met advies op maat en een breed assortiment stroomvoorzieningen, zodat uw recreatieonderneming voldoet aan de groeiende wensen van uw gasten. Laat Seijsener u ontzorgen met installatie, energiekostenbeheersing en betaalsystemen. Neem vandaag nog contact met ons op

NEN3140 keuring

Veiligheid staat voorop op recreatieterreinen. Met onze professionele NEN3140 keuringen zorgen we ervoor dat uw terrein voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen. Onze betrouwbare keuringsdiensten bieden gemoedsrust, zowel voor u als voor uw gasten.

Onze ervaren inspecteurs controleren elektrische installaties, apparatuur en gereedschappen grondig, identificeren potentiële risico’s en stellen aanbevelingen op voor eventuele verbeteringen. Kies voor een veilige omgeving op uw recreatieterrein met onze NEN3140 keuringen en vertrouw op gemoedsrust voor iedereen die uw terrein bezoekt.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over elektra of elektra voorzieningen? Neem vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om u te helpen. Als u onze succesvolle producten wilt bestellen, bezoek dan onze webshop en ontdek de mogelijkheden!