Iedereen
even heerlijk
opladen

Seijsener voor elektra

Energie krijg je door ontspanning, leuke mensen om je heen en erop uit te gaan. Ze komen bij u opladen. En daarvoor is een optimaal functionerende elektriciteitsvoorziening essentieel. Zeker met de ontwikkelingen van de elektrificatie. Heeft u nog wel voldoende energie? Seijsener Techniek adviseert u graag. Welke soorten stroomaansluiting u ook wenst, voor de aanleg van de meest complexe stroom behoevende vraagstukken, al dan niet gekoppeld aan betaalsystemen, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo bedacht Seijsener het Aanuit.net waarmee het verblijf, stroom- en watergebruik en het afrekenen efficiënt georganiseerd wordt. Of neem Walstroom, voor de beroepsvaart. Maar ook energiemanagement systemen en andere producten vindt u bij Seijsener in de hoogste kwaliteit. Wat een rust. Ga maar genieten.

Seijsener voor:
• Beheer en vernieuwen van technische installaties
• Herindeling van uw terrein
Elektrazuilen, stroomkasten en watermeterputten
• Advies m.b.t. energietransitie en energiemanagement
• Veilige installaties en gecertificeerde monteurs
• Een zeer uitgebreide webshop
• Ontzorging van diverse projecten
• Advies, ruime keuze, snelle levering

Uw gastbeleving is van groot belang. Voldoen uw installaties aan de moderne wensen? Laat Seijsener meedenken hoe u op uw terrein als ondernemer kunt inspelen op de toegenomen wensen van uw gasten. Dat is genieten.

Persoonlijk advies

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u. >> contact

(Kosten)beheersing

Wij bieden u een breed programma aan producten en systemen die  ontworpen zijn om het elektraverbuik van uw gasten inzichtelijk te maken en per verbuik af te rekenen. Dat is wel zo eerlijk.

Veiligheid

De aanleg van elektra betreft de veiligheid van uw gasten en medewerkers. Onze bedrijfsprocessen en monteurs zijn gecertificeerd en gediplomeerd op het gebied van NEN1010 NEN3140. Dat is wel zo veilig.

Seijsener: zoveel om van te genieten

Video afspelen

Wij doen zoveel meer:

Elektra

Duurzame & Veilige installatie

Verlichting

Veilig & Sfeervol

Gas

Veilig & verantwoorde installatie

Televisie/Internet

Snel & Storingsvrij

Energietransitie

Advies & maatregelen

Riool/hemelwater

Duurzame & hygiënische installatie

Water

Waterbesparende installatie

Blusleiding

Bluswatervoorziening aanleggen