Iedereen even
heerlijk opladen

Seijsener techniek voor elektriciteit aanleggen op uw camping, recreatiepark of haven

Energie krijg je door ontspanning, leuke mensen om je heen en erop uit te gaan. Ze komen bij u opladen. En daarvoor is een optimaal functionerende elektriciteitsvoorziening essentieel. Zeker met de ontwikkelingen van de elektrificatie. Heeft u nog wel voldoende energie? Seijsener Techniek adviseert u graag. Welke soorten stroomaansluiting u ook wenst, voor de aanleg van de meest complexe stroom behoevende vraagstukken, al dan niet gekoppeld aan betaalsystemen, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo bedacht Seijsener het Aanuit.net waarmee het verblijf, stroom- en watergebruik en het afrekenen efficiënt georganiseerd wordt. Of neem Walstroom, voor de beroepsvaart. Maar ook energiemanagement systemen en andere producten vindt u bij Seijsener in de hoogste kwaliteit. Wat een rust. Ga maar genieten.

Wat is een goede elektra voorziening?

Een toekomstbestendige, optimaal functionerende elektriciteitsvoorziening is voor elk terrein of iedere haven essentieel. De keuze voor een elektriciteitsvoorziening op uw terrein of haven blijft niet beperkt tot de keuze van het type verdeelkast.

De opzet van de installatie, aansluitwaarde per plaats of accommodatie, locatie van het voedingspunt, goed overleg met energiebedrijf en energie kostenbeheersing zijn factoren die zeer bepalend zijn voor de prijs en kwaliteit van het eindproduct. Laat Seijsener meedenken hoe u op uw terrein als ondernemer kunt inspelen op de toegenomen wensen van uw gasten. Welke soorten stroomaansluiting u ook wenst, voor de aanleg van de meest complexe stroom behoevende vraagstukken, al dan niet gekoppeld aan betaalsystemen, bent u bij Seijsener aan het juiste adres.

Welke stroomvoorzieningen zijn er?

Seijsener heeft een breed assortiment aan stroomvoorzieningen met of zonder slim beheer- en betaalsystemen. Aansluitkasten, Servicezuilen & stroomzuilen, laadpalen voor auto’s, fietsen & boten, energiemeters en divers schakelmateriaal

Gasten en bezoekers verwachten dat ze probleemloos gebruik kunnen maken van de juiste stroomvoorzieningen. Stroomzuilen zijn daar een perfect voorbeeld van; deze kunnen niet ontbreken op een recreatieterrein of jachthaven. Alle stroomvoorzieningen zijn ontworpen voor buitengebruik en dus geschikt voor alle weersomstandigheden. Seijsener beschikt over een ruim assortiment in allerlei soorten en maten die mooi opgaan in de omgeving, weinig onderhoud nodig hebben en voldoen aan de juiste specificaties met betrekking tot de wensen van u en uw gasten.

Waarom kiezen voor Seijsener voor uw elektra installatie?

Een optimaal functionerende elektriciteitsvoorziening is voor elk recreatieterrein essentieel. De tijd dat de elektrische installatie bestond uit een paar eenvoudige stroompunten, ligt achter ons. Laat Seijsener meedenken hoe u op uw terrein als ondernemer kunt inspelen op de toegenomen wensen van de vaste staplaatshouder, (jacht)haven lighouders, bungalowparkbezoekers en toercaravanbezitters.

De opzet van de installatie, aansluitwaarde per plaats, locatie van het voedingspunt, goed overleg met het energiebedrijf en energiekostenbeheersing zijn factoren die zeer bepalend zijn voor de eindsituatie. Allen zaken waarin wij u graag ontzorgen en welke wij graag voor u meenemen in een (kosteloos!) totaaladvies.

Ook voor de aanleg van de meest complexe stroom behoevende vraagstukken, al dan niet gekoppeld aan betaalsystemen, bent u bij Seijsener aan het juiste adres. Van advies, tot ontwerp, tot aanleg – al meer dan 60 jaar is Seijsener de leidende partij voor totaalinstallatie binnen de recreatiebranche. 

Bent u daarnaast op zoek naar goede service voor de internetaansluiting, drinkwater of elektra? Ook dan kunt u altijd bij Seijsener aan de bel trekken!

Seijsener voor:
• Beheer en vernieuwen van technische installaties
• Herindeling van uw terrein
Elektrazuilen, stroomkasten en watermeterputten
• Advies m.b.t. energietransitie en energiemanagement
• Veilige installaties en gecertificeerde monteurs
• Een zeer uitgebreide webshop
• Ontzorging van diverse projecten
• Advies, ruime keuze, snelle levering

Uw gastbeleving is van groot belang. Voldoen uw installaties aan de moderne wensen? Laat Seijsener meedenken hoe u op uw terrein als ondernemer kunt inspelen op de toegenomen wensen van uw gasten. Dat is genieten.

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Wij bieden u een breed programma aan producten en systemen die  ontworpen zijn om het elektraverbuik van uw gasten inzichtelijk te maken en per verbuik af te rekenen. Dat is wel zo eerlijk.

De aanleg van elektra betreft de veiligheid van uw gasten en medewerkers. Onze bedrijfsprocessen en monteurs zijn gecertificeerd en gediplomeerd op het gebied van NEN1010 NEN3140. Dat is wel zo veilig.

Seijsener: zoveel om van te genieten

Video afspelen

Wij doen zoveel meer:

Elektra

Duurzame & Veilige installatie

Verlichting

Veilig & Sfeervol

Gas

Veilig & verantwoorde installatie

Televisie/Internet

Snel & Storingsvrij

Energietransitie

Advies & maatregelen

Riool/hemelwater

Duurzame & hygiënische installatie

Water

Waterbesparende installatie

Blusleiding

Bluswatervoorziening aanleggen