Zuiver genieten, zonder zorgen

Seijsener als leverancier voor drinkwater

De belangrijkste normen waar de installatiebranche mee te maken heeft vallen onder drinkwater en leidingwaterinstallaties. En dat is begrijpelijk. Veiligheid en gezondheid is het belangrijkst. Maar met wie moet je in zee gaan? Wie levert de techniek die aan de hoogste eisen voldoet en die jarenlang ervaring heeft op vakantieparken en (jacht)havens. Laat u ontzorgen door Seijsener Techniek. Marktleider en aanbieder van een mega assortiment kennis, producten en diensten. Van drinkwaterinstallaties, advies in legionellapreventie, tot en met installatietechniek als watermeterputten en slimme afrekensystemen. Alles hebben we en alles bieden we. Dat is zuiver genieten.

Een goede drinkwaterinstallatie voor de veiligheid van uw gasten

Uw gasten een onvergetelijke tijd laten beleven. Dat is wat u nastreeft. Mensen laten genieten van uw gastvrijheid. En daar komt veel bij kijken. Veiligheid en gezondheid is het belangrijkst. De belangrijkste normen waar de installatiebranche mee te maken heeft, vallen onder drinkwater en leidingwaterinstallaties. Maar met wie moet je in zee gaan? Wie levert de techniek die aan de hoogste eisen voldoet en die jarenlang ervaring heeft op vakantieparken en (jacht)havens. Laat u ontzorgen door Seijsener Techniek. Voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van uw drinkwaterinstallatie, inclusief Legionella bestrijding, levert Seijsener een compleet diensten- en productenpakket. Dat is zuiver genieten. 

Van ontwerp tot aanleg van uw drinkwaterinstallatie 

Bij het aanleggen en vervangen van waterleidingen bestrijkt Seijsener de gehele keten: van ontwerp, engineering, uitvoering tot het onderhoud van volledige drinkwatersystemen en legionella inspectie. Seijsener is gespecialiseerd in het aanleggen van verschillende typen waterleidingen, zoals drinkwater- en rioolwaterleidingen.

Bij uw keuze én aanleg van drinkwaterinstallaties adviseert Seijsener in de juiste diameter en type leidingen voor uw terrein. Aanvullend kan in nauw overleg met u en het waterbedrijf in elk opzicht een doelmatige, klantvriendelijke en energiezuinige installatie worden ontworpen. De eerste stap hierbij is de locatie en grootte van de hoofdaansluiting. Daarna worden de gewenste aansluitpunten stap voor stap besproken. Hiervoor zijn in de fabriek in Zaandam vele producten ontwikkeld, specifiek voor toepassing op recreatieterreinen en havens.

Iedereen profiteert van waterbesparende waterinstallaties

Steeds meer bedrijven willen geen impact hebben op waterschaarste. Dit kan door te investeren in watersanitair. Zoals duurzaam sanitair als douches en kranen die minder water verbruiken maar uw gasten wel alle comfort bieden. 

Inzicht in het waterverbruik is vaak het startpunt voor het maken van gefundeerde keuzes als het gaat om energiebesparende maatregelen. Seijsener produceert watermeterputten, waardoor er – zonder uw gasten tot storen – tot 12 wateraansluitingen in één oogopslag kan worden meten. Liever een digitale oplossing? Met onze slimme meetsystemen verzorgt Seijsener alles wat komt kijken bij het gebruik van stroom en water. Met een handige app zetten gasten zetten hun stroom en water aan en rekenen ze het werkelijke verbruik af.

Wat zijn de eisen en keuring van een drinkwaterinstallatie?

De overheid heeft regels gesteld aan bedrijven en organisaties met betrekking tot legionellapreventie. Campings, hotels en vakantieparken zijn volgens het drinkwaterbesluit verplicht om een legionella risicoanalyse te laten uitvoeren en een legionella beheersplan te hebben. Het kan erg ingewikkeld zijn om aan alle regels te voldoen. Maak uw werk zo eenvoudig mogelijk en vraag om advies. Seijsener helpt u graag met:

  • signaleren van knelpunten bij bestaande installaties en adviseren bij nieuwe installaties
  • adviseren en leveren van legionella preventiemateriaal
  • de risico -analyse en legionella beheersplan

Voor onderhoud van de drinkwaterinstallatie, inclusief Legionella bestrijding, leveren wij een compleet diensten- en productenpakket.

Seijsener Rekreatietechniek - Totaal Installateur - Infrastructuur - campingtechniek - bungalowtechniek - haventechniek - Drinkwaterinstallatie - watermeterput aanleggen

Seijsener voor:
• Advies over legionellapreventie 
• Legionella keuringen
• Watertappuntenwatermeterputten en servicezuilen.
• Duurzame en waterbesparende oplossingen
• Installaties volgens huidige normen & regelgeving
• Slimme betaalsystemen
• Een zeer uitgebreide webshop
• Advies, ruime keuze, snelle levering

Al 55 jaar verzorgt Seijsener techniek het hele traject op vakantieparken en (jacht)havens. Van ontwerp, engineering, uitvoering tot het onderhoud van volledige drinkwatersystemen en legionella inspectie. Één specialist voor uw water. Dat is genieten.

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wat een verantwoording: al die maatregelen om legionellagroei tegen te gaan. Seijsener Techniek helpt u graag. Bij het ontwerp van nieuwe installaties of het signaleren van knelpunten bij bestaande installaties.

Seijsener: zoveel om van te genieten

Video afspelen

Wij doen zoveel meer:

Elektra

Duurzame & Veilige installatie

Verlichting

Veilig & Sfeervol

Gas

Veilig & verantwoorde installatie

Televisie/Internet

Snel & Storingsvrij

Energietransitie

Advies & maatregelen

Riool/hemelwater

Duurzame & hygiënische installatie

Water

Waterbesparende installatie

Blusleiding

Bluswatervoorziening aanleggen