Seijsener voor Water

De belangrijkste normen waar de installatiebranche mee te maken heeft vallen onder drinkwater en leidingwaterinstallaties. En dat is begrijpelijk. Veiligheid en gezondheid is het belangrijkst. Maar met wie moet je in zee gaan? Wie levert de techniek die aan de hoogste eisen voldoet en die jarenlang ervaring heeft op vakantieparken en (jacht)havens. Laat u ontzorgen door Seijsener Techniek. Marktleider en aanbieder van een mega assortiment kennis, producten en diensten. Van drinkwaterinstallaties, advies in legionellapreventie, tot en met installatietechniek als watermeterputten en slimme afrekensystemen. Alles hebben we en alles bieden we. Dat is zuiver genieten.

Al 55 jaar verzorgt Seijsener techniek het hele traject op vakantieparken en (jacht)havens. Van ontwerp, engineering, uitvoering tot het onderhoud van volledige drinkwatersystemen en legionella inspectie. Één specialist voor uw water. Dat is genieten.

Seijsener voor:
• Optimaliseren, vernieuwen van de technische installaties
• Advies over legionellapreventie én legionella keuringen
• Duurzame en waterbesparende oplossingen
• Alle kennis van en installaties volgens huidige normen en regelgeving
• Aanbieder vanslimme betaalsystemen, watertappunten, watermeterputten en servicezuilen.
• Productie nagenoeg in eigen huis
• Snel kiezen en leveren via de webshop

Persoonlijk Advies

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u. >> Contact

Legionellavrij ontwerpen

Wat een verantwoording: al die maatregelen om legionellagroei tegen te gaan. Seijsener Techniek helpt u graag. Bij het ontwerp van nieuwe installaties of het signaleren van knelpunten bij bestaande installaties.

Seijsener: zoveel om van te genieten.