Zuiver genieten, zonder zorgen​

In de installatiebranche zijn drinkwater en leidingwaterinstallaties van het grootste belang, en dat is begrijpelijk. Veiligheid en gezondheid staan voorop. Maar met wie moet u in zee gaan? Wie levert techniek die aan de hoogste eisen voldoet en jarenlange ervaring heeft op recreatieparken en (jacht)havens? Laat u ontzorgen door Seijsener Techniek, marktleider en aanbieder van een uitgebreid assortiment aan kennis, producten en diensten.

Van drinkwaterinstallaties tot advies over legionellapreventie en installatietechniek zoals watermeterputten en slimme afrekensystemen – wij bieden alles wat u nodig heeft. Bij ons staat zuiver genieten centraal. Legionellapreventie is van cruciaal belang omdat deze bacterie mensen ziek kan maken als deze zich in hun systeem vestigt. De ziekteverwekkers gedijen in vochtige milieus zoals doucheruimtes, toiletten en stilstaand zwemwater. De gevolgen voor een besmet persoon kunnen ernstig zijn. Gelukkig kunnen specialisten zoals Seijsener deze taak voor u uitvoeren, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Gemak met

Tappunten & automaten

Seijsener Techniek levert geavanceerde drinkwatertappunten en automaten voor campings, jachthavens en beroepsvaart. Onze betrouwbare en hygiënische oplossingen zorgen voor een veilige en gemakkelijke toegang tot schoon drinkwater, zowel voor gasten als watersporters en schippers onderweg. Vertrouw op Seijsener voor hoogwaardige technologie en uitstekende service.

Legionellapreventie

Legionellapreventie is van cruciaal belang op campings en havens met tappunten. Bij wateraansluitingen en sanitairgebouwen kunnen zich vochtige omgevingen vormen waar legionellabacteriën gedijen. Seijsener Techniek biedt effectieve oplossingen om dit risico te minimaliseren.Met geavanceerde technologie en deskundig advies helpen we bij het implementeren van preventiemaatregelen en het regelmatig controleren van watersystemen. 

Putten

Watermeterputten en aftapputten zijn onmisbare voorzieningen op recreatieparken. De watermeterputten meten het waterverbruik van individuele eenheden voor nauwkeurige facturatie, terwijl aftapputten beschermen tegen schade tijdens winters of perioden van verminderd gebruik. Seijsener Techniek biedt hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de strengste normen voor duurzaamheid en functionaliteit. 

Waterbesparen met Schell

Om water te besparen en lagere energiekosten te hebben, is het niet alleen belangrijk om aan verwarming te denken, maar ook aan kranen met minder waterverbruik. Vooral het verminderen van warmwaterverbruik in gebouwen kan aanzienlijk geld besparen. Een slimme en eenvoudige manier om dit te bereiken, is door te kiezen voor contactloze kranen en kranen met beperkt contact van SCHELL. Een overstap naar deze kranen is de moeite waard: met contactloze wastafelkranen van SCHELL kunt u tot 70% water besparen, terwijl u toch van optimaal gebruikscomfort kunt genieten.

Drinkwaterwaterinstallatie aanleggen

Seijsener biedt een uitgebreid scala aan diensten bij het aanleggen en vervangen van waterleidingen, van ontwerp en engineering tot uitvoering en onderhoud van volledige drinkwatersystemen en legionella inspectie. Onze specialisatie omvat verschillende typen waterleidingen, waaronder drinkwater- en rioolwaterleidingen.

Voor uw drinkwaterinstallaties adviseert Seijsener over de juiste diameter en type leidingen die het beste passen bij uw terrein. Samen met u en het waterbedrijf ontwerpen we een doelmatige, klantvriendelijke en energiezuinige installatie. De eerste stap is het bepalen van de locatie en grootte van de hoofdaansluiting, waarna we stap voor stap de gewenste aansluitpunten bespreken. In onze fabriek in Zaandam hebben we specifieke producten ontwikkeld die perfect passen bij recreatieterreinen en havens.

Legionella beheersplan

Legionella beheersplannen zijn van vitaal belang voor de veiligheid en gezondheid van mensen op recreatieterreinen, zoals campings, havens en andere recreatiegebieden. Legionella is een bacterie die gedijt in warme wateromgevingen en de potentie heeft om de ziekte legionellose, ook wel bekend als veteranenziekte, te veroorzaken. Om de verspreiding van legionella te voorkomen, is het essentieel om effectieve beheersmaatregelen te implementeren.

Het opstellen en uitvoeren van een legionella beheersplan vereist specifieke kennis, expertise en naleving van strikte richtlijnen en regelgeving. Seijsener is een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van legionellapreventie en -beheer in de recreatiemarkt. Met onze diepgaande kennis en ervaring kunnen we een op maat gemaakt beheersplan ontwikkelen dat voldoet aan de specifieke behoeften van recreatieterreinen. Mocht u weer willen weten over legionella of wat het beheersplan inhoudt, vul dan onderstaande contactformulier in.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over drinkwater of legionellapreventie? Neem vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om u te helpen. Als u onze succesvolle producten wilt bestellen, bezoek dan onze webshop en ontdek de mogelijkheden!