Seijsener voor Blusleidingen

Snel kunnen handelen. Goed bereikbaar. Een bluswatervoorziening kan mensenlevens redden en beschermt objecten en eigendommen. Voor veel campings, bungalowparken en volkstuincomplexen geldt dat een openbare bluswatervoorziening geen realistische optie is. Het is dan wenselijk een bluswatervoorziening op eigen terrein aan te leggen. U hoopt het nooit mee te maken, maar het geeft een gerust gevoel als de maatregelen getroffen zijn. Of u een droge leiding, ‘natte’ leiding, of een brandput wilt boren. Op zoek bent naar brandkasten, brandblussers en reddingstations Seijsener Techniek verzorgt het graag. 

Terreinen in het buitengebied worden steeds vaker verzocht zelf een vervangende bluswatervoorziening of hydrant te verzorgen in de vorm van een geboorde put. Seijsener Techniek verzorgt dit graag.

Seijsener voor:
• Advies over de keuze voor brandkraan, brandput, bluswaterleiding of geboorde put
• Aanleg en realisatie van bluswatervoorziening
• Veilige installaties en gecertificeerde monteurs
• Aanbieder van reddingsstations, brandblussers en brandkasten
• Snel kiezen en leveren via de webshop

Persoonlijk Advies

Gun u zelf een gerust gevoel omdat u maatregelen getroffen heeft. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u. >> contact

Bluswaterleiding

Seijsener Techniek verzorgt ook bluswaterleiding. Een leidingstelsel dat speciaal voor brandweerdoeleinden is aangelegd en waarin het bluswater onder druk beschikbaar is. Dit systeem is dus onafhankelijk van het waterleidingnet.

Seijsener: zoveel om van te genieten.