Service & Onderhoud

Vertrouw op onze service voor probleemloze prestaties

Met Seijsener Techniek kunt u alle kanten op. Wij bieden u diverse manieren om u te helpen en te ontzorgen, zodat u optimaal kunt genieten. Als verantwoordelijke voor de technische installaties rust er een belangrijke taak op uw schouders. De beschikbaarheid en veiligheid van de installaties hebben invloed op het vakantieplezier van uw gasten. Seijsener is uw betrouwbare partner voor slagbomen, deursloten, elektra, wifi, televisie, betaalsystemen en veilig drinkwater (ook legionellabeheersplannen). Wij zorgen ervoor dat uw installaties goed worden onderhouden, zodat uw klanten optimaal kunnen genieten van de faciliteiten die u biedt. Laat alle keuringen, service en onderhoud aan ons over, zodat u meer tijd en geld overhoudt. Slim bedacht, goed uitgevoerd!

Ons aanbod

Smart Service

Wij bieden een servicepakket aan waarbij u altijd op onze serviceafdeling kunt rekenen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Indien mogelijk lossen we problemen direct op afstand op en als er een bezoek ter plaatse nodig is, profiteert u van gereduceerde voorrijkosten, ongeacht de afstand. Indien nodig, verzekeren wij u dat er binnen 3 werkdagen een specialist ter plaatse zal zijn om u van dienst te zijn.

Smart Maintenance

Professioneel en preventief onderhoud door onze specialisten voorkomt problemen, verhoogt veiligheid en levensduur van uw producten. Rapportage en aanbevelingen geven inzicht. Bereid uw installaties voor op elk seizoen met onze “winterklaar service”.

Smart Complete

Met ons complete contract ervaart u altijd een SMART antwoord en de beste service. Combineer de voordelen van ons uitgebreide servicecontract met een onderhoudscontract. Geniet van gepland preventief onderhoud, rapportage, proactief handelen, voorbereiding op elk seizoen en 24/7 service. Met snelle reactietijden, voorrang bij storingsopvolging en gereduceerde voorrijkosten zorgen we voor uw gemoedsrust. Inclusief op afstand uitvoerbare software-updates.

NEN3140 keuring

Veiligheid staat voorop op recreatieterreinen. Met onze professionele NEN3140 keuringen zorgen we ervoor dat uw terrein voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen. Onze betrouwbare keuringsdiensten bieden gemoedsrust, zowel voor u als voor uw gasten.

Onze ervaren inspecteurs controleren elektrische installaties, apparatuur en gereedschappen grondig, identificeren potentiële risico’s en stellen aanbevelingen op voor eventuele verbeteringen. Kies voor een veilige omgeving op uw recreatieterrein met onze NEN3140 keuringen en vertrouw op gemoedsrust voor iedereen die uw terrein bezoekt.

Legionella beheersplan

Legionella beheersplannen zijn van vitaal belang voor de veiligheid en gezondheid van mensen op recreatieterreinen, zoals campings, havens en andere recreatiegebieden. Legionella is een bacterie die gedijt in warme wateromgevingen en de potentie heeft om de ziekte legionellose, ook wel bekend als veteranenziekte, te veroorzaken. Om de verspreiding van legionella te voorkomen, is het essentieel om effectieve beheersmaatregelen te implementeren.

Het opstellen en uitvoeren van een legionella beheersplan vereist specifieke kennis, expertise en naleving van strikte richtlijnen en regelgeving. Seijsener is een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van legionellapreventie en -beheer in de recreatiemarkt. Met onze diepgaande kennis en ervaring kunnen we een op maat gemaakt beheersplan ontwikkelen dat voldoet aan de specifieke behoeften van recreatieterreinen. Mocht u weer willen weten over legionella of wat het beheersplan inhoudt, vul dan onderstaande contactformulier in.

Goed om te weten!

Onze prijzen op aanvraag zijn volledig flexibel en afgestemd op uw specifieke installaties. U betaalt alleen voor de services die u nodig heeft, zonder onnodige kosten. De prijs wordt bepaald door de grootte van uw terrein, de complexiteit van de installaties en de benodigde tijd. Onze service is toegankelijk voor zowel grote als kleine ondernemingen, zonder minimale vereisten. Wij hechten evenveel belang aan al onze klanten!

U kunt bij ons terecht voor ontzorging op gebieden zoals toegangscontrole, betaalsystemen, TV-internet/WiFi, pompsystemen, drinkwaterinstallaties en stroomvoorzieningen. Mocht u weer willen weten, vul dan onderstaande contactformulier in. 

Wij staan voor u klaar!

Vul het contactformulier in en wij proberen binnen twee werkdagen te reageren op je mail. Liever direct contact met één van onze adviseurs? Bel of bezoek ons dan via onderstaande gegevens.

Liever een verkoopadviseur spreken?

Neem contact met ons op