SEPCard

Afrekenen met een eigen ontworpen pas

Seijsener techniek voor een veilig betaalmiddel

Eén pas voor boeken, toegang, elektra, plassen en afrekenen. Gasten willen genieten. Geen gedoe meer met wachtrijen bij de receptie, geen rompslomp met betalen maar een techniek die alles kan. Een pas, een app of een munt. Dat biedt Seijsener Techniek. Wat een rust en gemak geeft dat iedereen. Met Seijsener wordt u dus de perfecte gastheer. Uw gasten kunnen aankomen buiten openingstijden van het havenkantoor of receptie. Ze schakelen zelf elektriciteit en andere voorzieningen in en uit. Kortom: uw accommodatie wordt één comfortabele ervaring. Dat is genieten.

Steeds meer beheerders ontdekken de voordelen van een servicekaart die voor alle voorzieningen gebruikt kan worden. Een SEP-card voorzien van het eigen logo onderstreept de relatie tussen de gast en het bedrijf. Maar de grootste voordelen van de SEP-card liggen aan de beheerderskant. Zoals bijvoorbeeld eenvoudige toegangscontrole of minder energieverbruik in de sanitair ruimtes. Wat uw doelstelling ook is; de SEP-card is hét middel om die te realiseren. Dat is genieten! 

Contactloze kaart

Seijsener-techniek-jachthaven-haven-deursloten-kaartlezers-betaalkaart-betaalsysteem-toegangstechniek-jachthavenbetaalkaart-SEP-Card-gemeente

De SEP-Card heeft onbegrensde mogelijkheden en kan ingezet worden als betaalmiddel en voor toegangscontrole. Uw gasten kunnen met de SEP-card betalen voor o.a. stroom, drinkwater, voor de douche en alle andere denkbare faciliteiten. Zowel een betaling van een vast bedrag of een ingesteld bedrag per seconde. Geen contant geld meer of opengebroken muntautomaten.

Elke SEP-card is uniek. U bepaalt zelf wanneer een kaart geldig is en welk bedrag u vooraf opgewaardeerd wilt hebben. Is het tegoed op? Dan kan dat natuurlijk altijd weer opgewaardeerd worden.

Uitgifteautomaat
Seijsener Techniek - toegangstechniek - toegangscontrole - SEP-Card - betaalautomaat

Uitgifte van de SEP-card kan via de balie van uw receptie of havenkantoor of met een standalone automaat. Op de receptie kan het opwaarderen of opladen van een SEP-card via een lezer die met de PC plus bijbehorende software is verbonden. Met de deskterminal kan onafhankelijk van de pc worden op-en afgewaardeerd. Dit apparaat is met behulp van een pincode beveiligd tegen onbevoegd gebruik. Het is ook mogelijk om buiten een oplaadautomaat te plaatsen. Gasten kunnen met contantgeld of PIN-pas een saldo op de kaart laten bijschrijven. De oplaadautomaat is als muur-inbouw of als muur-opbouw leverbaar. Een stap verder gaat de uitgifte/oplaadautomaat. Ideaal wanneer u uw gasten 24/7 wilt kunnen helpen. 

Toegangscontrole

De SEP-card kan worden gebruikt als sleutel voor een chalet of sanitairgebouw. Maar ook voor de slagboom, entreehek of tourniquet. Door het simpelweg voorhouden van de kaart voor de lezer kan men zich toegang verschaffen tot een gebouw of terrein. Deze vorm van toegangscontrole is zeer gebruiksvriendelijk door het enorme bedieningsgemak. Daarnaast is het systeem absoluut 100% betrouwbaar! Het unieke van dit systeem is dat u al vooraf de gegevens kunt programmeren en de kaart samen met de reserveringsgegevens en plattegrond naar uw gasten kunt sturen. Bij aankomst hoeft de gast niet eerst langs de receptie, maar kan met de SEPcard zó doorrijden tot de geboekte caravanplaats, de gehuurde bungalow of chalet.

Seijsener techniek - toegangstechniek-betaalsysteem-toegangssystemen-betaalkaart-SEP-card-deurslot-toegangskaart

Zoveel voordelen:
• Een veilig en betrouwbaar betaalmiddel en toegangscontrolemiddel
• Geen kwetsbare magneetstrip of contacten
• Het SEP-card systeem is eenvoudig te (her-) programmeren
• Minimaal onderhoud
• Koppelbaar aan reserveringssoftware van derden
• Eenvoudig op te waarderen via PC, deskterminal of betaalautomaat
• Extra attentiewaarde met eigen bedrijfslogo

Een servicekaart die als toegangskaart en betaalmiddel gebruikt kan worden. Dat is genieten!

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Seijsener Techniek - toegangstechniek - toegangscontrole - SEP-Card - haventechniek

Wij doen zoveel meer:

AanUit.net

Minder administratie, meer gastvrijheid

Walstroom

Leefbare omgeving & schone luchtkwaliteit

Markstroom

Via een app stroom (de)activeren en afrekenen

Truckstroom

Schone stadsdistributie

Park and Power

De ultieme laadoplossing

Jachthavenbetaalkaart

Gecontroleerde toegang en betaalsysteem