SEPCard

Afrekenen met een eigen ontworpen pas

Maak het beheer van betaalde faciliteiten op uw recreatieterrein eenvoudig met de veelzijdige SEP-card. Uw gasten kunnen met deze kaart betalen voor stroom, drinkwater, douches, de kantine en andere voorzieningen waarvoor een betaling nodig is. Daarnaast kan de SEP-card gebruikt worden om de slagboom te openen, toegang te krijgen tot het sanitairgebouw en zelfs als sleutel voor gehuurde chalets.

Elke SEP-card is uniek en u kunt zelf instellen wanneer de kaart geldig is. U kunt de instellingen gemakkelijk aanpassen. De kaart kan worden opgeladen met een bedrag naar keuze. De SEP-card is een kaart die uw gast voor de lezer houdt en eenvoudig te gebruiken is. Als de kaart verloren of gestolen is, kan deze eenvoudig worden geblokkeerd via het toegangscontrolesysteem.

Met de SEP-card geniet u van optimaal gemak. U hoeft geen contant geld op uw terrein of haven te verwerken en u heeft controle over wie er toegang heeft. Het onderhoud is minimaal, omdat de lezer bestand is tegen water, stoten en volledig is afgesloten met elektronica.

Ons aanbod

Inzicht met SEP-card

Met de SEP-card krijgt u toegang tot vele extra mogelijkheden. U kunt inzicht krijgen in het gedrag van uw gasten en welke faciliteiten zij hebben gebruikt. Daarnaast kan de SEP-card dienen als toegangskaart voor vuil(pers)containers en als spaarkaart bij herhalingsbezoeken. Met de SEP-card haalt u meer uit uw faciliteiten en biedt u uw gasten extra gemak en voordelen.

Uitgifteautomaat

Voor het gemak van uw gasten is er een speciale oplaadautomaat beschikbaar naast de deskterminal. Hiermee kunnen gasten eenvoudig hun SEP-card opladen met munten of een bankpas. De oplaadautomaat kan op de muur worden ingebouwd of erop worden gemonteerd, naar gelang uw voorkeur. Als u nog een stap verder wilt gaan in het bieden van 24/7 service, kunt u overwegen om een uitgifte/oplaadautomaat te gebruiken, zodat uw gasten op elk moment geholpen kunnen worden.

Toegangscontrole

Met de SEP-card heeft u de sleutel tot gemak en betrouwbaarheid. Deze kaart kan gebruikt worden als sleutel voor een chalet, sanitairgebouw, slagboom, entreehek of tourniquet. Het enige wat men hoeft te doen, is de kaart voor de lezer houden om toegang te krijgen tot een gebouw of terrein. Dit systeem van toegangscontrole is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een eenvoudige bediening. Bovendien is het systeem absoluut betrouwbaar, met een garantie van 100% veiligheid.

De voordelen van een SEP-card

De SEP-card blijft reclame voor u maken!

De SEP-card is bedoeld voor langdurig gebruik, maar ook uitstekend
te gebruiken voor kortstondig gebruik voor bijvoorbeeld
gasten van verhuurbungalows of chalets, passanten op
een jachthaven of een camping.
Vooral met een mooie eigen bedrukking en boodschap van uw
bedrijf is het geen weggooier. Hij blijft uit de borstzak komen
en zal trots worden getoond met het verhaal van het fijne verblijf
op uw camping, jachthaven of bungalowpark.

Meer weten?

Seijsener Rekreatietechniek heeft een jarenlange ervaring en expertise in recreatietechniek en de SEP-card is inmiddels de standaard geworden voor jachthavens, campings en bungalowparken. Neem contact met ons op voor meer informatie of bestel losse producten via onze webshop.