Seijsener behaald wederom ISO9001 certificaat

Seijsener behaald wederom ISO9001 certificaat

Wij zijn er trots op! We hebben wederom het kwaliteitsmanagementcertificaat ISO9001 van de DEKRA verkregen.

Wij streven altijd naar de beste kwaliteit binnen onze organisatie om onze klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn – van het eerste contact moment tot levering en klantenondersteuning.

Wij zijn voortdurend bezig om aan deze verwachting te voldoen en dit certificaat is een mooie beloning voor onze inspanningen!

Over DEKRA

DEKRA werkt al meer dan 90 jaar aan het vergroten van de veiligheid en is een van ‘s werelds grootste expertiseorganisaties op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Onze onafhankelijke experts werken voor veiligheid op de weg, op het werk en thuis.

In Nederland is DEKRA één van de grootste test- en certificeringsbedrijven met ongeveer 900 medewerkers. Het bedrijf is hier actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Business Assurance, Material Testing & Inspection, Industrial Safety, Process Safety,  Rail en Claims & Expertise.

DEKRA heeft een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. Wij zijn één van ‘s werelds grootste expertiseorganisaties met:

• 45.000 werknemers
• 3,3 miljard euro omzet
• Activiteiten in meer dan 50 landen

Share this post