Real-time ligplaatsen en camperplaatsen reserveren met de smartphone

AanUit.net reserveer uw camperplaats en ligplaats met de app

Real-time ligplaatsen en camperplaatsen reserveren met de smartphone

Met AanUit.net kunnen eigenaren van plezierjachten en campers zélf hun verblijf, stroom en water regelen en afrekenen. Nu kunnen ze ook real-time een plek reserveren met de smartphone.

Seijsener heeft samen met Involtum de app van AanUit.net verder ontwikkeld. Een handige app voor het aanzetten van stroom, water en het betalen van liggeld en stageld. Nu is het nu ook mogelijk om plaatsen real-time te reserveren. Havenmeesters en beheerders van lig- en camperplaatsen kunnen de beschikbare plekken in het systeem aangeven. De  passanten kunnen deze plekken boeken via de reserveringsmodule van AanUit.net.  

Daarnaast heeft AanUit.net nu ook een chatfunctie zodat eenvoudig vragen kunnen worden gesteld via de App of website. Deze chats komen dan afhankelijk van het onderwerp bij de betreffende haven of camperplaats (haven en camperplaats vragen) of bij de service desk van AanUit.net (financiële vragen) terecht. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat het gebruik van AanUit.net nog een stuk relaxter wordt. Dat is genieten.  

Share this post