Park and power van Seijsener

Park and Power is dé oplossing voor installateurs die de behoefte hebben aan een ‘white label’ laadcontroller om zelf een laadpunt te kunnen assembleren? Seijsener heeft de beschikking over een state-of-the-art laadcontroller van Saen met daarbij een service abonnement van Involtum voor het afrekenen. De ultieme laadoplossing zorgt voor gemak. Een ParkandPower laadpunt kan namelijk worden bediend met alle laadpassen of met de ParkandPower app. De rekening wordt naar uw laadpas leverancier gestuurd of u ontvangt in het begin van de volgende maand automatisch de rekening op uw email adres. Dat is genieten!

Betalen met een app

Seijsener-techniek-laadpalen-opladen-oplaadpunten-smart-charging

De Park and Power app en website maken het mogelijk dat de gebruikers van elektrische laadpalen, zelf hun stroom activeren en afrekenen. Aankoppelen, appen en achterover liggen. Het is zo eenvoudig. Natuurlijk kan men ook met elke laadpas afrekenen. Voor iedere gebruiker een oplossing naar wens.

Auto Laadpaal

De perfecte laadpaal voor uw gasten. Seijsener biedt een complete laadoplossing voor elektrische auto’s: laadpalen, laadbeheer en diensten. Onze laadpalen zijn geschikt voor elke elektrische auto, werken op slimme software en worden door onszelf gefabriceerd, geïnstalleerd en onderhouden. Afrekenen kan met elke laadpas en binnenkort ook een app!

Laadpaal exploiteren

Wellicht heeft u al eens nagedacht over de aanschaf van een auto laadpaal. Het plaatsen van een professionele laadinfrastructuur vergt een investering. Seijsener biedt u de mogelijkheid om deze investering terug te verdienen. Met het back office systeem factureert u eenvoudig de laadtransacties die op uw laadpunt(en) plaatsvinden. U beheert hier efficiënt meerdere laadstations.

Seijsener Techniek laadpalen elektrisch vervoer

Zoveel voordelen:
• Uw eigen ‘whitelabel’ laadcontroller
• Aantal aansluitingen: van 1 enkele tot 4 contactdozen per paal
• Autolaadpalen met laadvermogen van 11 tot 22 kW
• Ingang: type 2, universeel voor alle elektrische voertuigen
• Laadvermogen: tot 11kW en 22kW (3-fase)
• Extra opties: Custom design en iedere RAL-kleur mogelijk
• Mèt een ingenieus afrekensysteem
• Up-to-date met smart charging
• Binnenkort af te rekenen met een app

Het Park and Power Laadpunt is de enige laadpunt die bediend kan worden met een app en toegankelijk is voor alle laadpassen. Dat is genieten!

Park&Power aanbieden

Bent u geïnteresseerd in het aanbieden van Park and Power? Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Wij maken graag tijd voor u vrij. >> contact

Borchure downloaden

Wilt u nog meer genieten? Download onze brochure over de auto laadpalen. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken. Wat een gemak! >>Download de brochure

Uw Persoonlijk Advies

Als u een vraag heeft, bel ons dan op werkdagen tussen 08.00 en 16.00 op 075 6810 610. Of laat u terugbellen. Wij helpen u graag op weg . >> contact

Seijsener: zoveel om van te genieten

Seijsener-Techniek-autolaadpalen-laadpalen-laadpaal-oplaadpunt

Wij doen zoveel meer:

AanUit.net

Minder administratie, meer gastvrijheid

Walstroom

Leefbare omgeving & schone luchtkwaliteit

Markstroom

Via een app stroom (de)activeren en afrekenen

Truckstroom

Schone stadsdistributie

SEP-card

Meer gemak voor uw gasten én uzelf

Jachthavenbetaalkaart

Gecontroleerde toegang en betaalsysteem