Seijsener over ons

Seijsener, ooit begonnen als Seijsener Rekreatietechniek B.V., is een op kwaliteit en service gerichte organisatie, al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en inrichten van de meest veelzijdige terreinen, waaronder jachthavens en beroepsvaart, tijdelijke bewoning projecten, openbare (gemeenten) terreinen, house boats, camperterreinen en recreatieparken.

Seijsener kan u helpen met ideeën, met plannen en de realisering van die plannen. Zowel voor totaalinstallatie, als projectmanagement, als infrastructuur, als voor losse techniek artikelen bent u bij ons aan het juiste adres.

De meest specifieke producten worden in eigen bedrijf ontwikkeld en geproduceerd. Zoals ook de hardware, stroomkasten en elektronica voor Marktstroom®, AanUit.net® Walstroom®, NomadPower en de Appwash. Moderne oplossingen voor gebruikers van nu, voor terreinen waar u met veel bezoekers graag onbemand 24/7 service levert.

Seijsener Rekreatietechniek is volledig zelfstandig, ISO 9001 gecertificeerd en erkend Waarborg Installateur.

Sinds de start van Seijsener Rekreatietechniek in 1963, is de organisatie uitgegroeid tot een bedrijf van ca. 100 medewerkers. Naast de hoofdvestiging in Nederland zijn er dealers in België, Luxemburg, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Zweden, Noorwegen en de Verenigde Arabische Emiraten.

Seijsener Hoofdkantoor Zaandam

Ga meer genieten met onze techniek:
• Infrastructuur
• Technische producten
• Installatietechnieken
• Diensten
• Innovaties
• Adviezen
• Software
• Webshop

Persoonlijk advies

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u. >> contact

Veiligheidseisen

Onze bedrijfsprocessen en monteurs zijn gecertificeerd en gediplomeerd op het gebied van NEN1010 NEN3140. Dat is wel zo veilig.

Kosten(beheersing)

Wij bieden u een breed programma aan producten en systemen die  ontworpen zijn om het verbuik van uw gasten inzichtelijk te maken en per verbuik af te rekenen. Dat is wel zo eerlijk.

Seijsener: zoveel om van te genieten

Video afspelen

Wij doen zoveel meer:

Campings

Een recreatiepark beheren en tijd overhouden

Havens

Voor iedereen een veilige haven

Bungalowparken

Met vakantiegevoel een bungalowpark beheren

Camperplaatsen

Voor iedereen een veilige haven

Beroepsvaart

Hoe duurzaam wilt u het aanleggen?

Gemeente

Goed doen voor de mens en de natuur

Innovatieve systemen

Heerlijk varen zonder muntjes

Toegangscontrole

Hartelijk welkom maar niet altijd