Over ons

Seijsener Rekreatietechniek is de naam die wereldwijd wordt genoemd wanneer het over technische voorzieningen voor campings, havens, camperplaatsen, vakantieparken en bungalowparken gaat. Deskundigheid, slagvaardigheid, inventiviteit, kwaliteit en betrokkenheid zijn daarbij de sleutelwoorden.

Onze goede reputatie komt voort uit 60 jaar knowhow én de wens om onze klanten altijd de best mogelijke, op maat ontwikkelde voorzieningen aan te bieden. Geen twee
terreinen zijn identiek. Ligging, doelgroep, voorschriften, persoonlijke voorkeuren: Seijsener combineert ze met u tot een technische installatie die op uw terreink past als een maatkostuum.

Wij willen technische installaties realiseren die vele jaren probleemloos meegaan. Ook onder extreme omstandigheden, want aansluitpunten op onder andere  recreatieterreinen hebben permanent te maken met zon, wind, regen, zand, stof en zout. Daarom ontwerpen, fabriceren en installeren wij de meeste producten zélf. Kiezen we materialen en bedenken we constructies die altijd leiden tot kwalitatief hoogstaande eindproducten. Producten die we vervaardigen in onze eigen fabriek met ISO 9001-gecertificeerde werkmethoden, door goed opgeleide, ervaren vakmensen. Internationaal werken we alleen samen met innovatieve, deskundige en betrouwbare partners.

Deze manier van denken en doen heeft ons in Nederland, België en Luxemburg marktleider gemaakt en in andere Europese landen een gerespecteerde speler. Seijsener heeft haar hoofdvestiging in Nederland en dealers en distributeurs over de hele wereld. Producten van Seijsener Rekreatietechniek zult u dan ook aantreffen van Noorwegen tot Zuid-Spanje en van de Caribische eilanden tot Nieuw-Zeeland.

Bladerend door deze website zult u steeds beter begrijpen waarom recreatieondernemers over de hele wereld vertrouwen op de producten en diensten van Seijsener Rekreatietechniek. En bedenk daarbij altijd: techniek, betrouwbaarheid, vormgeving en een aantrekkelijke prijs gaan bij Seijsener altijd hand in hand met 100% betrokkenheid bij het welslagen van uw project.

Voorbeelden van door Seijsener ontwikkelde succesvolle producten zijn

Bij Seijsener hebben we een uitgebreide portfolio van succesvolle producten.  Onze jarenlange ervaring heeft ons in staat gesteld om diverse ontwikkelingen te mogen produceren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

Werken bij Seijsener

Natuurlijk wil je werken bij het leukste bedrijf van Noord-Holland! Werken bij Seijsener betekent veel ruimte voor ondernemerschap en initiatief. Jezelf willen ontwikkelen vinden wij bij Seijsener erg belangrijk. Wij blijven investeren in onze dienstverlening én in de ontwikkeling van onze collega’s.

De beste kennis doe je op bij onze ervaringsdeskundigen, die al jaren meedraaien in de techniek. Daar wij groeien als bedrijf, zijn wij regelmatig op zoek naar monteurs met ervaring in de elektrotechniek / infrastructuur / installatie / energietechniek / werktuigbouwkunde. Maar ook voor stage of als BBL leerling (leerling monteur) kun je vaak bij ons terecht! Seijsener is erkend BBL leerbedrijf

Meer weten?

Wilt u meer weten over Seijsener? Bel ons vandaag nog. We staan voor u klaar. Als u liever onze succesvolle producten wilt bestellen, bezoek dan onze webshop!