Nieuwe elektravoorziening, verlichting en laadvoorzieningen bij Strandcamping Zuidduinen

Met Seijsener is het ‘echt genieten’ op Strandcamping Zuidduinen

Rozemarijn Van Dees is sinds 2020 trotse eigenaar van Strandcamping Zuidduinen in Katwijk. Een mooi bedrijf direct aan zee met zo’n 250 plaatsen en een aantal verhuureenheden. In de zomer ontvangt zij zo’n 800 tot 900 gasten tegelijk.

De samenwerking met Seijsener stamt nog uit de tijd van de vorige eigenaar. We mogen dus met trots spreken van een duurzame relatie. Afgelopen winter mochten we echter een ingrijpend project uitvoeren.

De stroomvoorziening op het hele terrein is verbeterd en opnieuw aangelegd, er zijn 100 comfortplaatsen met eigen wateraansluiting aangelegd, alle terreinverlichting is vernieuwd en er zijn prachtige laadvoorzieningen voor fiets en auto geplaatst in eigen design.

Voor Rozemarijn is de grootste winst dat ze ‘s avonds meer tijd heeft. Ze hoeft minder vaak terug het terrein voor storingen omdat alles werkt zoals het moet werken. Dat is genieten!

Voorbeeld van de geplaatste installaties 

Video afspelen over Seijsener-Techniek-nieuwe-stroomvoorzieningen-voor-strandcamping-zuidduinen

Klant

Strandcamping Zuidduinen

Jaar

2021

Seijsener is de specialist op het gebied van installatietechniek. Op Strandcamping Zuidduinen realiseerden wij onder andere een volledig nieuwe stroomvoorziening.

Persoonlijk advies

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u. >> contact

Seijsener's Magazine

Meer over onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in ons magazine lezen. Zo kunt u alles rustig nalezen op het moment dat het u uitkomt . >> magazine

Account aanmaken

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak! >> account aanmaken

Seijsener: zoveel om van te genieten

Seijsener-Techniek-nieuwe-stroom--en-laadvoorzieningen-voor-strandcamping-zuidduinen

Wij doen zoveel meer:

Campings

Een recreatiepark beheren en tijd overhouden

Havens

Voor iedereen een veilige haven

Bungalowparken

Met vakantiegevoel een bungalowpark beheren

Camperplaatsen

Voor iedereen een veilige haven

Beroepsvaart

Hoe duurzaam wilt u het aanleggen?

Gemeente

Goed doen voor de mens en de natuur