Meegroeien met de campermarkt

Meegroeien met de campermarkt

Meegroeien met de campermarkt

Vakantie met de camper is met een enorme opmars bezig. Ondernemers en gemeentes spelen in op deze trend door de aanleg of uitbreiding van een camperterrein. Hoe kunt u volop profiteren van alle campersuccessen? Met een inrichting die werkt voor u en uw gasten.

Welke faciliteiten heeft een camperaar nodig? Wat zijn de gewenste aankomst- en vertrekmogelijkheden? Biedt u wel of geen toilet- en douchevoorzieningen? Betalen via een app of een receptie? Er zijn veel mogelijkheden voor de inrichting en exploitatie van een camperterrein. Maar welke inrichting werkt voor u en uw gasten? Het antwoord op die vragen is vooral afhankelijk van uw doelgroep, budget, onderhoud- en personeelskosten.

Er zijn verschillende soorten campergebruikers. Camperaars die een gevoel van vrijheid nastreven en onafhankelijk van anderen willen zijn. Camperaars die een einddoel met de reis voor ogen hebben en slechts op zoek zijn naar een overnachtingsplek. En een gedeelte dat met de kampeerauto wil recreëren op een camping. Voor alle soorten gebruikers zullen de wensen aan de omgeving en voorzieningen iets verschillen.

Wat zijn de mogelijkheden van een camperterrein?

Seijsener weet alles van campers, locaties en voorzieningen als aansluitzuilen, kasten voor elektra en drinkwaterpunten.

Om het overzichtelijk te maken biedt Seijsener u vier mogelijkheden die modulair opgebouwd kunnen worden. Mede afhankelijk van het budget en onderhoud- en personeelskosten kan een ondernemer eenvoudig beginnen en desgewenst zijn terrein upgraden.

+ Basic camperplaats: stortmogelijkheden voor chemische toiletten en afvalwater, watertappunt, innamepunt drinkwater;
+ Standaard camperplaats : basic + elektra. Inclusief 16 ampère elektravoorzieningen per plaats;
+ Standaard+ camperplaats : inclusief draadloos internetvoorziening;
+ Luxe camperplaats: basic + elektra + wifi + sanitair. Inclusief toilet en eventueel douche en wasserette. Dit is niet van toepassing op bestaande campings.

Ook de betalingswijze speelt een belangrijke rol. Kan dat via een bemand punt, bijvoorbeeld de receptie van de (nabijgelegen) camping of hotel? Of wilt u liever een slim betaalsysteem voor gebruik van water, stroom en verblijfskosten die u werk uit handen neemt. Voor alle wensen en situaties is een geschikt systeem, zodat u kunt meegroeien in de campermarkt. Bekijk hier een selectie van onze mogelijkheden.  

Share this post