Geen gedoe met het aanzetten van de stroom

Seijsener techniek brengt gemak voor koopman en gemeente met Marktstroom

Marktstroom® is de moderne manier om stroom te activeren en af te rekenen op marktpleinen, evenemententerreinen en andere gewenste openbare ruimten. Verrekeningen van verbruikte energie gebeurt hiermee voortaan direct. Én contactloos. In plaats van achteraf. De zelfbedieningsservice zorgt voor gemak en transparantie. Met de installatie kan de stroomvoorziening met een druk op de knop zelf aan- en uitgezet worden en betaal je alleen voor je eigen gemaakte kosten. Waar voorheen iemand van de gemeente langs moest bij alle marktkramen en het voor de koopmannen een verrassing was hoeveel hij verbruikt had, gaat het nu dus allemaal via een app. De gemeente ontvangt automatisch de afgesproken stroomvergoeding: Dat is genieten!

Marktstroom APP

Seijsener-Techniek-systemen-Marktstroom - marktstroomapp

Marktstroom is een nieuwe manier om stroom te activeren en af te rekenen op marktpleinen, festivalterreinen, dorpspleinen of andere openbaar toegankelijke terreinen. Met de Marktstroom app kan de stroomvoorziening namelijk met één druk op de knop aan- en uitgezet worden en betalen gebruikers alleen voor de eigen gemaakte kosten. Zonder hiervoor naar het gemeentehuis of de marktmeester te moeten gaan.

Marktstroomkast
Gemeente-Den-Haag-kiest-opnieuw-voor-marktstroom van Seijsener

Seijsener Techniek heeft al meer dan 55 jaar ervaring in het ontwikkelen, fabriceren en installeren van stroomkasten. Voor campings, havens, elektrisch vervoer, markten en evenementen. In eigen huis is een slimme meter ontwikkeld dat communiceert met het systeem van Marktstroom. Via een app of website activeert men zelf de Marktstroom-aansluiting. De stroomlevering start direct. Na afloop berekent het systeem de totale verbruikskosten.

Software
Seijsener-Techniek-Software-tablet-AanUit.net

Marktstroom zorgt ervoor dat de energielevering voor marktmeesters en koopmannen duidelijker, transparanter en makkelijker wordt. En dat de gemeente minder administratieve rompslomp heeft. Met de software krijgt u automatisch inzicht in uw actuele bezetting. Het digitaliseert tijdrovend administratief werk, creëert een sluitende financiële geldstroom en u houdt tijd over voor een gesprek met de ondernemers. Dat is genieten.

seijsener-techniek-marktstroom-betaalsystemen-flexkast-baas-involtum-gemeentes

Seijsener voor:

• Stroom aan- en uitzetten zonder marktmeester
• Altijd een sluitende exploitatie
• Ontzorging van administratief beheer
• Afrekenen van het werkelijk afgenomen verbruik
• Geschikt voor (tijdelijke-)markten en evenementen

Energielevering voor marktmeesters en koopmannen makkelijker, transparanter en met minder administratieve rompslomp voor de gemeente. Dat is genieten!

Bent u geïnteresseerd in het aanbieden van Marktstroom? Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Wij maken graag tijd voor u vrij

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Video afspelen

Wij doen zoveel meer:

AanUit.net

Minder administratie, meer gastvrijheid

Walstroom

Leefbare omgeving & schone luchtkwaliteit

SEP-Card

Meer gemak voor uw gasten én uzelf

Truckstroom

Schone stadsdistributie

Park and Power

De ultieme laadoplossing

Jachthavenbetaalkaart

Gecontroleerde toegang en betaalsysteem