Geen gedoe met het aanzetten van stroom

Marktstroom® is de moderne manier om stroom te activeren en af te rekenen op marktpleinen, evenemententerreinen en andere gewenste openbare ruimten. Verrekeningen van verbruikte energie gebeurt hiermee voortaan direct. Én contactloos. In plaats van achteraf. De zelfbedieningsservice zorgt voor gemak en transparantie. Met de installatie kan de stroomvoorziening met een druk op de knop zelf aan- en uitgezet worden en betaal je alleen voor je eigen gemaakte kosten. Waar voorheen iemand van de gemeente langs moest bij alle marktkramen en het voor de koopmannen een verrassing was hoeveel hij verbruikt had, gaat het nu dus allemaal via een app. De gemeente ontvangt automatisch de afgesproken stroomvergoeding: Dat is genieten!

Gemak voor

Gebruikers

Marktstroom is een nieuwe manier om stroom en water te activeren en af te rekenen op marktpleinen, festivalterreinen, dorpspleinen of andere openbaar toegankelijke terreinen. Met de Marktstroom app kan de dienst namelijk met één druk op de knop aan- en uitgezet worden en betalen gebruikers alleen voor de eigen gemaakte kosten. Zonder hiervoor naar het gemeentehuis of de marktmeester te moeten gaan.

Beheerders

Bent u beheerder van een marktplein, festivalterrein of andere openbaar terrein? Bied uw klanten gemak met ons gebruiksvriendelijke betaalsysteem. In de app kunnen gebruikers zelf stroom en water activeren en betalen. Beheer faciliteitsgebruik en betalingen, bespaar tijd met automatische online administratie en maak uw locatie toekomstbestendig. 

Iedereen

Markstroom faciliteert de afrekening van stroom in meerdere gemeentes. Ontdek waar u ons kunt vinden door op de onderstaande knop te klikken.

Marktstroom oplossingen

Seijsener biedt diverse oplossingen voor de levering van Marktstroom. We kunnen het integreren in bestaande kasten of complete nieuwe bovengrondse en ondergrondse kastoplossingen aanbieden. Ons assortiment voorziet in flexibiliteit en maatwerk, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw specifieke behoeften.

De voordelen van Marktstroom

En nog meer

Naast onze bestaande slimme diensten, bieden wij als beheerder nog meer waardevolle opties aan. Denk bijvoorbeeld aan AanUit.net, Walstroom en Truckstroom. Deze innovatieve oplossingen stellen u in staat om nog efficiënter gebruik te maken van ons dienstenpakket. Ontdek de voordelen en mogelijkheden die deze diensten te bieden hebben en maak uw beheerervaring nog slimmer.

Meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van onze technologieën voor Marktstroom op marktpleinen, gemeentelijke locaties en festivalterreinen. Optimaliseer uw terrein aanzienlijk met behulp van onze slimme oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze webshop voor individuele producten. Laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn, wij staan klaar om u te ondersteunen. Samen zorgen we voor een efficiënte en geoptimaliseerde stroomvoorziening op uw locatie.