Het energiemanagementsysteem dat u verder helpt

Energie-uitgaven vormen tegenwoordig een aanzienlijke kostenpost voor recreatieterreinen. Na personeelskosten en materiaalkosten geven bedrijven het meeste geld uit aan energie. Met de stijgende energieprijzen neemt dit aandeel alleen maar toe. Maar er zijn ook andere belangrijke ontwikkelingen waar u rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de opkomst van volledig elektrische chalets of bungalows, evenals elektrisch vervoer zoals auto’s, fietsen en campers. Met het Sentrance Control Power energiemanagementsysteem krijgt u inzicht in het energieverbruik van uw campinggasten, waardoor u zowel op energie als op kosten kunt besparen.

Welk pakket past bij u?

Basic

Met het SenTrance Control Power Basic-pakket kunt u eenvoudig het energieverbruik en de teruglevering registreren. Dit geeft u de gemoedsrust en bespaart u tijd, omdat u niet meer individueel elke locatie hoeft te controleren voor facturering. Het is ideaal voor locaties met een hoge doorloopsnelheid.

Basic + Camping

Het Camping-pakket van SenTrance Control Power gaat verder dan het Basic-pakket. Het biedt ook de mogelijkheid om de stroomtoevoer op individuele locaties in- en uit te schakelen, en de stroomwaarde aan te passen in stappen van 2A. Hierdoor kunt u verschillende tarieven hanteren, zoals bijvoorbeeld 4A of 16A. Dit is niet alleen handig voor uw eigen stroomnetwerk, maar het zorgt er ook voor dat uw gasten zich meer bewust worden van hun stroomverbruik.

Basic + Bungalowpark

Bent u geïnteresseerd in het beheer van vakantiewoningen op uw terrein? Met het Vakantiepark-pakket kunt u het beheer per woning regelen. De slimme controller zorgt ook voor load balancing en selecteert altijd de juiste stroombelasting. Met het Vakantiepark-pakket kunt u indien gewenst ook het waterverbruik beheren. Dit pakket werkt ook perfect samen met zonnepanelen en de teruglevering van energie.

Voordelen SenTrance Control Power

Met SenTrance Control Power krijgt u een constant inzicht in het energieverbruik van uw campinggasten. U kunt het energieverbruik eenvoudig regelen vanaf uw computer of telefoon, waardoor u aanzienlijk bespaart op energie. Dit is niet alleen beter voor u, maar ook voor onze planeet. Met ons energiemanagementsysteem wordt uw camping de klimaatvriendelijkste van het land.

Daarnaast levert SenTrance Control Power kostenvoordelen op. Uw campinggasten ontvangen een standaard hoeveelheid energie tegen een vast tarief. Eventueel extra energieverbruik kan worden doorberekend aan de klant.

Welke voordelen heeft SenTrance nog meer

En nog meer

Naast onze bestaande slimme diensten, bieden wij als beheerder nog meer waardevolle opties aan. Denk bijvoorbeeld aan Walstroom, Marktstroom en Truckstroom. Deze innovatieve oplossingen stellen u in staat om nog efficiënter gebruik te maken van ons dienstenpakket. Ontdek de voordelen en mogelijkheden die deze diensten te bieden hebben en maak uw beheerervaring nog slimmer.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over SenTrance Control Power? Neem vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om u te helpen. Als u onze succesvolle producten wilt bestellen, bezoek dan onze webshop en ontdek de mogelijkheden!