De systemen van Seijsener maakt het iedereen makkelijk

Seijsener techniek voor een meet- en beheersysteem

Klanten, gasten, huurders en gebruikers willen gemak en groots genieten. Anderzijds willen eigenaren, beheerders en ondernemers met minder inspanning meer bereiken. Met de vernieuwende techniek, producten, automatisering en de enorme kennis van Seijsener kan iedereen bereiken wat hij wil. Wij bieden een systeem waarbij u ‘alles’ kunt managen vanuit de receptie. Of het gaat om toegangscontrole, het uitlezen en schakelen van elektra aansluitpunten of het uitgeven van barcodekaarten. Dat is genieten!

Toegang beheren

Seijsener-techniek-toegangstechniek-slagbomen-kentekenherkenning-slagboomarm

Seijsener Techniek heeft in eigen huis software ontwikkeld dat voor ieder toegangssysteem een passende oplossing biedt. Voor kentekenherkenning, barcode kaarten en/of vaste kaarten. Via het programma kunt u transacties bekijken, kenteken of kaarten zoeken, rapportages maken en instellingen wijzigen. Door de ruime mogelijkheden en het eenvoudig instellen van tijdsprofielen, tijdsgroepen en antipassback mogelijkheden ontstaat een flexibel systeem met onbeperkte mogelijkheden.

Elektra beheren
Seijsener-Techniek-balieprogramma- elektra beeheren - servicezuilen-energie beheer systeem

Wat een gemak. Vanuit uw receptie kunt u nu alle elektra aansluitpunten beheren. Wilt u weten wat de meest recente meterstand is. Geen probleem. De meterstand wordt dagelijks meerdere keren opgehaald. Indien een aansluitpunt wordt overbelast schakelt deze zich automatisch uit. Na enige tijd wordt de stroom weer ingeschakeld. U hoeft niet naar de locatie toegesneld. Met een druk op de gewenste knop is ook het maximum stroomverbruik makkelijk aan te passen. Dat is genieten.

Betaalkaart beheren

Een betaalkaart heeft onbegrensde mogelijkheden en kan ingezet worden als betaalmiddel en voor toegangscontrole. Uw gasten kunnen met betaalkaart betalen voor o.a. stroom, drinkwater, voor de douche en alle andere denkbare faciliteiten. Zowel een betaling van een vast bedrag, met punten of een ingesteld bedrag per seconde. Geen contant geld meer of opengebroken muntautomaten. Met dit programma kunt u heel eenvoudige het saldo of de punten opwaarderen, afwaarderen en nulstellen.

Management beheer systeem

Zoveel voordelen:
• Toegangsbeheer o.b.v. toegangspassen, barcodekaarten of kentekens
• Beheren, uitlezen en schakelen van elektra aansluitpunten
• Uitgifte van barcodekaarten
• Opvragen saldo en opwaarderen van lokale betaalkaart
• Uw eigen beeldkrant beheren
• Uitgeven en beheren van toegangskaarten voor uw accommodaties

De systemen van Seijsener maakt het iedereen makkelijk. Met een systeem beheert u het hele terrein. Dat is genieten!

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Seijsener-Techniek-balieprogramma- energie beheer systeem

Wij doen zoveel meer:

AanUit.net

Minder administratie, meer gastvrijheid

Walstroom

Leefbare omgeving & schone luchtkwaliteit

Markstroom

Via een app stroom (de)activeren en afrekenen

SEP-card

Meer gemak voor uw gasten én uzelf

Park and Power

De ultieme laadoplossing

Jachthavenbetaalkaart

Gecontroleerde toegang en betaalsysteem