seijsener-techniek-toegangscontrole-toegangstechniek-systemen-liggeldbetaalautomaat Op ieder moment
een toegankelijke
haven.

Liggeldbetaalautomaat van Seijsener

Gasten willen genieten. Geen gedoe meer met wachtrijen bij de receptie, geen rompslomp met betalen maar een techniek die alles kan. Een pas, een app of een munt. Dat biedt Seijsener Techniek. Wat een rust en gemak geeft dat iedereen. Met Seijsener wordt u dus de perfecte gastheer. Uw gasten kunnen inchecken op afstand, ze voelen zich veilig door de nieuwste toegangstechniek, ze schakelen zelf elektriciteit en andere voorzieningen in en uit waardoor ze nooit teveel betalen en met een commando wordt alles afgerekend. Kortom: uw accommodatie wordt één comfortabele ervaring. Dat is Seijsener Techniek. Wat een gemak. Zelf ook meer genieten? Dat is genieten!

De meertalige Liggeldbetaalautomaat is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor uw gasten. Met een simpele handeling geeft de passant de scheepslengte, het aantal personen en het verblijf in dagen aan. De automaat rekent het verschuldigde bedrag uit. En er kan veilig afgerekend worden via een door Interpay gecertificeerde PIN-koppeling. De automaat verstrekt een betalingsbewijs en de inschrijfbewijs-sticker om aan de boot te bevestigen. Wat een gemak.

Het gebruik van de Jachthavenbetaalkaart betekent ongekend gemak voor gasten èn voor u als beheerder. Zo kunnen Uw gasten ermee betalen voor stroom, drinkwater, douche, wasserette en andere betaalde voorzieningen. Daarnaast biedt deze servicekaart het voordeel van gecontroleerde toegang – u verleent eenvoudig toegang tot de havenvoorzieningen en uitsluitend aan mensen die er iets te zoeken hebben.

De boekingsautomaat van Seijsener is een uitkomst voor zelfservice terreinen. Met een simpele handeling geeft de gast het type verblijf, het aantal personen en het verblijf in dagen aan. De automaat rekent het verschuldigde bedrag uit. Vervolgens kan er veilig afgerekend worden. De automaat verstrekt een betalingsbewijs plus de inschrijfbewijs-sticker om bijvoorbeeld aan de camper te bevestigen.

Seijsener-techniek-liggeldbetaalautomaat-betaalautomaat-toegangstechniek-betaalsystemen

Seijsener voor:
• Gecontroleerde toegang
• 24/7 beschikbaar zonder extra personeel
• Te combineren met jachthavenbetaalkaart
• Robuuste slagbomen en hekwerken
• Een zeer uitgebreide webshop
• Advies, ruime keuze, snelle levering

Geen gedoe meer met wachtrijen bij de receptie, geen rompslomp met betalen maar een techniek die alles kan. Dat is genieten.

Persoonlijk advies

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u. >> contact

Producten bestellen

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt . >> webshop

Account aanmaken

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak! >> account aanmaken

Seijsener: zoveel om van te genieten

Video afspelen

Wij doen zoveel meer:

Robuuste slagbomen

Flexibel en tijdelijk afsluiten van gebieden

Boekingsautomaat

Geschikt voor zelfservice terreinen

Tourniquets

Voor binnen en buiten bruikbaar

Kentekenherkenning

Innovatief systeem zonder sleutels of pasjes

Hekwerken

Kostbare bezit veilig stellen .

Deursloten

Alleen voor bevoegde bezoekers of medewerkers

Camerasystemen

Op afstand zien wat er op uw terrein speelt

SEP-card

Meer gemak voor uw gasten én uzelf