Geen gedoe meer met wachtrijen bij de receptie

Seijsener techniek voor een liggeldbetaalautomaat

Gasten willen genieten. Geen gedoe meer met wachtrijen bij de receptie. Geen rompslomp met betalen maar een techniek die alles kan. Een pas, een app of een munt. Dat biedt Seijsener Techniek. Wat een rust en gemak geeft dat iedereen. Met Seijsener wordt u dus de perfecte gastheer. Uw gasten kunnen inchecken op ieder gewenst moment. Ze voelen zich veilig met de nieuwste toegangstechniek. Én ze schakelen zelf elektriciteit en andere voorzieningen in en uit waardoor ze betalen voor het werkelijke verbruik. Kortom: uw accommodatie wordt één comfortabele ervaring. Dat is Seijsener Techniek. Wat een gemak.

Liggeldbetaalautomaat

Seijsener-techniek-jachthaven-haven-betaalautomaat-liggeld-betaalautomaat-kaartlezers-betaalkaart-betaalsysteem-toegangstechniek-jachthavenbetaalkaart-SEP-Card-gemeente

De meertalige Liggeldbetaalautomaat is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor uw gasten. Met een simpele handeling geeft de passant de scheepslengte, het aantal personen en het verblijf in dagen aan. De automaat rekent het verschuldigde bedrag uit. En er kan veilig afgerekend worden via een door Interpay gecertificeerde PIN-koppeling. De automaat verstrekt een betalingsbewijs en de inschrijfbewijs-sticker om aan de boot te bevestigen. Wat een gemak.

Jachthavenbetaalkaart

Het gebruik van de Jachthavenbetaalkaart betekent ongekend gemak voor gasten èn voor u als beheerder. Zo kunnen uw gasten ermee betalen voor stroom, drinkwater, douche, wasserette en andere betaalde voorzieningen. Daarnaast biedt deze servicekaart het voordeel van gecontroleerde toegang – u verleent eenvoudig toegang tot de havenvoorzieningen en uitsluitend aan mensen die er iets te zoeken hebben.

Boekingsautomaat

De boekingsautomaat van Seijsener is een uitkomst voor zelfservice terreinen. Met een simpele handeling geeft de gast het type verblijf, het aantal personen en het verblijf in dagen aan. De automaat rekent het verschuldigde bedrag uit. Vervolgens kan er veilig afgerekend worden. De automaat verstrekt een betalingsbewijs plus de inschrijfbewijs-sticker om bijvoorbeeld aan de camper te bevestigen.

Seijsener-techniek-liggeldbetaalautomaat-betaalautomaat-toegangstechniek-betaalsystemen

Voordelen van liggeldbetaalautomaat:
• 24/7 beschikbaar zonder extra personeel
• Service in vier talen
• Vrijstaand of inbouw
• Voor binnen- en buitengebruik
• Betalen met PIN en/of contant
• Te combineren met toegang tot steigers en/of sanitair
• Te combineren met jachthavenbetaalkaart

Geen gedoe meer met wachtrijen bij de receptie, geen rompslomp met betalen maar een techniek die alles kan. Dat is genieten.

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Seijsener-Techniek-toegangstechniek-betaalsysteem-ligeldbetaalautomaat

Wij doen zoveel meer:

AanUit.net

Minder administratie, meer gastvrijheid

Boekingsautomaat

Geschikt voor zelfservice terreinen

Tourniquets

Voor binnen en buiten

Kentekenherkenning

Zonder sleutels of pasjes

Hekwerken

Kostbare bezit veilig stellen .

Deursloten

Alleen voor bevoegde bezoekers of medewerkers