laat het nieuwe recreatieseizoen maar (goed) beginnen!

laat het nieuwe recreatieseizoen maar (goed) beginnen!

 Met de start van het nieuwe recreatieseizoen voor de deur, helpen wij u graag een handje. U krijgt van ons met onderstaande kortingscode 10% korting* op bestellingen via de webshop. zo kunt u nog snel uw voorraaden aanvullen of toch misschien een autolaadpaal plaatsen. Dat is genieten!

Kortingscode: nieuw-seizoen22

*De korting is geldig vanaf €150,00 per bestelling en is enkel via de webshop beschikbaar. Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2022 en niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen, kortingen of staffel artikelen. De kortingscode kan tijdens het afrekenen ingevoerd worden. Kortingscode is niet van toepassing op de vrachtkosten.

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Share this post