Snelle doorstroming bij het in- of uitrijden

Seijsener techniek voor kentekenherkenning

Zo fijn om herkend te worden. Het is niet langer nodig om de auto uit te komen of met een pasje of tag te werken. Gewoon doorrijden tot aan de slagboom en wachten tot de poort vanzelf open gaat. Of niet natuurlijk, wanneer het een niet geregistreerd kenteken betreft. Zo kan een vakantiepark, gemeente, of (jacht)haven een terrein uitsluitend voor gebruik door bewoners en gasten aanwijzen. Geen controleur hoeft hier aan te pas te komen. Dat is genieten!

Kentekenherkenning

seijsener-techniek-camping-bungalowpark-haven-jachthaven-slagboominstallatie-slagbomen-vangpaal-kentekenherkenning

Wilt u geen gebruik meer maken van pasjes of tags voor uw toegang? Het innovatieve systeem herkent de kentekens van auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen moeiteloos. Extra service voor uw gasten en geen wachtrij voor de slagboom. Dat is genieten!

Slagbomen

Seijsener Techniek heeft een groot assortiment aan betrouwbare en solide slagboomsystemen die jaar na jaar zijn diensten bewijst. Of u nu kiest voor kentekenherkenning, barcodesysteem of tags. Seijsener biedt veiligheid èn gastvrijheid voor uw gasten. 

Toegangssoftware

Bent u op zoek naar één systeem waarin u inzicht heeft in data en in beeld wat er op uw terrein of in uw haven gebeurt? Een toegangscontrole systeem, van Seijsener, is koppelbaar aan een scala van reserveringssystemen en overziet u deze antwoorden direct. Operationele keuzes zijn vervolgens zo gemaakt. Een groot gewin voor u en uw bezoekers.

seijsener-techniek-slagboom-camping-bungalowpark-jachthavens-qurios-kentekenherkenning-toegangstechniek-toegangsbeheer-slagboominstallatie

Seijsener voor:
• Eenvoudige installatie voor elk type deur
• Deursloten met tijdgestuurde toegang
• Behuizing en beslag van staal
• Combineer met alle toegangssystemen en betaalsystemen
• Geen vaste bekabeling nodig
• Efficiënte afhandeling van high traffic momenten
• Een zeer uitgebreide webshop
• Advies, ruime keuze, snelle levering

Slagbomen gaan snel open. Tenminste alleen voor bezoekers en medewerkers die daartoe bevoegd zijn. Met een kentekenherkenning van Seijsener. Dat is genieten.

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Seijsener-campingtechniek-toegangscontrole-slagbomen

Wij doen zoveel meer:

Slagbomen

Robuust en betrouwbaar

Boekingsautomaat

Voor 24/7 (zelf)service

Hekwerken

Kostbare bezit veilig stellen

Deursloten

Alleen voor bevoegde bezoekers of medewerkers

Camerasystemen

Op afstand zien wat er op uw terrein speelt

SEP-card

Meer gemak voor uw gasten én uzelf