Afrekenen met een

Met het gebruik van de Jachthavenbetaalkaart wordt ongekend gemak geboden aan zowel uw gasten als aan u als beheerder. Met deze kaart kunnen uw gasten moeiteloos betalen voor stroom, drinkwater, douches, wasserette en andere betaalde voorzieningen. Bovendien zorgt deze servicekaart voor gecontroleerde toegang, waardoor u eenvoudig toegang kunt verlenen tot de havenvoorzieningen, maar alleen aan mensen die daar recht op hebben.

De Jachthavenbetaalkaart kan ook worden gepersonaliseerd met uw eigen logo en is alleen geldig in de haven waar deze is aangeschaft. Dit stimuleert klanten om terug te keren, aangezien zij met uw kaart nooit meer hoeven te zoeken naar pin- of betaalautomaten. Bovendien zijn ze niet afhankelijk van de openingstijden van uw receptie of havenkantoor om toegang te krijgen tot uw faciliteiten en het terrein. Dat betekent optimaal genieten voor iedereen!

Ons aanbod

Als betaalmiddel

Met de Jachthavenbetaalkaart krijgt u toegang tot talloze extra mogelijkheden. Het biedt u inzicht in het gedrag van uw gasten en welke faciliteiten zij hebben gebruikt. Door gebruik te maken van de Jachthavenbetaalkaart, optimaliseert u de faciliteiten en biedt u uw gasten extra gemak en voordelen.

Opwaarderen & Uitgifte

Gasten willen vrijheid. Geen gedoe meer met wachtrijen bij de receptie, of wachten wanneer de receptie open is. Geen rompslomp met betalen maar een techniek die alles kan. Dat biedt de automaat van Seijsener Techniek.

Onderhoud

NEN keuringen en onderhoud verzekeren veiligheid en betrouwbaarheid van installaties in de havensector. Essentieel voor het voorkomen van storingen en het waarborgen van optimale prestaties, wat de bedrijfscontinuïteit bevordert.

Locaties

Ontdek onze Jachthavenbetaalkaart locaties in Nederland op de kaart hiernaast. Geniet van moeiteloze betalingen en gecontroleerde toegang tot faciliteiten. 

Staat uw locatie er niet bij? Meld u dan aan via ons contactformulier voor uitbreiding van ons netwerk. We kijken ernaar uit om meer locaties toe te voegen en u te kunnen bedienen!

Belangrijke informatie

In elke haven dient u uw kaart opnieuw op te waarderen; het geld van haven A kan niet in haven B worden gebruikt etc.. Als u niet lang in één haven verblijft, let er dan op dat u niet te veel op uw kaart zet.

Zo gebruikt u de Jachthavenbetaalkaart

Hoe kunt u uw Jachthavenbetaalkaart in een andere haven gebruiken? Stel, U heeft een Jachthavenbetaalkaart die u in uw thuishaven gebruikt, maar nu in een andere haven wilt gebruiken. Er staat nog een saldo op van uw thuishaven; u gebruikt dan 1 sector. Dit betekent dat er nog 11 lege sectoren zijn. Wanneer u nu afmeert bij een jachthaven met de mogelijkheid tot betaling middels de jachthavenbetaalkaart, gaat u naar de havenmeester, of naar de liggeldbetaalautomaat met opwaardeerautomaat. U betaalt uw liggeld en laat vervolgens een nieuwe, lege sector op uw kaart activeren en opladen. Vervolgens kunt u douchen, stroom betalen en uw watertank vullen met uw kaart. De volgende dag verlaat u de haven en kunt u desgewenst het resterende saldo op de kaart laten uitbetalen (uitbetaalautomaat, of deskterminal bij de havenmeester). U kunt het geld ook op de kaart te laten staan, zodat die de volgende keer weer direct klaar is voor gebruik. Laad daarom nooit teveel geld op de kaart!

Betalen met de Jachthavenbetaalkaart

De werking van de kaart is vrijwel gelijk als bij geldinworp.

Kaart inleveren of behouden?

Elke haven heeft zo zijn eigen idee over het gebruik van de
Jachthavenbetaalkaart. De een verstrekt hem gratis de ander vraagt een borg of statiegeld. De kaarten zijn net als uw bankpas niet gratis, de kosten zijn ergens doorberekend. Voor u als watersporter is ons advies de kaart te behouden. Komt u regelmatig terug in een haven? Laat het geld van die haven er dan op staan. Komt u niet regelmatig vraag dan uw geld retour via de automaat of het havenkantoor.

En nog meer

Zorg ervoor dat uw gasten niets tekortkomen op uw haven of recreatieterrein. Seijsener biedt voorzieningen aan zoals laadpalen, toegangscontrole en andere slimme systemen. Maak de ervaring compleet en vertrouw op Seijsener voor technische oplossingen.