Nieuws

 • Februari
 • Hoe kiest u een hygiënisch betrouwbaar watertappunt?

  Hoe kiest u een hygiënisch betrouwbaar watertappunt?

  maandag 12 februari 2018 - Algemeen nieuws
  Hygiëne, speciaal op plekken waar veel kinderen komen, is enorm belangrijk. Helaas zijn niet alle recreatieproducten met dat als voornaamste uitgangspunt ontwikkeld. Zo zijn er de mooiste watervoorzieningen waar pannen pasta en andere -veelal etens- resten worden omgespoeld en waar tegelijkertijd ‘even snel’ de handen worden gewassen. Maar waar etensresten zich ophopen, buiten in het zonnige zomerseizoen, wil je natuurlijk geen wespen en ander ongedierte aantrekken op de plek waar juist vooral ook kinderen hun handen reinigen.

 • Augustus
 • Profiteert uw recreatiebedrijf van toename toeristen?

  Profiteert uw recreatiebedrijf van toename toeristen?

  donderdag 24 augustus 2017 - Algemeen nieuws
  Groei van het toerisme in Nederland betekent niet automatisch groei van uw recreatiebedrijf. Hoe zorgt u ervoor dat uw recreatiepark ook volgend jaar nog aantrekkelijk is voor de veeleisende toerist? Door samenwerking met recreatiespecialist Seijsener maakt u ruimte om de gewenste veranderingen door te voeren.

 • Mei
 • Nieuw Camperpark Lingewaard ruim en optimaal ingericht

  Nieuw Camperpark Lingewaard ruim en optimaal ingericht

  vrijdag 12 mei 2017 - Campings nieuws
  Met kwalitatief hoogstaande camperplaatsen biedt Camperpark Lingewaard een prima uitvalsbasis om Gelderland te verkennen en te beleven. Deze nieuwe camperlocatie met door Seijsener Rekreatietechniek gerealiseerde camperfaciliteiten beschikt over alles wat de camperaar anno 2017 verwacht.

 • April
 • Seijsener ontzorgt recreatieondernemer met ICY Campsite Management

  Seijsener ontzorgt recreatieondernemer met ICY Campsite Management

  vrijdag 7 april 2017 - Campings nieuws
  Efficiënt stroombeheer per plaats is voor veel recreatieondernemers een speerpunt bij het handhaven van een gezond verdienmodel en het ontzorgen van de eigen organisatie. Met ICY Campsite Management maakt Seijsener dit nu voor grote en kleine campings mogelijk.

 • Maart
 • Seijsener maakt elektra voor unieke E-Harbour in Amsterdam

  Seijsener maakt elektra voor unieke E-Harbour in Amsterdam

  donderdag 30 maart 2017 - Jachthavens nieuws
  De E-Harbour aan de Duivendrechtsevaart in Amsterdam is een uniek project in de (jacht)havenwereld. Niet te ver van het centrum kan straks worden opgeladen door 65 rondvaartboten, groot en klein, die immers vanaf 2020 uitstootvrij dienen te zijn. Ook particulieren kunnen er terecht. De geavanceerde beheerstechniek voor deze E-Harbour, door Seijsener ontwikkeld, vormt een blauwdruk voor toekomstige E-jachthavens.

 • Oplaadzuil met muntinworp: een echt Seijsener product

  Oplaadzuil met muntinworp: een echt Seijsener product

  donderdag 2 maart 2017 - Algemeen nieuws
  Deze oplaadzuil van Seijsener zal u misschien verbazen. Geen identificatie met pas of app, geen internetconnectie. Je werpt ‘n twee-euromunt in, drukt op het knopje bij je ingestoken stekker en vervolgens kun je 10 kilowattuur laden. Simpel en snel. En dat was ook waar diverse recreatie-ondernemers ons om vroegen: een oplaadpunt bij hun (parkeer)terrein waar ook gasten zonder laadpas kunnen opladen tegen een faire prijs.

Logo Seijsener rekreatietechniek
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1500 EK Zaandam, +31 (0)75 6810 610   www.seijsener.com