Nieuws

 • Tot €500.000 euro subsidies voor verbeteren vaarfaciliteiten in Noord-Holland

  Tot €500.000 euro subsidies voor verbeteren vaarfaciliteiten in Noord-Holland

  donderdag 31 januari 2019 - Jachthavens nieuws
  Ondernemers in de provincie Noord-Holland kunnen vanaf heden aanvragen indienen voor een subsidie die het vervoer van toeristen en dagrecreanten over water moet stimuleren. Noord-Holland staat bekend als een vooraanstaande waterprovincie, en wil deze positie behouden door het stimuleren van het watervervoer.

 • Is het een goede zaak om een laadpaal te installeren?

  Is het een goede zaak om een laadpaal te installeren?

  maandag 28 januari 2019 - Algemeen nieuws
  Nu het Europese parlement heeft beslist dat er tegen 2020 verplicht voor iedere tien parkeerplaatsen er eentje met een elektrische autolaadpaal moet komen, is het een slim idee om na te denken over het aanschaffen en installeren van zo’n elektrische autolaadpaal op uw recreatieterrein.

 • November
 • kWh-meters vernieuwen? Kijk dan ook eens naar uw kasten

  kWh-meters vernieuwen? Kijk dan ook eens naar uw kasten

  woensdag 28 november 2018 - Algemeen nieuws
  Wie al langer als recreatieondernemer actief is: herinnert zich wellicht dat vroeger recreatiebedrijven en Recron regelmatig werden bezocht door het IJkwezen: later Verispect. Deze organisaties controleerden of de toegepaste kWh-meters in de terreinkasten wel geijkt waren. Belangrijk: omdat deze gebruikt werden voor registratie en/of verrekening. Vanaf rond 1960 werden in de recreatiesector gebruikte kWh-meters als tussenmeters toegepast. Meters die op 0 waren gezet: gereviseerd en opnieuw gespoten. Dat is alweer lang geleden: de laatste jaren worden overwegend elektronische slimme kWh-meters toegepast. Deze compacte metertjes met een heel kleine bouwmaat werden steeds betrouwbaarder en kunnen met en zonder MID keurmerk geleverd worden. Het MID keurmerk (Measuring Instruments Directive) is in feite een ijkcertificaat: waardoor het door de goedgekeurde meter geregistreerde aantal kWh mag worden gebruikt voor registraties en verrekeningen

 • Seijsener helpt u ontzorgen!

  Seijsener helpt u ontzorgen!

  maandag 5 november 2018 - Algemeen nieuws
  Als ondernemer bent u altijd op zoek naar nieuwe manieren om uw bedrijf te verbeteren en te promoten. De conditie van uw installaties is daarbij belangrijk, maar u wilt er ook geen kopzorg over! Seijsener helpt u ontzorgen! Wij bieden een maatpakket voor controle en onderhouw van uw installaties:

 • Oktober
 • Belangrijke veranderingen bij TV ontvangst op komst.

  Belangrijke veranderingen bij TV ontvangst op komst.

  maandag 1 oktober 2018 - Algemeen nieuws
  Wellicht heb je het al gehoord of gelezen: zowel Ziggo als Digitenne (KPN) gaat vernieuwen. In beide gevallen heeft voornamelijk te maken met een verbetering aan de netwerken en voor de eindgebruikers. Voor KPN houdt het in dat de er naar nieuwe verbeterde ethernet technologie wordt overgestapt namelijk DVB-T2. Ziggo gaat het analoge ontvangst omzetten naar volledig digitaal. In dit artikel geven we antwoord op een aantal vragen.

 • Augustus
 • NIEUW! Seijseners toekomstproof laadpalen voor de elektrische auto!

  NIEUW! Seijseners toekomstproof laadpalen voor de elektrische auto!

  maandag 13 augustus 2018 - Algemeen nieuws
  Made in Holland en op basis van meer dan 50 jaar stroomzuil ervaring. De Seijsener oplaadpaal Business voor de zakelijke markt heeft alles wat u van een laadpaal kunt verwachten. En meer! Toekomstklaar is deze laadpaal bovendien, door onze jarenlange ervaring en expertise in auto laadpalen. Door de slimme technologie passen wij zo het aantal benodigde kW aan. Zo bent u altijd klaar voor de nodige zwaardere vermogens in de toekomst, zónder daarvoor een nieuwe laadpaal te hoeven aanschaffen. Kortom: deze laadpaal brengt u letterlijk vooruit!

 • Een camperterrein realiseren doe je zo!

  Een camperterrein realiseren doe je zo!

  donderdag 2 augustus 2018 - Algemeen nieuws
  Bijna het hele jaar door zijn camperaars op pad. Camperen is immers niet seizoensgebonden. Zo kun je het hele jaar door toeristen ontvangen. Daarom kan een camperplaats een mooi uithangbord zijn. Je kunt het zo luxe of simpel aanleggen als gewenst. Maar hoe een camperplaats te realiseren?

 • Juni
 • De ideale haven: 24 uur per dag open. 7 dagen per week. Zonder extra personeel.

  De ideale haven: 24 uur per dag open. 7 dagen per week. Zonder extra personeel.

  woensdag 13 juni 2018 - Algemeen nieuws
  Er altijd zijn voor uw gasten en eenvoudig toegang tot alle faciliteiten bieden. Ook als u, als beheerder, er zelf even niet bent? Het kan met de nieuwe ontwikkeling AanUit.net. Met AanUit.net bedienen uw gasten gemakkelijk per eigen mobiele telefoon alle faciliteiten zoals stroom, water en ook liggeld. En de betaling? Die wordt direct automatisch verrekend. Kortom: 24/7 toegang, en geen tijdrovende administratie meer nodig!

 • Mei
 • Profiteert uw recreatiebedrijf van toename toeristen?

  Profiteert uw recreatiebedrijf van toename toeristen?

  donderdag 31 mei 2018 - Algemeen nieuws
  Groei van het toerisme in Nederland betekent niet automatisch groei van uw recreatiebedrijf. Hoe zorgt u ervoor dat uw recreatiepark ook volgend jaar nog aantrekkelijk is voor de veeleisende toerist? Door samenwerking met recreatiespecialist Seijsener maakt u ruimte om de gewenste veranderingen door te voeren.

 • Hoe kiest u een hygiënisch betrouwbaar watertappunt?

  Hoe kiest u een hygiënisch betrouwbaar watertappunt?

  woensdag 30 mei 2018 - Algemeen nieuws
  Hygiëne, speciaal op plekken waar veel kinderen komen, is enorm belangrijk. Helaas zijn niet alle recreatieproducten met dat als voornaamste uitgangspunt ontwikkeld. Zo zijn er de mooiste watervoorzieningen waar pannen pasta en andere -veelal etens- resten worden omgespoeld en waar tegelijkertijd ‘even snel’ de handen worden gewassen. Maar waar etensresten zich ophopen, buiten in het zonnige zomerseizoen, wil je natuurlijk geen wespen en ander ongedierte aantrekken op de plek waar juist vooral ook kinderen hun handen reinigen.

Logo Seijsener rekreatietechniek
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1505 HG Zaandam, +31 (0)75 6810 610   www.seijsener.com