Hekwerken
op maat gemaakt

Seijsener techniek voor hekwerken

Uw gasten vertrouwen op een goed beveiligd terrein of haven waar hun kostbare bezit veilig is. En tegelijkertijd ook gastvrijheid en een ontspannen sfeer ervaren. Seijsener Techniek is de adviseur bij uitstek als het om hekwerken op maat gaat. Samen met u ontwerpen wij het hek dat exact aansluit op uw situatie en wensen. Zo kan de uiteindelijke uitvoering variëren van eenvoudig tot zwaar bewapend, afhankelijk van de omgeving en omstandigheden. Ook onze solide hekwerken laten zich combineren met verschillende toegangssystemen en is elektrische aansturing mogelijk. Dat is genieten!

Hekwerken

Seijsener-Rekreatietechniek---Jachthaventechniek---haven--entreebeheer---jachthavenbetaalkaart---rolpoort

De solide hekwerken van Seijsener laten zich uitstekend combineren met verschillende toegangscontrolesystemen. Zo zijn bijvoorbeeld, om sabotage te voorkomen, de magneten van het hekwerk volledig ingekapseld en de bedrading veilig en onzichtbaar weggewerkt. Bovendien kan in de boven spijlen ledverlichting gemonteerd worden. Zo is het hek nog minder vandalismegevoelig en ook bij duisternis veilig te bedienen.

Tourniquets

Een tourniquet is een draaihek dat steeds maar één persoon tegelijk doorlaat. Hiermee kunt u de toegang tot uw terrein of faciliteiten uitstekend controleren. Zeker wanneer u de poort combineert met toegangscontrole. Wilt u met een pasjessysteem werken? Waar wilt u het tourniquet plaatsen? Mogen er een maximaal aantal personen toegang krijgen? Wij adviseren u graag welk systeem geschikt is voor uw situatie.

ID middelen

Seijsener biedt een compleet assortiment van identificatiemiddelen met de bijbehorende lezers en uitgifteproducten, toegesneden op iedere specifieke situatie. Er zijn sleutels, buttons en ook barcodekaarten. Laat u bij uw keuze voor een toegangscontrolesysteem goed adviseren welke identificatiemiddelen het beste bij uw organisatie passen, voor nu en voor toekomst.

seijsener-techniek-toegangsbeheer-toegangstechniek-hekwerk-hekwerken-camping-bungalowpark-jachthaven

Seijsener voor:
• Solide, vandaalbestendige hekwerken
• Combineer met verschillende toegangssystemen
• Combineer met verschillende betaalsystemen
• Elektrische aandrijving
• Bediening met kaarten, sleutels, mobiele telefoon, barcode
• Leespalen, camera’s, printers en uitgifte automaten
• Een zeer uitgebreide webshop
• Advies, ruime keuze, snelle levering

Gastvrij zijn, een veilige omgeving creëren. Onze solide hekwerken laten zich combineren met verschillende toegangscontrolesystemen. Dat is genieten!

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Seijsener Techniek - toegangstechniek - toegangscontrole - deursloten

Wij doen zoveel meer:

Slagbomen

Flexibel en robuust

Boekingsautomaat

Voor 24/7 (zelf)service

Tourniquets

Voor binnen en buiten bruikbaar

Kentekenherkenning

Innovatief systeem zonder sleutels of pasjes

Camerasystemen

Op afstand zien wat er op uw terrein speelt

SEP-card

Meer gemak voor uw gasten én uzelf