Haventechniek

Voor iedereen een veilige haven. Ook voor de gemeente

Seijsener is dé specialist op het gebied van haventechniek. We begrijpen dat als havenbeheerder uw tevredenheid en gemoedsrust van groot belang zijn. Met onze slimme technische oplossingen streven we ernaar om uw havenbeheer makkelijker te maken en uw zorgen te verminderen. Of het nu gaat om infrastructuur, energiemanagement of toegangstechnologie, we zorgen ervoor dat alles net wat slimmer wordt. Met onze jarenlange ervaring en toewijding bieden we duidelijke plannen, hoogwaardige producten en betrouwbare oplossingen. Laat Seijsener uw haventechniek optimaliseren, zodat zowel u als uw gebruikers kunnen genieten van een goed functionerende haven. Kies Seijsener als uw betrouwbare partner in haventechniek.

Ons aanbod

Infrastructuur

Op een goed functionerende haven is  infrastructuur van essentieel belang. Van elektriciteits- en watervoorziening tot verlichting, afvoersystemen en beheersystemen voor de plezievaart. Seijsener zorgt voor een probleemloze infrastructuur in uw haven.

Onderhoud

Efficiënt onderhoud in een haven is cruciaal voor een optimale ervaring. Seijsener biedt betrouwbaar onderhoud van technische installaties en infrastructuur aan, zodat uw haven probleemloos blijft functioneren.

Slimme systemen

Verbeter de gebruikerservaring in uw haven met slimme systemen. Seijsener levert geavanceerde oplossingen zoals slim energiebeheer, toegangscontrole en havenbeheersystemen voor een efficiënte en comfortabele havenervaring.

AanUit.net

Ben je beheerder van een haven en wil je meer gemak en een gebruiksvriendelijk betaalsysteem bieden aan klanten? Met onze havensoftware kunnen gebruikers zelf hun verblijf, stroom en water activeren en betalen via de app.

Als beheerder heb je altijd inzicht in het gebruik van de faciliteiten en wie er heeft betaald dankzij onze software voor havens. We verzenden facturen naar gebruikers en zorgen ervoor dat je het geld ontvangt. Zo wordt de administratie van jouw haven super eenvoudig.

En nog meer

Zorg ervoor dat uw gasten niets tekortkomen op uw haven. Seijsener biedt voorzieningen aan zoals laadpalen, toegangscontrole en vuilwaterpompen. Maak de ervaring compleet en vertrouw op Seijsener voor technische oplossingen.

Meer weten?

Ontdek meer over onze haventechnieken voor de pleziervaart en hoe deze uw haven kan verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bestel losse producten via onze webshop.