Gemeente Den Haag kiest opnieuw voor Marktstroom

Gemeente-Den-Haag-kiest-opnieuw-voor-marktstroom van Seijsener

Gemeente Den Haag kiest opnieuw voor Marktstroom

Op het Prins Hendrikplein in Den Haag zijn gloednieuwe stroomkasten met Marktstroom in gebruik genomen. Het Prins Hendrikplein ligt midden in het Zeeheldenkwartier.

Het Zeeheldenkwartier is één van de gezelligste stadswijken van Den Haag. Gelegen aan de rand van de Haagse binnenstad, is dit de buurt waar je veel authentieke winkeltjes, sympathieke restaurantjes en cafés, zonnige pleinen en prachtige jugendstilpanden vindt. Geen wonder dus dat het Zeeheldenkwartier enorm geliefd is bij de Haagse locals. Logisch dat hier duurzame stroomkasten met app bediening een uitkomst zijn im plaats van vervuilende dieselaggregaten. Het project is gerealiseerd door Baas BV en Seijsener.

Wat is Marktstroom?

Marktstroom is een nieuwe manier om stroom te activeren en af te rekenen op marktpleinen, festivalterreinen, dorpspleinen of andere openbaar toegankelijke terreinen. In de stroomzuil van Marktstroom zit een apparaat dat communiceert met het Involtum-systeem. U kunt met uw ‘traditionele’ mobiele telefoon, smartphone, tablet of laptop zeer eenvoudig contact leggen met dit systeem om aan te geven welke Marktstroom-aansluiting u wilt gebruiken. Hierna start de levering op de betreffende aansluiting.

Alle stroompunten van Marktstroom hebben een uniek vijf-cijferig nummer. Met het ingeven van dit nummer activeert u uw stroom en de daarmee samenhangende kosten.

Het systeem berekent na afloop de totale kosten van uw verbruik en stuurt u aan het eind van de maand een rekening. De betreffende kosten worden hierna eenmalig, automatisch geïncasseerd, of kunnen worden betaald via iDeal, Mr. Cash, Sofort of Creditcard (MasterCard of VISA).

Om gebruik te kunnen maken van deze dienstverlening dient u zich éénmalig vooraf te registeren door contact met ons op te nemen (dit is gratis). Hierna kunt u voortaan ieder beschikbaar Marktstroompunt in Nederland bedienen via bovenomschreven middelen.

Het is ook mogelijk de Marktstroom dienst te gebruiken zonder registratie vooraf. U kunt de Marktstroom-aansluitpunten dan alleen bedienen via uw telefoon en betaalt per creditcard.

Share this post