Genieten van Seijsener producten in Frankrijk

Seijsener techniek technische installaties voor campings en jachthavens in Frankrijk

Genieten van Seijsener producten in Frankrijk

Niet alleen met Seijsener Techniek kunt u alle kanten op. Ook onze dealers in het buitenland kunnen u op zoveel manieren helpen. Wilco en Marina Kanders ontzorgen u graag in Frankrijk.

 

Ga maar genieten, ook in het buitenland!


Wij zijn Wilco en Marina Kanders en wonen sinds 5 jaar in het zuiden van Frankrijk. Het vertrek uit Nederland was een weloverwogen beslissing. We houden ervan om onze horizon te verbreden, uitdagingen aan te gaan en open te staan voor vernieuwingen. Wonen in Frankrijk met het mooie landschap om ons heen, zoals de bergen en de zee… we vinden het geweldig! Door onze ruim 30 jaar kampeerervaring, zijn wij als ondernemers anders naar een camping gaan kijken. Hierdoor denken wij dat met onze ervaring u goed van dienst kunnen zijn.

Behalve de verkoop van Seijsener producten hebben wij zeker de aandacht voor After Sales. Een product verkopen en dan geen service achteraf meer geven, dat kan naar onze beleving niet. Daar ligt dan ook onze kracht!


Alle eigenaren en beheerders van een vakantielocatie in Frankrijk zijn onze potentiële cliënten. Al woont u bij wijze van spreken bij ons om de hoek of in het noorden van Frankrijk, u bent voor ons even belangrijk. Wij helpen u graag met al uw bouwprojecten, van klein naar groot. Niet alleen campings, maar ook jachthavens en camperplaatsen.

Wij zullen, samen met onze collega’s van Seijsener in Zaandam, ons met enthousiasme en energie inzetten om uw projecten te verwezenlijken. Kijk eens op de website  voor de mogelijkheden. U zult versteld staan wat er tegenwoordig mogelijk is!


Wij zijn telefonisch bereikbaar: Wilco mobiel: 0033 61965 5206 en Marina mobiel: 0033 63862 3501
Uiteraard kunt u ook een e-mail versturen naar: Wilco: wilco@seijsener.fr en Marina: marina@seijsener.fr

Samen met u kijken wij uit naar een nieuwe toekomst waarin de COVID-19 maatregelen u niet belemmeren en dat uw vakantielocatie weer volop voor genot zorgt voor uw gasten.

Share this post