Gemeente

Goed doen voor
de mens en de natuur

Seijsener techniek voor uw gemeente

Zoveel mensen. Zoveel wensen. Als gemeente kunnen daarom zoveel technische zaken op u afkomen. Bijvoorbeeld de vraag om meer duurzame oplossingen. Of om meer vakantiefaciliteiten zoals populaire camperplaatsen. Of de behoefte om Walstroomtechniek in een haven waarmee de lucht in de omgeving schoner wordt. Of u zoekt een alternatief voor dieselgeneratoren die vrachtwagens nodig hebben om te koelen en te vriezen? Uit de gemeenschap kunnen allerlei vragen en behoeftes komen om vernieuwende technische oplossingen. Feit is dat Seijsener als technisch totaalinstallateur werkt voor allerlei gemeenten door heel het land. Omdat het echt genieten is om met de toekomst van iedereen bezig te zijn. Ook voor ons.

Camperplaatsen

Seijsener YoreOn Aktivierungs- und Bezahlservice für Strom, Wasser, Campingplatzgebühren

Veel gemeenten overwegen camperlocaties te realiseren om het toerisme te bevorderen. Het toenemende aantal camperaars zal langer op de camperplaats verblijven als er voorzieningen zijn, wat de lokale middenstand ten goede komt. Seijsener richt al ruim 55 jaar camperplaatsen in. Van eenvoudige camperplaatsen tot aan volledig geautomatiseerde zelfservice camperterreinen. Bij Seijsener bent u aan het juiste adres.

Duurzame haven

Maakt u zich sterk voor een veilige, duurzame en aantrekkelijke haven en omgeving. Een efficiënte haven die steeds slimmer, sneller en schoner werkt. Seijsener kan  een belangrijke rol vervullen in de energietransitie. Met Walstroom voor een schonere en stillere scheepvaart. Of het ontwerpen en aanleggen van een elektrische haven. Seijsener helpt u graag uw ecologische voetstap te verkleinen en overlast te beperken. 

Stadsdistributie
Seijsener haventechniek - walstroom - riviercruises - powerlocks - pompen - SAB ecokaart– installatietechnieken - vuilwaterpompen - jachthaven

Veel gemeentes maken werk van schone stadsdistributie. Minder fijnstof, stikstof, verkeersoverlast en geluidsoverlast, door  het inzetten van elektrische voertuigen. Seijsener biedt allerlei soorten oplaadsystemen voor scooters, auto’s, schepen, vrachtwagens of touringcars. Dit maakt het gebruik van diesselaggregaten overbodig en draagt bij aan de reductie van uw CO2 footprint en een fijnere omgeving. Dat is genieten!

Seijsener-techniek-vuilstortplaats-technische-installaties-campingtechniek-AanUit.net-gemeentes-betaalsysteem-slagboominstallaties-camperplaatsen

Seijsener voor:
• Eerste fabrikant van Walstroom met Duits IJkrechtcertificaat
• Advies, ontwerp, uitvoering van camperplaatsen
• Verblijf, stroom en water afrekenen met AanUit.net
• Verbeter de leefomgeving met Walstroom
• Laadpalen, (wal- en markt)stroomkasten
• Emissiervrije stadsdistributie
• Ontzorging van diverse projecten, zoals: in de Gemeente Harderwijk, Gemeente Enkhuizen, Gemeente Den Haag

Seijsener voor het aanleggen van camperplaatsen, voor het creëren van een stillere en schonere gemeente met elektrisch varen, walstroom of schone stadsdistributie. Dat is genieten!

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Voor onze slimme oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u ook een online demo plannen. Zo kunt u rustig op afstand alle informatie vergaren die u op dit moment nodig heeft.

Marktstroom maakt het makkelijk. De gebruiker activeert de stroom voor de kermis, de markt, of festival zèlf, zonder hiervoor naar het gemeentehuis of de beheerder te gaan.

Seijsener: zoveel om van te genieten

Wij doen zoveel meer:

Camperplaatsen

Toeristische meerwaarde met nieuwe camperplaatsen

Walstroom

Leefbare gemeente & schone luchtkwaliteit

Marktstroom

Via een app stroom (de)activeren en afrekenen

AanUit.net

Minder administratie, meer gastvrijheid

Truckstroom

Schone stadsdistributie

Emmissievrij varen

Smart charging infrastructuur

Evenementenstroom

Tijdelijke stroomvoorzieningen

Laadpalen

Voor auto's & fietsen/scooters