Gemeente

Goed doen voor de mens en de natuur​

Elke gemeente wordt geconfronteerd met verschillende technische uitdagingen, afgestemd op de diverse behoeften van mensen. Of het nu gaat om duurzame oplossingen, populaire camperplaatsen, schone luchtkwaliteit met Walstroomtechniek in havens, of het zoeken naar alternatieven voor dieselgeneratoren in koel- en vriesinstallaties voor vrachtwagens, Seijsener staat klaar als full service partner om gemeenten in het hele land te ondersteunen. We zijn trots om bij te dragen aan de toekomst van iedereen en het vervullen van vernieuwende technische behoeften. Samen creëren we een genietbare leefomgeving.

Ons aanbod

Camperplaatsen

Gemeenten overwegen camperplaatsen om het toerisme te bevorderen. Seijsener heeft ruim 60 jaar ervaring in het inrichten van camperplaatsen, van eenvoudige tot geautomatiseerde locaties. Bij Seijsener bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige en innovatieve oplossingen die het verblijf van camperaars optimaliseren.

Duurzame haven

Zet u zich als gemeente in voor een veilige, duurzame en aantrekkelijke haven? Seijsener staat klaar om een belangrijke rol te spelen in de energietransitie. Wij bieden oplossingen aan zoals AanUit.net en Walstroom voor een schonere en stillere scheepvaart Wij hebben al 60 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van elektrische havens.

Stadsdistributie

Steeds meer gemeentes zetten zich in voor schone stadsdistributie om de impact van fijnstof, stikstof, verkeersoverlast en geluidsoverlast te verminderen. Bij Seijsener vindt u diverse oplaadsystemen voor elektrische scooters, auto’s, vrachtwagens en touringcars. Hierdoor is het gebruik van dieselaggregaten overbodig en kunt u uw CO2-voetafdruk verkleinen, terwijl u geniet van een prettigere omgeving.

Compleet ontzorgd worden

Ervaar het ultieme gemak en de volledige ontzorging met de slimme systemen van Seijsener. Als beheerder van gemeentelijke havens, markten en camperplaatsen kunt u vertrouwen op onze innovatieve oplossingen.

Onze integratie van technische installaties met dashboards, smartphone-apps en flexibele betalingsmethodes biedt u en uw gebruikers ongekend gemak. Met onze systemen kunnen zij namelijk zelf een dienst aan- en uitzetten.  Dat is slim bedacht, goed uitgevoerd

Gemeente Harderwijk

Het ambitieuze project Waterfront in Harderwijk transformeert de kustlijn langs het centrum van de stad en maakt de stad weer levendig aan het water. Het omvat onder andere nieuwe woningen, passantenhaven, stadsstrand en diverse voorzieningen. Seijsener heeft als partner meegewerkt aan de realisatie van de passantenhaven. Met behulp van AanUit.net kunnen schippers zelf diensten activeren en betalen, zonder tussenkomst van de havenmeester. Havenmeesters hebben ook tablets met pinterminals om direct kosten met gasten te verrekenen, waardoor passanten gemakkelijk liggeld en andere services kunnen afrekenen.

Meer weten?

Ontdek de impact van onze technologieën en verbeter uw gemeente aanzienlijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze webshop voor individuele oplossingen. Laat ons uw specifieke behoeften weten, wij staan klaar om u te ondersteunen bij het optimaliseren van uw voorzieningen en het versterken van uw gemeente.