Gemeente Harderwijk kiest voor Aanuit.Net van Seijsener

Gemeente Harderwijk kiest voor AanUit.net van Seijsener

De realisatie van de volledig nieuwe passantenhaven in het centrum van Harderwijk maakt deel uit van het omvangrijke project Waterfront. De door ons eerder gerealiseerde (medio 2015) jachthaven van de watersport vereniging Flevo (jachthaven de Knar) maakt hier ook tevens deel van uit.

Klant

Passantenhaven Harderwijk

Jaar

2018

Diensten

Elektra, Riool/Hemelwater, Water en Betalingssystemen

Uitdaging

Om het tij te keren ontwikkelt gemeente Harderwijk, in nauwe samenwerking met andere partijen, het Waterfront. Een veelomvattend project dat de stad volop toekomst biedt. Met het Waterfront ontstaat een nieuwe aantrekkelijke kustlijn die berekend is op de eisen van de moderne tijd, met respect voor de natuur en het historische karakter van Harderwijk.

Resultaat

Alle voorzieningen in de passantenhaven kunnen worden betaald (liggeld ,elektra en drinkwater) of worden geactiveerd (vuilwaterpomp en ondergrondse vuilcontainer) middels AanUit.net. Hierdoor is het dus mogelijk om zonder tussenkomst van de havenmeester 24/7 gebruik te maken van de voorzieningen en liggeld te betalen.

De havenmeesters zijn daar tevens voorzien van een AanUit.net tablet met mobiele pinterminal waarop hij direct de kosten met de gast kan verrekenen. (kortom toch geautomatiseerde betaling), maar voor de gast de keuze. Dit is dan ook de ideale oplossing voor de passanten welke bij een havenmeester het liggeld , stroom en eventueel drinkwater willen afrekenen.

Seijsener: zoveel om van te genieten

Video afspelen

Wij doen zoveel meer:

Elektra

Duurzame & Veilige installatie

Verlichting

Veilig & Sfeervol

Gas

Veilig & verantwoorde installatie

Televisie/Internet

Snel & Storingsvrij

Energietransitie

Advies & maatregelen

Riool/hemelwater

Duurzame & hygiënische installatie

Water

Waterbesparende installatie

Blusleiding

Bluswatervoorziening aanleggen