Gemeente Enkhuizen kiest voor nieuwe betaalautomaat van Seijsener

Gemeente Enkhuizen kiest voor nieuwe betaalautomaat van Seijsener

Liggeldbetaalautomaten zijn al vele jaren een aantrekkelijke oplossing om de havenmeester te ontlasten en de geldstromen te regulieren. Elke passantenhaven heeft echter zijn eigen specifieke eisen en wensen. Seijsener heeft voor elke toepassing de juiste oplossing!

Klant

Gemeente Enkhuizen

Jaar

2018

Diensten

Liggeldbetaalautomaat

Uitdaging

In de binnenhavens van Enkhuizen wordt al vele jaren met succes het jachthavenbetaalkaart systeem toegepast voor betaling van stroom en water. De 2 bestaande liggeldbetaalautomaten waren na vele jaren trouwe dienst echter aan vervanging toe waren en het systeem moest daarnaast geschikt moest worden gemaakt voor de nieuwste vormen van PIN betaling. Voor de havendienst was het een uitgemaakte zaak dat de nieuwe automaten op dezelfde wijze moesten functioneren. Maar dan wel met de nieuwste technologie!

Resultaat

Seijsener gaat daarom dit voorjaar 2 nieuwe liggeldbetaalautomaten leveren waar de passanten hun liggeld kunnen betalen, de jachthavenbetaalkaart kunnen kopen en opwaarderen en een sticker krijgen welke als betalingsbewijs op de stag van het schip kan worden geplakt. Bewezen technologie in een nieuw modern jasje!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Video afspelen

Wij doen zoveel meer:

Campings

Een recreatiepark beheren en tijd overhouden

Havens

Voor iedereen een veilige haven

Bungalowparken

Met vakantiegevoel een bungalowpark beheren

Camperplaatsen

Voor iedereen een veilige haven

Beroepsvaart

Hoe duurzaam wilt u het aanleggen?

Gemeente

Goed doen voor de mens en de natuur

Innovatieve systemen

Heerlijk varen zonder muntjes

Toegangscontrole

Hartelijk welkom maar niet altijd