Elektrische vervoer

Krachtige oplossingen voor elektrisch vervoer

Welkom bij Seijsener, uw betrouwbare partner voor laadpalen. Al meer dan 60 jaar staan wij bekend om onze kwaliteit, innovatie en uitstekende producten. Bij Seijsener begrijpen we het belang van duurzaamheid en toegankelijkheid in de wereld van vandaag. Daarom bieden we een breed assortiment aan laadpalen aan, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Onze laadpalen zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook compatibel met diverse backoffice systemen, zodat u zonder zorgen uw elektrische auto kunt opladen. Ontdek onze producten en diensten en ervaar de kwaliteit van Seijsener. Laten we samen op weg gaan naar een duurzamere toekomst!

Ons aanbod

Op parkeerplaatsen

De perfecte laadpaal in uw eigen huisstijl. Seijsener levert complete laadoplossingen voor elektrische auto’s, inclusief laadpalen, beheer en onderhoud. Geschikt voor elke auto, met slimme software en vakmanschap.

Op woningen

De SEVbox van Seijsener: de ideale laadoplossing voor woningen en vakantiehuizen. Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en efficiënt opladen van uw elektrische auto, met de SEVbox van Seijsener.

Laden in de logistiek

Efficiënt laden in de logistiek met NomadPower. Betrouwbare stroomvoorziening voor vrachtwagens en koelunits op parkeerplaatsen en logistieke hubs, ter verbetering van operationele efficiëntie.

Van maatwerk tot totaaloplossing

Ontzorging in elke stap van het proces. van advies, technisch ontwerp, installatie, onderhoud tot en met beheer van laadinfrastructuur voor elektrische mobiliteit. Maatwerk totaaloplossingen voor tevreden klanten.

Backoffice

Goed nieuws voor automobilisten en bedrijven! Onze laadpalen voor auto’s zijn ontworpen met gebruiksgemak en toegankelijkheid in gedachten. Standaard zijn ze compatibel met de volgende backoffices:

Dit betekent dat u zonder gedoe kunt laden, ongeacht de backoffice die u gebruikt. We blijven toegewijd aan het bieden van naadloze laadervaringen voor alle gebruikers en bedrijven. Mocht u uw backoffice willen koppelen met onze laadpalen, neem dan contact met ons op

En nog meer

Bij Seijsener gaat innovatie verder dan alleen autolaadpalen. Hoewel we trots zijn op onze hoogwaardige laadoplossingen, strekt ons aanbod zich uit tot een breed scala aan producten en diensten die ontworpen zijn om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Van geavanceerde energieoplossingen tot duurzame infrastructuur en meer, Seijsener is uw one-stop-shop voor al uw technische behoeften.

Meer weten?

Ontdek meer over onze geavanceerde campingechniek en hoe deze uw camping kan verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bestel losse producten via onze webshop.