Laadpalen die u energie geven!

Seijsener techniek voor elektrisch vervoer

Een prachtige ontwikkeling: elektrisch rijden heeft de markt veroverd en elektrisch varen volgt in rap tempo. Maar de vraag naar laadpunten, ook voor fietsen en scooters, stijgt ook ongekend. Hoe kun je als ondernemer, beheerder of ambtenaar nou inhaken op die groeiende behoefte? Simpel: steek eens energie in wat marktonderzoek en, let maar op, u komt uit bij Seijsener Techniek. Wij maken al meer dan 55 jaar een groot assortiment laadpalen. Voor elk doel, voor elke doelgroep en voor elke doelstelling. In de hoogste kwaliteit en mèt een ingenieus afrekensysteem. Kortom: wilt u ook nieuwe energie krijgen kom dan eens bij Seijsener uw licht opsteken. Altijd een perfecte laadoplossing voor uw situatie

Fiets laadpaal

Steeds meer mensen stappen over op een elektrische (brom)fiets, waardoor de vraag naar laadpalen voor elektrische fietsen stijgt. Onze oplaadpunten zijn eenvoudig in gebruik en robuust. Een regelrechte terrastrekker voor recreatie en horeca gelegenheden.

Auto laadpaal

De perfecte laadpaal voor uw gasten. Seijsener biedt een complete laadoplossing voor elektrische auto’s: laadpalen, laadbeheer en diensten. Onze laadpalen zijn geschikt voor elke elektrische auto, werken op slimme software en worden door onszelf gefabriceerd, geïnstalleerd en onderhouden.

Boot laadpaal
Seijsener-Techniek-laadpalen-elektrisch-vervoer-oplaadpunten-boot

Seijsener is fabrikant en specialist op het gebied van installatie en onderhoud van oplaadpunten voor elektrische boten. De oplaadpunten zijn er in vele uitvoeringen en geschikt voor onder andere jachthavens, rondvaartmaatschappijen, rederijen, havens, openbare laadpunten voor passanten en de scheepvaart.

Seijsener-techniek-laadpalen-elektrisch-vervoer-opladen-oplaadpunten-elektrische-auto-elektrische-boot-gemeentes-camping-bungalowpark-park-and-ride-aanuit.net

Seijsener voor:
• Laadpalen voor auto’s, fietsen/scooters, boten en vrachtwagens
• Met 1,2 of 4 contactdozen per punt
• Autolaadpalen met laadvermogen van 11 tot 22 kW
• IJzersterk 100% recyclebaar aluminium profiel
• Custom design en iedere RAL-kleur mogelijk
• Mèt een ingenieus afrekensysteem
• Up-to-date met smart charging
• Ontzorging van diverse projecten

Seijsener maakt al meer dan 55 jaar een groot assortiment laadpalen voot auto's tot binnenvaartschepen. Voor elk doel, voor elke doelgroep en voor elke doelstelling. Dat is genieten!

Wellicht overweegt u te investeren in een laadpalen. Bekijk hier ons rekenvoorbeeld en u zal zien dat een laadpaal zo terugverdiend kan zijn!

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u nog meer genieten? Download onze brochure over de auto laadpalen. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Wij doen zoveel meer:

Campings

Een recreatiepark beheren en tijd overhouden

Havens

Voor iedereen een veilige haven

Bungalowparken

Met vakantiegevoel een bungalowpark beheren

Camperplaatsen

Voor iedereen een veilige haven

Beroepsvaart

Hoe duurzaam wilt u het aanleggen?

Gemeente

Goed doen voor de mens en de natuur

Innovatieve systemen

Heerlijk varen zonder muntjes

Toegangscontrole

Hartelijk welkom maar niet altijd