Elektrische vervoer

Krachtige Oplossingen voor Elektrisch Vervoer

Bij Seijsener Techniek maken we al meer dan 60 jaar een breed assortiment aan slimme technische oplossingen, inclusief laadpalen. Of het nu gaat om elektrisch rijden, fietsen of vrachtwagens, wij hebben de perfecte laadoplossing voor elke situatie. Onze vakmensen denken met u mee en zorgen ervoor dat alles werkt zoals u wilt. Van recreatie tot duurzame mobiliteit, Seijsener is uw full-service partner in techniek. Met onze doordachte oplossingen maken we het leven relaxter voor ondernemers, gebruikers, vervoerders, gemeenten en chauffeurs. Bij Seijsener vinden we plezier in wat we doen en streven we altijd naar een helder plan, de beste producten en slimme oplossingen. Want niets is zo lekker als alles werkt zoals je wilt.

Ons aanbod

Op de parkeerplaats

De perfecte laadpaal in uw eigen huisstijl. Seijsener levert complete laadoplossingen voor elektrische auto’s, inclusief laadpalen, beheer en onderhoud. Geschikt voor elke auto, met slimme software en vakmanschap.

Op woningen

De SEVbox van Seijsener: de ideale laadoplossing voor woningen en vakantiehuizen. Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en efficiënt opladen van uw elektrische auto, met de SEVbox van Seijsener.

Laden in de logistiek

Efficiënt laden in de logistiek met NomadPower. Betrouwbare stroomvoorziening voor vrachtwagens en koelunits op parkeerplaatsen en logistieke hubs, ter verbetering van operationele efficiëntie.

Van maatwerk tot totaaloplossing

Ontzorging in elke stap van het proces. van advies, technisch ontwerp, installatie, onderhoud tot en met beheer van laadinfrastructuur voor elektrische mobiliteit. Maatwerk totaaloplossingen voor tevreden klanten.

En nog meer

Bij Seijsener Techniek bieden we hoogwaardige laadoplossingen met een snelle terugverdientijd. Ontdek meer over de efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van onze laadpalen. Bezoek onze webshop om direct laadpalen te bestellen en uw laadinfrastructuur te verbeteren.

Meer weten?

Ontdek meer over onze geavanceerde campingechniek en hoe deze uw camping kan verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bestel losse producten via onze webshop.