Elektrisch varen

Voor iedereen een elektrische haven

De populariteit van elektrisch varen groeit snel, en veel jachthavens willen voldoen aan deze vraag met de beste faciliteiten. Seijsener Techniek is de ideale partner om mee samen te werken. Seijsener heeft diepgaande kennis van elektrisch varen en de benodigde voorzieningen. We bieden professionele servicezuilen, veilige leidingen en de nieuwste technologie voor onder andere afrekensystemen en meer. Met onze efficiënte AanUit.net-app kun je gemakkelijk vaar- en liggeld betalen, evenals de stroom- en watervoorziening regelen en verrekenen. Dit zorgt voor ultiem gemak voor iedereen. Wil je meer weten over de verbeterde faciliteiten voor elektrisch varen? Neem contact op met Seijsener en geniet zeker van een gelukkig vaarseizoen!

Ons aanbod

E-havens

Ontdek de expertise van Seijsener Techniek in het adviseren en realiseren van krachtige oplaadfaciliteiten voor elektrisch aangedreven vaartuigen. Met meer dan 60 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat elk type vaartuig snel en volledig opgeladen kan worden. Betaling is eenvoudig en kan worden gedaan met kaarten, bankpassen, muntjes of zelfs via de handige AanUit.net-app. Vertrouw op Seijsener voor de beste laadoplossingen voor uw vaartuig.

Duurzame haven

Zet u in voor een veilige, duurzame en aantrekkelijke haven en omgeving? Ontdek de voordelen van Walstroom van Seijsener. Met Walstroom ademt iedereen opgelucht. Aggregaten behoren tot het verleden, met hun vervuiling, stank en geluidsoverlast. Maak uw haven slimmer, sneller en schoner met de efficiënte oplossing van Seijsener.

Infrastructuur

Verbeter de infrastructuur voor elektrisch varen in havens en gemeenten met Seijsener. Onze hoogwaardige oplaadfaciliteiten en slimme oplossingen ondersteunen een naadloze overgang naar elektrisch varen. Van laadpalen tot efficiënte afrekensystemen, wij bieden de infrastructuur die nodig is voor duurzaam en probleemloos varen. Investeer in de toekomst van elektrisch varen met Seijsener.

Waarom duurzaam varen?

Duurzaam varen in de pleziervaart is essentieel voor een beter milieu, sociale verantwoordelijkheid en kostenbesparing. Seijsener is trots om deel uit te maken van de Coalitie Duurzaam Varen, een samenwerkingsverband dat streeft naar verduurzaming van de pleziervaartsector.

Met onze expertise, producten en systemen verminderen we de uitstoot en beschermen we de natuur. Samen streven we naar een beter leefklimaat. Laten we samenwerken en de pleziervaart in Nederland verduurzamen.

E-harbour

Seijsener heeft in Amsterdam een duurzame haven gerealiseerd met ruim 65 hoogwaardige ligplaatsen voor elektrisch aangedreven passagiersvaartuigen. Deze toekomstbestendige jachthaven maakt de transitie naar elektrisch varen mogelijk. Seijsener staat bekend om zijn kwaliteit en maatwerkoplossingen. Het project omvat onder andere krachtige oplaadfaciliteiten met dikke kabels, gebruiksvriendelijke betalingssystemen en aangepaste zuilen. Naast elektrische oplaadpunten zijn er ook voorzieningen zoals drinkwatertapautomaten, verlichting en toegangscontrolesystemen geïnstalleerd. De haven is ontworpen om het hele jaar door probleemloos te functioneren, zelfs tijdens vorstperiodes.

Meer weten?

Ontdek de kracht van onze kennis voor elektrisch varen in de plezier- en beroepsvaart en transformeer uw haven. Neem vandaag nog contact op met onze verkoopadviseur voor gedetailleerde informatie en advies op maat. Bezoek tevens onze webshop voor een scala aan individuele producten. Laat ons weten wat uw specifieke behoeften zijn, wij zijn er om u te ondersteunen.