Elektrisch varen

Elektrisch varen met Seijsener, zo genieten!

Elektrisch varen gaat hard. Geen wonder dat veel jachthavens zoeken naar de beste voorzieningen om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. Seijsener Techniek is daarbij dè partij om mee in zee te gaan.

Seijsener weet alles van elektrisch varen en noodzakelijke voorzieningen. Bijvoorbeeld met allerlei professionele servicezuilen, gegarandeerd veilig leidingwerk en de nieuwste techniek op het gebied van afrekensystemen. Zoals het efficiënte AanUit.net met een app waarmee je het vaar-en liggeld betaalt en ook de stroom- en watervoorziening aan- en uitzet en verrekent. Wat een gemak voor iedereen.

Ook meer weten over de betere voorzieningen voor elektrisch varen?  Neem dan contact op met Seijsener dan weet u een ding zeker: het wordt een gelukkig vaarjaar!

Elektrische jachthavens

Het gelijktijdig opladen van een groot aantal elektrisch aangedreven vaartuigen vraagt om een zeer krachtige elektra infrastructuur. Seijsener adviseert en realiseert al ruim 55 jaar de beste oplaadfaciliteiten om elk type vaartuig snel en volledig op te laden. En afrekenen? Dat kan met kaarten, bankpassen, muntjes of doet de vaarder zelf met de AanUit.net-app.

Duurzame haven

Seijsener-techniek-beroepsvaart-cruises-vuilwaterpompen

Maakt u zich sterk voor een veilige, duurzame en aantrekkelijke haven en omgeving. Een efficiënte haven die steeds slimmer, sneller en schoner werkt. Met de komst van Walstroom van Seijsener kan iedereen opgelucht ademhalen. Walstroom maakt aggregaten hopeloos ouderwets. Weg is de vervuiling en de stank van de dieselmotor en ook de geluidsoverlast van aggregaten behoort voorgoed tot de verleden tijd.

Emissievrije gemeente

Veel gemeentes maken werk van schone stadsdistributie. Minder fijnstof, stikstof, verkeersoverlast en geluidsoverlast, door  het inzetten van elektrische voer- en vaartuigen. Seijsener biedt allerlei soorten oplaadsystemen voor scooters, auto’s, schepen, vrachtwagens of touringcars. Dit draagt bij aan de reductie van de CO2 footprint en een fijnere omgeving. Dat is genieten!

Seijsener marina services products pedestal harbour in E-Harbour Amsterdam

Seijsener voor:

• Advies, ontwerp en realisatie naar een elektrische haven
• Liggeld, vaargeld, water en elektriciteit afrekenen met een app
• Laadpalen, walstroom en andere stroomkasten
• Advies en begeleiding van gemeenten in hun transitie naar uitstootvrij varen
Gemeente Harderwijk, Haarlem en Stichtse Vecht zijn er klaar voor

Elektrisch varen gaat hard! Transformeer met Seijsener naar een toekomstbestendig jachthavenconcept.

Persoonlijk advies

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u. >> contact

Online demo

Voor onze slimme oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u ook een online demo plannen. Zo kunt u rustig op afstand alle informatie vergaren die u op dit moment nodig heeft. >> plan uw demo

AanUit.net

AanUit.net maakt het makkelijk. De vaarder betaalt zelf zijn vaargeld en activeert de stroom en het water zèlf, zonder hiervoor naar het havenkantoor of de havenmeester te gaan. >> meer informatie

Seijsener: zoveel om van te genieten

Wij doen zoveel meer:

Emmissievrij varen

Smart charging infrastructuur

AanUit.net

Minder administratie, meer gastvrijheid

Laadpalen

Voor auto's & fietsen/scooters

Walstroom

Leefbare gemeente & schone luchtkwaliteit

[wcas-search-form]