Seijsener en duurzaam ondernemen

Veel van onze klanten hebben het duurzaam ondernemen al jaren geleden in hun bedrijfsvoering geïmplementeerd. Zo zijn Green Key en Blauwe Vlag een hulpmiddel en keurmerk om te laten zien hoe duurzaam een recreatieonderneming zijn bedrijfsvoering uitvoert.

Graag begeleiden wij u met het traject van duurzaam ondernemen. Lees hier wat Seijsener Rekreatietechniek in eigen huis doet én hoe we via ons productenpakket een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving.

Seijsener-techniek-vuilwaterpompen-campingtechniek-bungalows-gemeentes-walstroom-slagboominstallaties-camperplaatsen-combinatiepompen

Seijsener voor:
• Nul op de meter of ALL-electric
• Bewuster energiegebruik
• Schoner vaarwater
• Duurzame verlichting
• Hergebruik van energie en water
• Duurzame materialen gebruiken
• Nieuw grondstofbronnen zoals fonteinkruid en visnetten

Jaren ervaring

Seijsener is al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en inrichten van de meest veelzijdige terreinen, waaronder jachthavens, tijdelijke bewoning projecten, openbare (gemeentelijke) terreinen, house boats, walstroom, havens, camperterreinen, recreatieparken en tuinverenigingen.

Klimaatneutraal

Met zijn allen volgen een route met uitzicht op klimaatneutraal leven, werken en recreëren. Dit brengt mooie innovaties als elektrische boten, schepen, e.campers, ALL-electric vakantiehuizen en alternatieven voor dieselaggregaten. Dit heeft ook ingrijpende gevolgen voor bijvoorbeeld uw elektriciteitsnet.

Ga maar genieten!

Graag begeleiden wij u in het traject naar duurzaam ondernemen. Van capaciteitsberekeningen van uw netwerk tot het ontwerp van elektrische voer- en vaartuigen oplaadpunten, energiezuinige verlichting, slimme energiemanagement systemen en producten van natuurlijke grondstoffen zoals waterplanten.

Seijsener: zoveel om van te genieten

Video afspelen

Wij doen zoveel meer:

Campings

Een recreatiepark beheren en tijd overhouden

Havens

Voor iedereen een veilige haven

Bungalowparken

Met vakantiegevoel een bungalowpark beheren

Camperplaatsen

Voor iedereen een veilige haven

Beroepsvaart

Hoe duurzaam wilt u het aanleggen?

Gemeente

Goed doen voor de mens en de natuur

Innovatieve systemen

Heerlijk varen zonder muntjes

Toegangscontrole

Hartelijk welkom maar niet altijd