Poorten en deuren gaan voor u open!

Seijsener voor advies over deursloten

Poorten en deuren gaan voor u open! Tenminste alleen voor bezoekers en medewerkers die daartoe bevoegd zijn. Daarvoor levert Seijsener techniek deursloten. Dit maakt uw accommodatie veiliger, u krijgt inzicht in bezoekersstromen en geniet van het gemak en de flexibiliteit van een toegangscontrolesysteem. Dat is genieten! Wilt u uw toegangscontrole combineren met een betaalsysteem? Geen probleem, integreer via dit systeem zodat uw bezoekers het gebruikersgemak ervaren in een alles-in-één oplossing.

Deursloten

Seijsener-techniek-toegangscontrole-toegangstechniek-systemen-deursloten

Comfortabel en veilig verblijf, dankzij de nieuwste technologie. De elektrische deursloten zijn uitermate geschikt voor toepassingen in bungalowparken, verhuurchalets maar ook appartementen en hotels. Het systeem is niet alleen slim, veilig, innovatief en eenvoudig te installeren; het heeft bovendien geen vaste bekabeling nodig. Een betrouwbare, eenvoudige en doeltreffende bescherming van alle soorten eigendom.

ID middelen

Seijsener biedt een compleet assortiment van identificatiemiddelen met de bijbehorende lezers en uitgifteproducten, toegesneden op iedere specifieke situatie. Er zijn sleutels, buttons en ook barcodekaarten. Laat u bij uw keuze voor een toegangscontrolesysteem goed adviseren welke identificatiemiddelen het beste bij uw organisatie passen, voor nu en voor toekomst.

Toegangssoftware

Bent u op zoek naar één systeem waarin u inzicht heeft in data en in beeld wat er op uw terrein of in uw haven gebeurt? Seijsener Techniek heeft in eigen huis software ontwikkeld dat voor ieder toegangssysteem een passende oplossing biedt. Door de ruime mogelijkheden en het eenvoudig instellen van tijdsprofielen, tijdsgroepen en antipassback mogelijkheden ontstaat een flexibel systeem met onbeperkte mogelijkheden.

Seijsener-rekreatietechniek---camping---jachthaven---bungalow---gemeente---recreatietechniek---totaal-installateur---Entreebeheer---Toegangstechniek---toegangssystemen---SEP-card-deurslot-betaalsysteem

Seijsener voor:
• Eenvoudige installatie voor elk type deur
• Deursloten met tijdgestuurde toegang
• Behuizing en beslag van staal
• Combineer met alle toegangssystemen en betaalsystemen
• Geen vaste bekabeling nodig
• Efficiënte afhandeling van high traffic momenten
• Een zeer uitgebreide webshop
• Advies, ruime keuze, snelle levering

Poorten en deuren gaan voor u open! Tenminste alleen voor bezoekers en medewerkers die daartoe bevoegd zijn. Met de deursloten van Seijsener. Dat is genieten.

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt .

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak!

Seijsener: zoveel om van te genieten

Seijsener Techniek toegangscontrole deursloten

Wij doen zoveel meer:

Slagbomen

Robuust en betrouwbaar

Boekingsautomaat

Voor 24/7 (zelf)service

Tourniquets

Binnen en buiten bruikbaar

Kentekenherkenning

Zonder sleutels of pasjes

Camerasystemen

Op afstand zien wat er op uw terrein speelt

SEP-card

Meer gemak voor uw gasten én uzelf