Seijsener-techniek-toegangstechniek-toegangscontrole-deursloten Poorten en deuren
gaan voor u open

Seijsener voor deursloten

Poorten en deuren gaan voor u open! Tenminste alleen voor bezoekers en medewerkers die daartoe bevoegd zijn. Daarvoor levert Seijsener techniek deursloten. Dit maakt uw accommodatie veiliger, u krijgt inzicht in bezoekersstromen en geniet van het gemak en de flexibiliteit van een toegangscontrolesysteem.
Dat is genieten! 
Wilt u uw toegangscontrole combineren met een betaalsysteem? Geen probleem, integreer via dit systeem zodat uw bezoekers het gebruikersgemak ervaren in een ‘alles-in-één’ oplossing.

 

Comfortabel en veilig verblijf, dankzij de nieuwste technologie. De elektrische deursloten zijn uitermate geschikt voor toepassingen in bungalowparken, verhuurchalets maar ook appartementen en hotels. Voor een betrouwbare, eenvoudige en doeltreffende bescherming van alle soorten eigendom.

Seijsener biedt een compleet assortiment van identificatiemiddelen met de bijbehorende lezers en uitgifteproducten, toegesneden op iedere specifieke situatie. Er zijn sleutels, buttons en ook barcodekaarten. Laat u bij uw keuze voor een toegangscontrolesysteem goed adviseren welke identificatiemiddelen het beste bij uw organisatie passen, voor nu en voor toekomst.

Bent u op zoek naar één systeem waarin u inzicht heeft in data en in beeld wat er op uw terrein of in uw haven gebeurt? Een toegangscontrole systeem, van Seijsener, is koppelbaar aan een scala van reserveringssystemen en overziet u deze antwoorden direct. Operationele keuzes zijn vervolgens zo gemaakt. Een groot gewin voor u en uw bezoekers.

Seijsener-rekreatietechniek---camping---jachthaven---bungalow---gemeente---recreatietechniek---totaal-installateur---Entreebeheer---Toegangstechniek---toegangssystemen---SEP-card-deurslot-betaalsysteem

Seijsener voor:
• Eenvoudige installatie voor elk type deur
• Deursloten met tijdgestuurde toegang
• Behuizing en beslag van staal
• Combineer met alle toegangssystemen en betaalsystemen
• Geen vaste bekabeling nodig
• Efficiënte afhandeling van high traffic momenten
• Een zeer uitgebreide webshop
• Advies, ruime keuze, snelle levering

Poorten en deuren gaan voor u open! Tenminste alleen voor bezoekers en medewerkers die daartoe bevoegd zijn. Met de deursloten van Seijsener. Dat is genieten.

Persoonlijk advies

Gun u zelf meer gemak en tijd voor de ‘leuke’ werkzaamheden. Kom maar op met uw technische vraagstukken! Wij maken meteen tijd om te genieten van u. >> contact

Producten bestellen

Onze technische oplossingen uit ‘eigen huis’ kunt u natuurlijk ook in onze webshop bestellen. Zo kunt u rustig uw bestelling plaatsen op het moment dat het u uitkomt . >> webshop

Account aanmaken

Wilt u zelf ook meer genieten? Maak een eigen account voor onze webshop. Zo kunt u rustig onze oplossingen bekijken of uw bestellingen beheren. Wat een gemak! >> account aanmaken

Seijsener: zoveel om van te genieten

Video afspelen

Wij doen zoveel meer:

Robuuste slagbomen

Flexibel en tijdelijk afsluiten van gebieden

Boekingsautomaat

Geschikt voor zelfservice terreinen

Tourniquets

Voor binnen en buiten bruikbaar

Kentekenherkenning

Innovatief systeem zonder sleutels of pasjes

Hekwerken

Kostbare bezit veilig stellen .

Deursloten

Alleen voor bevoegde bezoekers of medewerkers

Camerasystemen

Op afstand zien wat er op uw terrein speelt

SEP-card

Meer gemak voor uw gasten én uzelf