De ideale haven 24/7 open zonder extra personeel

de_ideale_haven_24_uur_per_dag_open._7_dagen_per_week._zonder_extra_personeel.

De ideale haven 24/7 open zonder extra personeel

Er altijd zijn voor uw gasten en eenvoudig toegang tot alle faciliteiten bieden. Ook als u, als beheerder, er zelf even niet bent? Het kan met de nieuwe ontwikkeling AanUit.net. Met AanUit.net bedienen uw gasten gemakkelijk per eigen mobiele telefoon alle faciliteiten zoals stroom, water en ook liggeld. En de betaling? Die wordt direct automatisch verrekend. Kortom: 24/7 toegang, en geen tijdrovende administratie meer nodig!

Wat is AanUit.net?

Met AanUit.net kan de recreant liggeld en voorzieningen bedienen en afrekenen met de telefoon, tablet of computer. En hoe ervaart de gast dit? Het enorm snel groeiende aantal gebruikers van inmiddels ruim 20.000 recreanten bevestigt hoe content te zijn met deze oplossing. Kortom: de onmisbare app en website voor de watersporter.  Maar ook voor u, als beheerder.

Zo is AanUit.net de landelijke manier om liggeld, stroom, water en andere voorzieningen te activeren en af te rekenen in de jachthaven. De recreant kan zelf liggeld ‘aanzetten’ waardoor het door u ingestelde bedrag voor liggeld automatisch door hen wordt betaald. U hoeft hier dus zelf niet fysiek voor aanwezig te zijn, waardoor ieder moment per dag een optie wordt. Daarnaast kan de recreant op dezelfde wijze stroom, wasserette, vuilwaterpompen, afvalcontainers  en watervoorzieningen activeren en afrekenen.

Tablet voor de Havenmeester

Wenst u liever deze service – op alle door u gewenste tijden – te combineren met een contactmoment via uw eigen havenmeester? Met het gemak van de eveneens geheel geautomatiseerde betaling gebruikt uw havenmeester de AanUit.net tablet. Hiermee kan de havenmeester de recreant ook laten afrekenen met PIN of cash.
Door de handige mobiele tablet, loopt de havenmeester langs de boten en voert hij de gegevens in. Het systeem rekent hiermee de kosten uit waarop het totaal direct aan de havenmeester kan worden betaald. De tablet printer geeft een keurig BTW bonnetje (met eventuele extra informatie zoals toegangscode of WiFi code). En de administratie? Die wordt automatisch bijgewerkt.

Extra pluspunt: de havenmeester kan op zijn tablet ook inloggen om te zien wie er in de haven ligt én hoe lang. Hij kan zelfs de recreanten in zijn haven bellen in geval van calamiteiten!

Vraagt dit een grote investering?

Moet u voor deze oplossing in uw bestaande haven veel aanpassingen doen? Het goede nieuws is: nee, niet per se. De mede door Seijsener – al 55 jaar marktleider in de recreatietechniek – ontwikkelde AanUit.net oplossing is perfect met de door hen ontworpen en gefabriceerde faciliteiten te combineren. Uw stroom- of waterzuil, (Miele) wasserette, vuilwaterpomp of container  wordt voorzien van een AanUit.net controller met een speciale simkaart die communiceert met het AanUit.net-systeem. Kortom: de investering is geheel afhankelijk van de al aanwezige faciliteiten. En kan dus ook gewoon in uw reeds ingerichte haven worden toegepast.

Techniek  

Na toevoeging van de AanUit.net controller is de voorziening direct aangemeld op het landelijke platform, en zichtbaar als locatie op www.aanuit.net. De recreant logt (na eenmalige registratie) met de mobiele telefoon, tablet of laptop in bij het systeem en geeft aan welke AanUit.net stroom- of wateraansluiting te willen gebruiken. Hierna start de levering op de betreffende aansluiting en wordt het verbruik nauwkeurig gemeten. Bijbehorende codes voor toegang, sanitair, WiFi worden automatisch naar de recreant per SMS verstuurd.

Het is ook mogelijk de AanUit.net-dienst te gebruiken zonder registratie vooraf. De gebruiker kan dan de AanUit.net-aansluitpunten dan alleen bedienen via de telefoon en betaalt per creditcard. De AanUit.net service is overigens voor uw gebruikers geheel gratis!

Hoe werkt het afrekenen?

De kosten van liggeld en overige faciliteiten zijn instelbaar per haven en zelfs ligplaats. Zo kan men per meter lengte, aantal personen, startarief, box-tarief, etc. de kosten instellen. Bijvoorbeeld bij het per lengte afrekenen geeft de recreant de lengte van zijn boot in. Dit is ook zichtbaar voor de havenmeester. Het AanUit.net systeem berekent na afloop de totale kosten van het verblijf en verbruik en stuurt aan het einde van de maand een rekening. De betreffende kosten worden hierna eenmalig, automatisch geïncasseerd, of kunnen worden betaald via iDeal, Mr. Cash, Sofort of Creditcard (MasterCard of VISA).

Veel extra mogelijkheden

Het AanUit.net-systeem biedt ook tal van extra functies. Zo is er bijvoorbeeld functionaliteit om vaste liggers een ander tarief te kunnen bieden dan passanten en om toegangscodes te versturen naar recreanten voor slagbomen, toegangshekken en douchegebouwen. En wenst u liever een AanUit.net betaalautomaat waaraan bovenstaande gekoppeld is? Ook die keuze is mogelijk.

Het AanUit.net-systeem werkt 24 / 7 met back-up en zeer hoge beveiliging. Tevens zijn alle klantgegevens ‘AVG-proof’.

Over AanUit.net

AanUit.net is een product ontwikkeld door Seijsener in samenwerking met Involtum. Lees hier meer over het systeem.

Bent u als beheerder geïnteresseerd? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 075 6810 610 (ma. t/m vr. 07:45 – 16:45).

Share this post